Alte știri din fotbal
Dănuț Lupu a identificat vinovații pentru ratarea calificării la Mondial: „E o problemă mare. Nu e a Federației”
0
Cătălin Cîrjan intră pe masa de operație imediat după finalul sezonului
0
Slovacia - România, meciul consolării, cu Gane pe bancă » Un singur „tricolor” lăsat în afara lotului
11
România U17 - Italia U17, meci decisiv pentru calificarea la European și Mondial
0
Știri din fotbal internațional
Două nume noi în tranzacția pentru Alessandro Bastoni » Barcelona îi propune lui Inter un atacant și un mijlocaș
0
Sky Sport a anunțat: acord între Roberto De Zerbi și Tottenham! » Detaliul care amână comunicatul oficial
0
La asta nu se așteptau! Cum i-au întâmpinat kosovarii pe turci, înaintea barajului: „Ați achitat datoria în 1999”
0
Campanie împotriva antrenorului dorit de Tottenham: „NU! Tot progresul ar fi compromis”
1
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
3
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
7
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Eleva de 15 ani care a împrăștiat în 1987 bilețele cu „Jos Ceaușescu”: „Mi ...
Libertatea
Răsturnare de situație în cazul Charlie Kirk: glonțul fatal nu se ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
Esti prost rau. Credeam ca doar rau intentionat.
Care e situatia reala? Ba, o lege se croieste dupa "situatia reala" vazuta de unii sau altii? Toti cei care ar putea avea initiativa legislativa au spus clar ca nu vor modifica legea pt profitul unei singure parti.
Nu s a autofinanțat mă destul până în 1998 când ați făcut și lăsat datorii colosale ???Ați distrus un stadion ,ați dat singuri echipa,singuri ați calculat că marca face 3 mil și ceva pe an...De ce nu va autofinanțării deja ?
Conteaza pt tine? De ce, voiai sa treci si tu de la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003 la unica STEAUA? Nu, mersi, nu va vrem, nu va primim. Ramaneti cu clonatii. In Ghencea n-aveti ce cauta.
Să-i dați băiatului, care a scris pomelnicul ăsta, un sejur la Mangalia la hotelul armatei, că merită. Bravo bă, de mult nu am rămas mut 5 minute după ce am citit un articol pe gsp. Doar că nu e ceva de lăudat, m-a surprins nivelul de tâmpenie exprimat în articol, sau ce e chestia aia.
Văd că ești plin de deșteptăciune !!! Unde și cu cine ai ținut după 1998 și 2003 ??? Tot acolo se te duci in continuare !
Bă “orășene” Wagner, nu ti-e rusine așa prost la vârsta ta!? Tot cu gândul la popota din tinerețe unde spui ca “ai devenit bărbat”!? :-))) Ai suferit mult când ai citit articolul, așa-i!? :-)))
Spune-mi te rog o alta tara din Europa in care directorul sportiv al unui club vine in tribuna si ii da un pumn in gura unui suporter si apoi NU este suspendat pe viata. Hai, curaj. In rest, concentreaza-te putin: una e ca viata/economia reala sa duca la disparitia cluburilor departamentale (sau schimbarea formei de organizare) si ALTA e sa le interzici prin lege in baza unei campanii fake-news. Practic legea sportului in forma actuala se datoreaza unei escrocherii si e normal ca modificarea obtinuta prin escrocherie sa fie anulata. Simplu.
Si de ce nu s-a rezolvat? De ce e nevoie de atatea discutii?
Spune-mi te rog, două echipe departamentale in Europa.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.