FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere la Levski Sofia?! Salariu de senzație pentru vârful FCSB + casă și mașină

Articol de , , - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 09:02

Harlem Gnohere e la un pas să plece de la FCSB și să ajungă în campionatul vecin, la Levski Sofia, acolo unde Rivaldinho și Sergiu Buș i-au făcut referințe pozitive atacantului francez.

„Bizonul” își dorește să rămână la vicecampioana României cel puțin până la vară, dar sunt șanse din ce în ce mai mici să-și ducă la bun sfârșit contractul. Gnohere a petrecut trecerea dintre ani alături de familie în Dubai, dar a aflat de cele mai noi oferte venite pe numele său.  

Pe lângă unele discuții cu o echipă din Arabia Saudită căreia Harlem i-a zis deja pas, înainte de trecerea în 2020 a mai apărut un interes pentru atacantul de 31 de ani. Vecinii bulgari de la Levski Sofia au luat legătura cu impresarul francezului și i-au făcut o ofertă pe măsură! 

Gnohere, salariu de 25.000 de euro pe lună

Bulgarii i-au propus lui Gnohere un contract pe un sezon și jumătate și un salariu de 25.000 de euro pe lună, cu zece mii mai mult decât câștigă în prezent la FCSB. 

Mai mult, înțelegerea stipulează prime pentru câștigarea titlului, dar și pentru calificarea în grupele unei competiții europeană, casă și mașină puse la dispoziție de club. 

Din primele informații venite de peste Dunăre, bulgarii sunt dispuși să-l transfere pe Gnohere după ce au primit referințe foarte bune de la Rivaldinho și Sergiu Buș, ambii foști jucători ai echipei de la Sofia. 

Singura problemă care ar putea apărea în perfectarea acestei mutări este suma de transfer. Jurnaliștii bulgari au dezvăluit pentru GSP că Levski e dispusă să scoată din conturi 700.000 de euro, însă Gigi Becali, vreau cu 300.000 mai mult. 

Discuțiile cu cărțile pe față vor începe de săptămâna viitoare, când oficiali ai lui Levski sunt aşteptaţi să sosească la București și să înceapă negocierile cu Gigi Becali, asta după ce „Bizonul" își va da acordul final în ceea ce privește noul său contract la echipa bulgară. 

„Am mai avut oferte bune din Qatar și din Arabia Saudită. Eu voiam să joc în cupele europene și asta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la Steaua. Nu am făcut o alegere doar pentru bani, așa cum ar putea crede unii! Nu că nu ar conta banii, dar pasiunea pentru fotbal e mult mai mare. Îmi place să joc, să ajung în cupele europene, fie în Europa League, fie în Champions League” Harlem Gnohere, în urmă cu un an, pentru GSP 

2 milioane de euroeste cota de piață a lui Harlem Gnohere, conform siteului de specialitate transfermarkt, cu 300.000 de euro mai mică decât în vara anului trecut

Oferta din Arabia mult mai bună 

Pe lângă propunerea de la Levski, în acest moment există o singură ofertă pentru un transfer definitiv  în Arabia Saudită al „Bizonului”. Este campionatul de unde atacantul a mai avut oferte și în trecut, dar n-a fost de acord să plece. Dacă ar bate palma în Golf, în conturile FCSB ar urma să intre 500.000 de euro, iar în cele ale jucătorului cam 35.000 lunar! 

Asta cu tot cu clauzele speciale pentru performanțele reușite de echipa saudită. Suma de transfer este la jumătate din cât vrea Becali, deci șansele de reușită sunt foarte mici. 

„Nu vreau să-l mai vând pe Gnohere în Arabia Saudită! Eu am cerut un milion pentru el și am primit doar 500.000 de euro” a fost mesajul lui Gigi. 

A scris istorie în România! 

Ultimele meciuri din 2019 au însemnat și doborârea unor noi recorduri de către Gnohere! Acesta a bifat în tricoul roș-albastru 86 de meciuri în Liga 1 și-a devenit jucătorul străin cu cele mai multe partide, depășindu-i pe Robinson Zapata, Fernando Varela și Pantelis Kapetanos. 

Mai mult, este cel mai bun marcator străin all-time pentru vicecampioana României, 41 de goluri, dar și cel mai bun marcator în cupele europe, 9 goluri! 

În plus, francezul a ajuns la 58 de goluri în România și e pe 3 în clasamentul celor mai buni marcatori străini din istoria all-time a Ligii 1! E la doar 6 reușite de prima poziție, deținută la egalitate de Eric de Oliveira și Wesley Lopes, amândoi cu câte 64 de goluri.

Vezi și:

FCSB // Darius Olaru, calul troian pentru adversarele din play-off?! Gigi Becali își freacă mâinile: care e planul patronului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
zorrozabal
zorrozabal  •  03 Ianuarie 2020, 17:26
Postat de parpalache pe 03 Ianuarie 2020, 10:05

"Nu vreau sa-l vand in Arabia Saudita!Eu am cerut un milion pe el si am primit doar 500 de mii"!Dar ce ni se zicea pana acum?Pai ni se zicea de niste sume...de zece ori mai mari!Numai ca arabii, nu sunt la fel de"receptivi",ca expertii judiciari care ii evalueaza lui terenurile, in procesele cu ANRP!

Ehe!Tot cu ANRP face el cele mai banoase"transferuri"!

parpalache
parpalache  •  03 Ianuarie 2020, 17:23
Postat de chernomor pe 03 Ianuarie 2020, 10:48

Dacă se dau bani pt acest transfer, e clar că la mijloc e o nouă spălare de bani. Gnohere a intrat în ultimele 6 luni de contract. Jiji și varu' Jiovanni pun la cale o nouă ilegalitate!

Dar nu te-ai prins cu"interviul"ala, in care cica Gnohere ar fi zis ca el nu pleaca nici pentru toti banii de la Steaua,ca el sta acolo,ca sa joace in cupele europene!Cum se traduce asta?Simplu:ca...n-are oferte!Iar Levski,pe ce loc o fi in campionatul Bulgariei?

blatistu49
blatistu49  •  03 Ianuarie 2020, 17:10

va fi o teapa ptr bulgari nu poate nici alerga are150k cit fac impreuna MAN TANASE si COMAN marca cind era lasat cu Botseni Clinceni CSU IASI etc

Vezi toate comentariile (35)
Comentează