Alte știri din fotbal
Kyros Vassaras a împărțit dreptatea după controversele din UTA - Rapid » A fost reținut de la delegări
0
Victor Angelescu, rugat în direct la TV: „Ștergeți imaginea asta cu Talisson! Este o poză nepotrivită”
0
Decizie de ultimă oră a FRF, după tragedia suporterilor de la PAOK
0
Transfer blocat » Unde s-au împotmolit negocierile pentru titularul Rapidului
0
Știri din fotbal internațional
Chelsea a anunțat oficial despărțirea de cel mai bine plătit jucător
0
Surpriza uriașă din Alanya: ce am găsit acasă la Ianis Hagi » „Prințul” captiv în raiul pensionarilor
3
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Înainte de FCSB - Fenerbahce, Fred și-a amintit de Mircea Lucescu
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Un club „stabil din punct de vedere al banilor” e unul finanțat din bani privați sau, la limită, din banii comunităților locale. Un club finanțat cu milioane de euro de Ministerul Apărării e o aberație și o insultă la adresa contribuabililor, nicidecum un exemplu de stabilitate financiară. Da, orice club „și-ar da ani din viață” să joace fotbal pe banii care trebuiau să ajungă la înzestrarea unei armate rupte-n fund în prag de război. Dar cred că până și fanii CSA știu, în sufletul lor, că asta e ceva profund greșit. Cât despre „galeria la nivel de liga 1”, pe lângă că e o părere subiectivă, nu e deloc un motiv întemeiat pentru a încălca regulile. Singurul mod valid și moral în care CSA ar putea juca în liga 1 este să fuzioneze cu FCSB.
Faci o greșeală !!! Dacă două echipe ar folosi aceeași sursă de finanțare ar fi ilegal !! Este ca și cum Sucu - Rapid ar finanța majoritar două echipe !!!Becali acum finanțează 3 echipe dar fiecare este in alta liga... Dacă mai multe echipe ar avea bani publici nu ar fi guvernul finanțatorul acestor echipe ??? Banii comunităților locale sunt altceva...Aici regulile sunt că o comunitate sa finanțeze doar o echipa pe eșalon și în plus este prin lege stabilit câți bani pot fi acordați sportului ...
Vor nu vor mai devreme sau mai târziu Mironicii o să comenteze meciurile Stelei in Liga 1.E o problemă legală care se rezolvă.
HAHAHAHHAH, voi vorbiti de respectat legea/?? VOI????? Toata echia aia, SC FC fcsb SA este formata doar din puscariasi.
Wow, am ajuns sa o vad si pe asta, cineva de la GSP are curaj sa spune lucrurilor pe nume. Normal ca Steaua ar trebui sa fie in liga 1. Nu v-ati saturat de meciuri intre echipe din sate?
nu inteleg de ce 75% din echipele din liga 1 care i-au bani de la primarii si bugetele locare sunt ok, dar steaua nu e. ori ar trebui interzise toate tipurile de finantari din partea primariilor ori steaua ar trebui si ea sa fie la fel acceptata in liga 1. care e diferenta intre poli iasi, voluntari sau u cluj si steaua?
Cat se slab sa fi ca ziarist??!!!????????????????Practic el incurajeaza ca legile sa fie incalcate...Dupa acest articol sa iti faci loc la munca de teren,si nu,nu ceea de reporter ci mai degraba ca vanzator de ziare la chiosc!
Argumentele aduse in discutie de autorul articolului sunt lipsite de orice logica!
Uite un jurnalist care spune că legile nu trebuiesc respectate !!! Îndemnați la anarhie domnule jurnalist ??? Ție nu-ți place legea sportului se poate ca mie da nu mi placa orice alta lege și deci sa nu o respect ???Respectam atunci legile după preferințe sau avantaje ??? Eu nu am mai văzut până acum un jurnalist să ceară nerespectarea legilor !! Dar ai să trec peste asta .. Ți-ar conveni mă jurnalistule ca Ministerul Justiției sau Poliția să facă ziar de sport pe banii statului ??? Ți-ar place să ai o astfel de concurenta ??? Altfel din fotbalul românesc ți-ai primit răspunsul...Sucu - Rapid a spus clar că nu este corect să concureze cu echipe care au altfel de finanțare decât cea privată...
Steaua are drept de joc în cupele europene. Dacă li s-ar interzice, ar putea merge la TAS și ar câstiga fără probleme.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.