FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Zotta: "Claudio Pitbull a semnat pe un an cu Rapid, sperăm să ne ajute să luăm titlul"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2008 00:00

Atacantul brazilian Claudio Pitbull a semnat un contract pe un an cu Rapid. Jucătorul 26 de ani va evolua sub formă de împrumut în Grant, fiind parte din transferul lui Săpunaru la Porto. "Ne bucurăm foarte mult că am ajuns la o înţelegere cu Claudio Pitbull. A semnat un contract pe un an, la fel ca şi Joao Paulo Andrade. Este un jucător de valoare, de care Rapidavea nevoie şi pe care şi l-a dorit foarte mult antrenorul Jose Peseiro. Mă bucur că Fernando Gomes (n.r. - director la FC Porto), colegul meu de la UEFA, s-a ţinut de cuvânt şi Pitbull şi Joao Paulo au ajuns în cele din urmă la Rapid. Am avut în acesată tranzacţie o relaţie corectă cu FC Porto. Îi urăm lui Săpunaru să obţin numai performanţe la noua lui echipă, aşa cum sperăm ca Pitbull şi Joao Paulo să ne ajute pe noi să câştigăm titlul şi Cupa României", a declarat Zotta pentru Mediafax.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Iulie 2008, 21:16

Spuneti-mi, de cand anume e Chivorchian patron la POLI? Scrieti si voi, cei de la Gazeta, sa va aflati in treaba, nu-i asa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează