FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ziua în care spaniolii ar fi trebuit să preia Dinamo: „Cei 500.000 de euro sunt la vedere”

Dinamo încă așteaptă investitorii din Spania
Dinamo încă așteaptă investitorii din Spania

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 20:00

Spaniolul Juan Jose Melero Marin nu a plătit cei 500.000 de euro promiși lui Ionuț Negoiță. Fanii dinamoviști își pierd încrederea și în această tentativă de vânzare a clubului. 

Juan Jose Melero Marin a fost foarte precis în corespondența cu reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare și este recomandat atât de afacerile sale personale cu firma pe care o deține, cât și de faptul că a ocupat funcția de vicepreședinte al ligii spaniole. Cu toate astea, suma de 500.000 de euro, care ar fi trebuit virată astăzi, nu a ajuns în conturile clubului.

Reprezentant DDB: „Sunt la vedere 500.000 de euro”

„Sunt la vedere cei 500.000 de euro, dar pe platforma program DDB. Din altă parte nu, știm că se așteptau banii aceștia. Astăzi ar fi ultima zi, probabil până la ora 24:00. Dacă nu au intrat banii în bancă până la ora 4, s-a cam dus ziua. Se semnase un contract depus la FRF, garantat cu drepturile de televizune, nu știu de ce nu au apărut banii. Măcar ei nu au ieșit prin presă, să pună presiune, să dea ultimatum după ultimatum, ca ceilalți spanioli”, a declarat Robert Thomas la Digisport.

6.758 de membriare programul Doar Dinamo București până în acest moment

VIDEO / Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Surpriză! Fanii lui Dinamo au cumpărat deja peste 10.000 de bilete cu Chindia: „Vrem sold-out în mai puțin de 24 de ore”

EXCLUSIV Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a dialogat cu GSP despre reluarea Ligii 1: „Puteți controla o galerie și bucuria de la un gol?” + meciuri cu spectatori, abia din toamnă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  05 Iunie 2020, 22:36

Sa ia suporterii clubul atunci

skins_berceni
skins_berceni  •  05 Iunie 2020, 21:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează