Comentarii (142)
radumatei
radumatei  •  07 August 2022, 21:06

Un club „stabil din punct de vedere al banilor” e unul finanțat din bani privați sau, la limită, din banii comunităților locale. Un club finanțat cu milioane de euro de Ministerul Apărării e o aberație și o insultă la adresa contribuabililor, nicidecum un exemplu de stabilitate financiară. Da, orice club „și-ar da ani din viață” să joace fotbal pe banii care trebuiau să ajungă la înzestrarea unei armate rupte-n fund în prag de război. Dar cred că până și fanii CSA știu, în sufletul lor, că asta e ceva profund greșit. Cât despre „galeria la nivel de liga 1”, pe lângă că e o părere subiectivă, nu e deloc un motiv întemeiat pentru a încălca regulile. Singurul mod valid și moral în care CSA ar putea juca în liga 1 este să fuzioneze cu FCSB.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  07 August 2022, 21:05
Postat de digei pe 07 August 2022, 20:49

Multe echipe primesc bani publici, au ajuns sa se certe intre ele pe tema asta, in media, fara perdea. Cu toate astea FRF, obtuza ca in atatea randuri, o vede doar pe Steaua finantata din acesti bani publici. Desi intruneste toate conditiile, mai putin avizul lui Becali, cel care a furat-o, s-a folosit de brandul ei in timp ce i-a dat branci in liga a 4-a acum ar trebui sa-si dea acordul ca ea sa-si reintre in drepturi? Asa cred federalii. Sau au fost motivati cumva sa o faca. Si daca nu? Ce-o sa faca Becali? Partea proasta e ca la clubul din Ghencea exista niste cozi de topor ale aceluiasi finantator... De ce? Pentru ca Becali nu poate respira acelasi aer cu Steaua, in prima liga. Majoritatea suporterilor lui vor migra spre Ghencea, toata lumea va vorbi despre intoarcerea Stelei, televiziunile vor face audiente cu clubul din Ghencea, nu cu FCSB. Ar fi un dezastru pentru acest asazis club din comuna Berceni.

Faci o greșeală !!! Dacă două echipe ar folosi aceeași sursă de finanțare ar fi ilegal !! Este ca și cum Sucu - Rapid ar finanța majoritar două echipe !!!Becali acum finanțează 3 echipe dar fiecare este in alta liga... Dacă mai multe echipe ar avea bani publici nu ar fi guvernul finanțatorul acestor echipe ??? Banii comunităților locale sunt altceva...Aici regulile sunt că o comunitate sa finanțeze doar o echipa pe eșalon și în plus este prin lege stabilit câți bani pot fi acordați sportului ...

danielo
danielo  •  07 August 2022, 21:03

Vor nu vor mai devreme sau mai târziu Mironicii o să comenteze meciurile Stelei in Liga 1.E o problemă legală care se rezolvă.

Steaua1947CSA
Steaua1947CSA  •  07 August 2022, 21:02
Postat de anticenzuralasport pe 07 August 2022, 20:52

Uite un jurnalist care spune că legile nu trebuiesc respectate !!! Îndemnați la anarhie domnule jurnalist ??? Ție nu-ți place legea sportului se poate ca mie da nu mi placa orice alta lege și deci sa nu o respect ???Respectam atunci legile după preferințe sau avantaje ??? Eu nu am mai văzut până acum un jurnalist să ceară nerespectarea legilor !! Dar ai să trec peste asta .. Ți-ar conveni mă jurnalistule ca Ministerul Justiției sau Poliția să facă ziar de sport pe banii statului ??? Ți-ar place să ai o astfel de concurenta ??? Altfel din fotbalul românesc ți-ai primit răspunsul...Sucu - Rapid a spus clar că nu este corect să concureze cu echipe care au altfel de finanțare decât cea privată...

HAHAHAHHAH, voi vorbiti de respectat legea/?? VOI????? Toata echia aia, SC FC fcsb SA este formata doar din puscariasi.

Steaua1947CSA
Steaua1947CSA  •  07 August 2022, 21:02

Wow, am ajuns sa o vad si pe asta, cineva de la GSP are curaj sa spune lucrurilor pe nume. Normal ca Steaua ar trebui sa fie in liga 1. Nu v-ati saturat de meciuri intre echipe din sate?

andrei.v.c
andrei.v.c  •  07 August 2022, 20:59

nu inteleg de ce 75% din echipele din liga 1 care i-au bani de la primarii si bugetele locare sunt ok, dar steaua nu e. ori ar trebui interzise toate tipurile de finantari din partea primariilor ori steaua ar trebui si ea sa fie la fel acceptata in liga 1. care e diferenta intre poli iasi, voluntari sau u cluj si steaua?

Paxy2205
Paxy2205  •  07 August 2022, 20:58

Cat se slab sa fi ca ziarist??!!!????????????????Practic el incurajeaza ca legile sa fie incalcate...Dupa acest articol sa iti faci loc la munca de teren,si nu,nu ceea de reporter ci mai degraba ca vanzator de ziare la chiosc!

scoby57
scoby57  •  07 August 2022, 20:54

Argumentele aduse in discutie de autorul articolului sunt lipsite de orice logica!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  07 August 2022, 20:52

Uite un jurnalist care spune că legile nu trebuiesc respectate !!! Îndemnați la anarhie domnule jurnalist ??? Ție nu-ți place legea sportului se poate ca mie da nu mi placa orice alta lege și deci sa nu o respect ???Respectam atunci legile după preferințe sau avantaje ??? Eu nu am mai văzut până acum un jurnalist să ceară nerespectarea legilor !! Dar ai să trec peste asta .. Ți-ar conveni mă jurnalistule ca Ministerul Justiției sau Poliția să facă ziar de sport pe banii statului ??? Ți-ar place să ai o astfel de concurenta ??? Altfel din fotbalul românesc ți-ai primit răspunsul...Sucu - Rapid a spus clar că nu este corect să concureze cu echipe care au altfel de finanțare decât cea privată...

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  07 August 2022, 20:51

Steaua are drept de joc în cupele europene. Dacă li s-ar interzice, ar putea merge la TAS și ar câstiga fără probleme.

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Comentează