Alte știri din fotbal
Schimbări în lot? 7 jucători din campania pentru CM au șanse mici să mai fie și în preliminariile EURO 2028
0
Marin Barbu dă cu barda: „Am ajuns să ne purtăm cu ei precum cu ouăle de Paște! Ne mâncau kosovarii ca pe mititei”
0
Nu a avut milă de jucătorii României: „Foarte fricoși! N-au arătat că vor la Mondial”
0
România U20 - Polonia U20 » Elevii lui Adrian Iencsi, duel în Elite League
0
Știri din fotbal internațional
Luca Toni: „Mă faci să râd! Conte e strateg, și apoi e la 7 puncte în spatele lui Chivu, despre care spui că e varză”
0
Pe ce au dat vina irlandezii pentru eșecul din Cehia: „Să se deschidă o anchetă!”
0
Știm cum arată și barajele intercontinentale pentru Campionatul Mondial 2026
0
Nemții semnalează și ei marea slăbiciune a tricolorilor: „Românii n-au fost în stare...”
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Victor Micula jr, trimis să muncească la mănăstire. Pedeapsa judecătorilor ...
Libertatea
Domeniile care caută cu disperare specialiști. Ce salarii le oferă
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Bătrâna misterioasă care deține în acte „Peleșul” lui Gradu Cârpaci din ...
Libertatea
''Inghitit '' nu e termenul corect pt ca Ciocanul nu era un alt club,ci Maccabi si-a schimbat denumirea in 45 fortati de comunisti ca sa poata juca in continuare. A fost daca vrei un compromis. Si pt carcotasi,Ciocanul nu venea de la secera si ciocanul, simbolul comunist,ci de la str pe care era terenul lu' Maccabi(str Scoala Ciocanul,undeva pe Calea Dudesti)
Viitorul nu a disparut nicaieri, doar s-a redenumit, altfel nu putea pastra locul din Liga 1. Echipa care a disparut (dupa palmares) este Farul.
Da,Unirea Tricolor a fost înființată în 1926 din fuziunea a două cluburi din Obor, Unirea și Tricolor si avea stadionul la Gara de Est
Interesanta povestea cu Maccabi București. Eu am mai auzit pe stadion povesti de la oameni in varsta care spuneau ca Dinamo e' de fapt fosta Maccabi si ca dupa revolutie ar fi trebuit sa revina la numele original. O sa caut si eu informatii despre subiectul asta
IMUM cu Govedaris ,Sava,Tarsoaga,Baschir.Kemal.Calin.Ali Serafet.etc antrenor printre alți Costica Humus ce vremuri .ce fotbaliști si mai ales ce oameni!
Electroputere Craiova
Brașovul a avut și 3 deodată în B: ICIM, Tractorul și Metrom.
ruda cu stelian si costel carabas din medgidia? :) si bunica-mea tot de pe acolo era! am copilarit in medgidia, strada vasile lupu! :D revenind la topic, sunt multe altele nepomenite! rocar, spre exemplu!
Ati uitat de echipa FcPoianaCampina fondata in anul1956cu vechime in diviziaB 24de ani ,si la liga3 6ani a disparut in 2008 pe vremea aceea fiind patronata de renumitul maistru emerit al sportului in motocros Dan Stefan Chitu fost sportiv al cluburilor Poiana si CSA Steaua si finul fostului sef al FRF Mircea Sandu va multumesc!
Ati uitat de echipa FcPoianaCampina fondata in anul1956cu vechime in diviziaB 24de ani ,si la liga3 6ani a disparut in 2008 pe vremea aceea fiind patronata de renumitul maistru emerit al sportului in motocros Dan Stefan Chitu fost sportiv al cluburilor Poiana si CSA Steaua si finul fostului sef al FRF Mircea Sandu va multumesc!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.