Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, cea mai inspirată mutare: diferența e colosală
1
Luptă EXPLOZIVĂ pentru titlu! » Craiova, Rapid și Dinamo, DISECATE de doi campioni: „Ei au un plus de 1%!”
1
Vrea în Superliga, dar s-a chinuit cu echipă din Liga a 3-a! Victorie la limită pentru Poli Iași
0
Detaliu-CHEIE despre cel mai nou fotbalist al Rapidului: „Până la el, echipa lui Gâlcă nu făcea asta!”
2
Știri din fotbal internațional
Decizie FINALĂ luată de Elias Charalambous, înainte de FCSB - Fenerbahce: „Papagalii încep să sară din nou”
0
Două plecări de la Arsenal în mercato de iarnă?! Pot ajunge la aceeași echipă
0
Șoferul tirului lovit în accidentul mortal din Timiș: „Am condus 1.000.000 de kilometri. N-am mai văzut așa ceva!”
0
Alertă pentru FCSB » A revenit în lotul lui Fenerbahce cu o zi înaintea meciului de la București
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Spitalul mobil COVID de la Iași, greu de relocat: 13 milioane de euro, ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Un martor al tragediei din Timiș spune că șoferul grec făcea „S”-uri pe ...
Libertatea
@Remus Dinu: Steaua nu a retrogradat niciodată, pentru a primi drept de promovare. Steaua pe care o știu eu e în liga I. Doar o justiție absolut oarbă și o lege mai mult decât dubioasă pot valida asa ceva: echipe înființate între 2010 și 2020 sa aibă dreptul la nume și palmares sportiv câștigate începând din 1947 (Steaua), 1948 (Dinamo), U Craiova (1948). Suntem de râsul lumii cu asemenea decizii. Apoi: cum sa finanțeze statul român în anul 2022 echipe de fotbal în prima liga? Nu mai are altceva mai bun de finantat: spitale, școli, educație, cultura?!!?
O lume fara gigisti nu ar fi una perfecta dar cu siguranta mult mai frumoasa.
nu trebuie multe comentarii..omul care a scris articolul este un postac al "cuiva"..Pacat ca apar asemenea chestii aici
Lucrurile sunt f simple. Primariile finanteaza din bani publici cluburi de fotbal printr-o societate comerciala unde actionar este primaria. Asta inseamna ca acea societate se supune dreptului comercial si regulilor economiei de piata ( inclusiv insolvente/ faliment). CSA Steaua este detinuta 100% de min apararii, iar ministerul nu poate intra in faliment, se face o rectificare bugetara si se achita datoriile ( exceptie doar daca intra Romania in incapacitate de plata si nu mai poate achita datoriile externe). Ca atare, consider ca e o concurenta neloiala intre cluburile de drept privat care trebuie sa produca bani si cluburile de drept public care isi pot rezolva problemele financiare prin rectificare bugetara
O"problema legala"? Mã,tu te-ai "ascultat" cand ai scris aberatia asta?
Cum adica din banii mei nu va e rusine??? Nu au furat zeci de ani hai ca e culmea terminati cu monstrii astia comunisti. Asta nu e proiect e o monstruozitate. O mizerie ce trebuia desfintata imediat dupa revolutie daca ar fi fost o revolutie adevarata.
O singura observatie am: ce face clubul stabil financiar?? Daca aia de la MApN decid sa taie bugetul CSA cu 50% sa zicem ca deh, vine criza financiara... mai sunt bani?? Avem atatea exemple unde autoritatile locale pur si simplu nu au mai dat bani din vari motive, inclusiv la CSM Bucuresti... Deci de unde vine stabilitatea de care se vorbeste?
Ce este asa greu de inteles, nu stiu. Echipele astea de prin toate comunele si orasele cu 5000 de locuitori sunt intretinute din bani locali, bugete de primarii ... ai inteles pana aici? Steaua armatei este intretinuta din banii Ministerului Apararii, adica de la bugetul statului, care ne e primarie locala. Legea deocamdata interzice chestia asta, ai inteles pana aici? Primarie = bun, Minister = rau. Vrei sa-ti desenez? Ziaristul asta care a scris articolul habar n-are ce e aia lege asa ca ... mai bagi un leu, mai tragi o data, ca la pacanele...
Nu ne-am saturat, ne uitam la CSA Spartac Dâmbrovita si Selimbar. E bine ca nu mai spuneti iar prostii, ca promovați si alte tâmpenii. Mai devreme sau mai târziu ( completez eu, deloc ) va promova si CSA
Steaua, nu trebuie sa promoveze.... este deja in liga 1... Steaua nu a retrogradat niciodata ! CSA TalpaIute este o clona rusinoasa care trebuie desfiintata urgent. Bagati banii in spitale, oamenii mor cu zile... lasati mofturile armatei...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.