FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ziua decisivă! Steaua se mai desparte mîine de un jucător » Are două variante: străinătate sau o formație nou-promovată din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 19:10

Daniel Stanciu a dezvăluit că negocierile dintre Steaua și ACS Poli pentru Srgian Luchin sînt foarte avansate. Totuși, sînt șanse ca fundașul să plece în străinătate.

"Luchin nu vrea să mai rămînă în România", a dezvăluit Bogdan Mara la Digi. De asemenea, președintele celor de la ACS Poli a anunțat că mîine este ziua decisivă pentru transferul său.

"Noi ne-am înțeles cu Srgian Luchin, dacă el va rămîne în România, va continua la ACS Poli, nu la Steaua.

Acum să vedem. Mîine cînd vine conducerea Stelei din Slovacia vom lămuri totul. E și ceva cu Partizan, dar nu știu mai multe", a zis Stanciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
912153788849149
Costea Ioan  •  16 Iulie 2015, 00:20

nu este nimic de comentat ,va veni la ASC RECAS denumirea exacta,din pacate implantul facut de mister ROBU,altfel eminent prof.universitar nu a reusit,traiesc in Timisoara de mai bine de un sfert de veac insa nu am vazut atata dezbinare si ura! In Timisoara drukerii sunt impartiti in cel putin 3 parti : ACS RECAS cea mai mica parte insa echipa sponzorizata de Primarie,ASU POLI ,echipa promovata si sustinuta de vechea garda insa fara posibilitati de accedere mai sus ,cel putin cu actualul lot si cu situatia materiala de moment si vine din urma RIPENSIA,echipa de urmarit ,bine organizata la nivelul la care activeaza momentat,sunt cele mai sincere pareri ale unui iubitor de sport si in speta de fotbal cu pareri neutre si cu iubiri adverse in acelasi timp! Le doresc tuturor succes si UTA sa le bata pe toate!

ultimulcaine
ultimulcaine  •  15 Iulie 2015, 22:42
Postat de steauaucl pe 15 Iulie 2015, 20:46

daca nu venea la STEAUA nu stia ce inseamna sa fi campion ....

Cum nici tu nu stii "sa FI " destept...

manty_one
manty_one  •  15 Iulie 2015, 22:24
Postat de dinamo_fan pe 15 Iulie 2015, 20:17

ASA, ACS...tot aia pentru astia. mai departe de steaua nu mai stie nici unul nimic.

vad ca au corectat in sfarsit!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează