FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

FOTO Gestul lui Ziv Morgan, israelianul lui CFR Cluj, a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo

Fundașul israelian Ziv Morgan (23 de ani) a fost surprins rugându-se înaintea meciului pe care CFR Cluj îl dispută contra lui Dinamo, pe Arena Națională, în runda cu numărul 12 din Superligă. +30   FOTO
Fundașul israelian Ziv Morgan (23 de ani) a fost surprins rugându-se înaintea meciului pe care CFR Cluj îl dispută contra lui Dinamo, pe Arena Națională, în runda cu numărul 12 din Superligă.

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 22:15 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 22:18

Fundașul israelian Ziv Morgan (23 de ani) a fost surprins rugându-se înaintea meciului pe care CFR Cluj îl dispută contra lui Dinamo, pe Arena Națională, în runda cu numărul 12 din Superligă.

Poporul israelian trece prin momente tragice. Sâmbătă dimineață, organizația teroristă Hamas a lansat un atac fără precedent. Starea de război a fost declarată pe teritoriul întregii țări.

Nu a fost lăsat la Dinamo - CFR cu steagul Israelului: „Unde e libertatea de exprimare?”
DINAMO - CFR CLUJ
Nu a fost lăsat la Dinamo - CFR cu steagul Israelului: „Unde e libertatea de exprimare?”

Ziv Morgan, moment emoționant înainte de Dinamo - CFR Cluj 

Ziv Morgan, fundaș împrumutat de CFR Cluj de la Kiryat Shmona, originar din orașul Hadera, foarte aproape de Tel Aviv, a fost surprins într-o ipostază emoționantă pe Arena Națională, înaintea fluierului de start. 

S-a așezat în genunchi pe gazon și s-a rugat pentru câteva zeci de secunde. 

Gestul lui Ziv Morgan, israelianul lui CFR Cluj, a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo

Ziv Morgan a părut ușor deconectat de la miza partidei. În minutul 10 a făcut târziu pasul la ofsaid și l-a ținut în joc pe Hakim Abdallah, pentru golul de 1-0 al lui Dinamo.

Ziv Morgan a bifat în partida cu Dinamo a 8-a apariție stagională în Superligă.

VIDEO Nu a fost lăsat la Dinamo - CFR cu steagul Israelului: „Unde e libertatea de exprimare?”

Duminică seară, la meciul Dinamo - CFR de pe Arena Națională, un suporter nu a fost lăsat să intre pe stadion cu steagul Israelului. Și-a arătat și nemulțumirea și a oferit un exemplu din Scoția, unde suporterii lui Celtic și-au arătat susținerea pentru Palestina.

„Dacă apare un steag al Germaniei sau Elveției, e voie. Azi, la Celtic, a fost afișat un mesaj cu «Free Palestina» (n.r. - traducere: Palestina liberă) și a fost voie. Nimeni nu i-a dat afară. Asta e libertatea de exprimare? Sunt din România, dar am prieteni în Israel. Și nu sunt români. Știu prin ce trec acolo”, a explicat suporterul, înainte să plece de la Arena Națională.

Citește și alte știri din Superligă: 

Cum a rezumat Dorinel Munteanu faza decisivă din meciul cu Farul și ce spune despre scandalul cu soția lui și sigla Oțelului

Ioan Ovidiu Sabău are o dilemă vizavi de Sepsi și face și o glumă: „Eu l-aș recomanda pe el la națională, dar e mai greu”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează