FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ziua României la Sevilla! » Duckadam a fost invitatul special al clubului andaluz la meciul cu Zaragoza

Duckadam a primit cadou un tricou de la preţedintele Sevillei, Del Nido
Duckadam a primit cadou un tricou de la preţedintele Sevillei, Del Nido

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 21:23

Clubul andaluz l-a invitat pe Duckadam să sărbătorească pe Sanchez Pizjuan 27 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a avut preţ promoţional pentru români la partida cu Zaragoza.

Sevilla a transformat 17 martie 2013 într-o serbare a fotbalului românesc! Gruparea din Andaluzia l-a invitat pe Helmuth Duckadam la un prînz oficial înaintea meciului de campionat cu Zaragoza şi fostul portar a mers după aceea pe stadionul Sanchez Pizjuan, unde a parat în 1986 patru lovituri de departajare, o realizare care i-a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni.

La masă, alături de Duckadam s-au aflat preşedintele Sevillei, Del Nido, şi şeful de la Zaragoza, Fernando Mills. Meciul a fost de coşmar pentru un conaţional al lui Helmuth: oaspeţii aragonezi, cu Săpunaru titular, au pierdut cu 0-4.

Gazdele nu l-au sărbătorit numai pe Duckadam. Biletele de meci au avut preţuri promoţionale pentru români, 5 euro unul! Sevilla a explicat pe site-ul ei oficial demersul: "Dacă fotbalul din vreo ţară e atît de mult legat de stadionul Sanchez Pizjuan, acea ţară este România. Cînd Steaua legendarului Duckadam a cucerit Cupa Campionilor la Sevilla, ea a ridicat fotbalul românesc la un nivel la care nu s-a mai aflat niciodată".

"Duckadam a primit un tablou şi un echipament al Sevillei cu numărul 1. Sanchez Pizjuan a fost în 1986 epicentrul fotbalului european, şi Helmuth a oferit atunci o seară emoţionantă şi memorabilă" (www.sevillafc.es)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gerula666
gerula666  •  18 Martie 2013, 05:17

"Dacă fotbalul din vreo ţară e atît de mult legat de stadionul Sanchez Pizjuan, acea ţară este România. Cînd Steaua legendarului Duckadam a cucerit Cupa Campionilor la Sevilla, ea a ridicat fotbalul românesc la un nivel la care nu s-a mai aflat niciodată" Mark this words...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează