Alte știri din fotbal
Schimbări la FCSB după accidentarea lui Tănase și dezastrul de la Zagreb » Cum va arăta cu CFR Cluj
0
Tudor Băluță a criticat arbitrajul după meciul cu FC Botoșani: „Jocul ar trebui lăsat mai liber. Este sport de contact”
0
Monday > Friday :) » Etim, interviu aparte: „Îmi place? Nu. Am de ales? Nu”
0
Omul meciului din Craiova - Botoșani, mesaj pentru Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Real Madrid, noul lider din La Liga » Mbappe e de neoprit: a adus victoria uriașă cu Villarreal
1
PSV a evitat un eșec rușinos în prelungiri, după un meci cu desfășurare incredibilă: Dennis Man, schimbat la pauză!
1
Bournemouth - Liverpool 3-2 » Final electrizant pe Vitality Stadium: au înscris golul victoriei în 90+5'!
0
Haos! Suporterii au invadat terenul în timpul meciului și au adunat toate mingile!
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Groenlanda, într-un schimb complex între SUA, Danemarca și Germania. De ce ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
Da,Unirea Tricolor a fost înființată în 1926 din fuziunea a două cluburi din Obor, Unirea și Tricolor si avea stadionul la Gara de Est
De UMT și CFR Timișoara ai auzit?
da, si unirea tricolor a fost tot o fuziune intre 2 cluburi. parca
Revenirea in 90 la denumirea de Unirea Tricolor a fost o greseala istorica din ce am citit eu despre Dinamo,pt ca daca o iei pe firul faptelor Unirea Tricolor a fost acel Dinamo B,care evolua in Liga2,care s-a mutat apoi la Brasov,pe urma la Cluj si ultima oara la Bacau,unde a fost pe rand :Dinamo Bacău, SC, FC, Selena, AS,FCM,deci patronata si de Sechelariu :)
“Dacă câteva” ore citeai mai mult despre fotbal, aflai mai multe și puteai scrie un articol bunicel.
asa este, insa UEFA nu a acceptat schimbarea de nume pentru ca Dinamo era calificata in sferturile Cupei Cupelor. Daca ar fi acceptat, probabil azi s-ar fi numit Unirea Tricolor.
''Inghitit '' nu e termenul corect pt ca Ciocanul nu era un alt club,ci Maccabi si-a schimbat denumirea in 45 fortati de comunisti ca sa poata juca in continuare. A fost daca vrei un compromis. Si pt carcotasi,Ciocanul nu venea de la secera si ciocanul, simbolul comunist,ci de la str pe care era terenul lu' Maccabi(str Scoala Ciocanul,undeva pe Calea Dudesti)
Ciocanul a inghit Maccabi si a fuzionat cu Unirea Tricolor. Cateva saptamani in 1990 Dinamo revenise la numele Unirea Tricolor.
Bine ca a mentionat Comuna Recea si Viitorul si nu a pomenit alte echipe mai rasarite, cu un istoric mai interesant...
LAMINORUL ROMAN
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.