FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Zi mare pentru fotbalul românesc! Puștiul-minune al Petrolului a plecat la Dortmund » Promisiunea făcută înaintea decolării

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 09:52

Internaţionalul de juniori Iulian Ilie a plecat în Germania, la Dortmund, unde va evolua, în continuare, la juniorii Borussiei.

Atent monitorizat de tehnicienii formaţiei germane, Ilie i-a convins pe aceştia să îl transfere. Internaţionalul de juniori Under 15 care a apărat, pînă acum, culorile Petrolului Ploieşti, a plecat în Germania alături de mama sa.

"Vreau să joc cât mai bine şi să fiu selecţionat în continuare la echipele naţionale de juniori.

Cîndva mă voi întoarce în România să îmbrac tricoul primei echipe a Petrolului" a spus fotbalistul de 14 ani şi jumătate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
para.para
para.para  •  14 Iulie 2015, 16:49

"Zi mare pentru fotbalul românesc!" - angajatii lui 0vi nemuritorul, s-au umplut de............ trafic cu titlul asta. PS. femeia aia de l-a nascut, a fugit in germania din cauza foametei care este in romanika, s-a dus la munca si l-a luat si pe fi-su cu ea, dar angajatii de la ghesepe (cu ghe de la gheorghe, icoana lor suprema), il transfera pa BVB.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Iulie 2015, 16:28

Exagerati. "Zi mare pentru fotbalul romanesc"? Atunci ziua cand am batut Argentina sau 7 mai 1986 (cu toata supararea unora), ce fel de zile ar fi? E o zi mare pentru el si ii doresc sincer sa confirme acolo si sa aiba succes, dar pana la ce spuneti in titlu e cale lunga. Oricum, bravo baiatului si bafta pe acolo.

mavdan
mavdan  •  14 Iulie 2015, 14:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează