Comentarii (142)
istet10
istet10  •  08 August 2022, 00:12
Postat de adriann_ pe 07 August 2022, 23:45

Spune-mi te rog o alta tara din Europa in care directorul sportiv al unui club vine in tribuna si ii da un pumn in gura unui suporter si apoi NU este suspendat pe viata. Hai, curaj. In rest, concentreaza-te putin: una e ca viata/economia reala sa duca la disparitia cluburilor departamentale (sau schimbarea formei de organizare) si ALTA e sa le interzici prin lege in baza unei campanii fake-news. Practic legea sportului in forma actuala se datoreaza unei escrocherii si e normal ca modificarea obtinuta prin escrocherie sa fie anulata. Simplu.

Esti prost rau. Credeam ca doar rau intentionat.

istet10
istet10  •  08 August 2022, 00:11
Postat de adriann_ pe 07 August 2022, 23:11

Situatia este foarte simpla: legea sportului nu permite promovarea Stelei in forma sa actuala PENTRU CA A FOST MODIFICATA IN URMA UNEI CAMPANII DE TIP FAKE NEWS in perioada in care niste smecheri urmareau sa puna mana fix pe Steaua. S-a sustinut (si ziarele vremii stau marturie) ca UEFA nu ar mai permite participarea cluburilor departamentale in Cupele Europene. O MINCIUNA SFRUNTATA. Avand in vedere acest adevar incontestabil, faptul ca se taraganeaza aducerea Legii Sportului in conformitate cu situatia reala nu se poate atribui decat manevrelor subterane ale ciobanului puscarias...

Care e situatia reala? Ba, o lege se croieste dupa "situatia reala" vazuta de unii sau altii? Toti cei care ar putea avea initiativa legislativa au spus clar ca nu vor modifica legea pt profitul unei singure parti.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  08 August 2022, 00:04
Postat de RaulMario pe 07 August 2022, 22:39

Cum ? Care banii tai? Steaua se poate autofinanta daca promoveaza in Liga 1.

Nu s a autofinanțat mă destul până în 1998 când ați făcut și lăsat datorii colosale ???Ați distrus un stadion ,ați dat singuri echipa,singuri ați calculat că marca face 3 mil și ceva pe an...De ce nu va autofinanțării deja ?

forumer.47
forumer.47  •  08 August 2022, 00:01
Postat de istet10 pe 07 August 2022, 23:31

Si de ce nu s-a rezolvat? De ce e nevoie de atatea discutii?

Conteaza pt tine? De ce, voiai sa treci si tu de la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003 la unica STEAUA? Nu, mersi, nu va vrem, nu va primim. Ramaneti cu clonatii. In Ghencea n-aveti ce cauta.

rumunek
rumunek  •  08 August 2022, 00:00

Să-i dați băiatului, care a scris pomelnicul ăsta, un sejur la Mangalia la hotelul armatei, că merită. Bravo bă, de mult nu am rămas mut 5 minute după ce am citit un articol pe gsp. Doar că nu e ceva de lăudat, m-a surprins nivelul de tâmpenie exprimat în articol, sau ce e chestia aia.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  07 August 2022, 23:59
Postat de Ionescu07 pe 07 August 2022, 23:26

Vreau să transmit și eu ceva tuturor gigiștilor frustrați ce se revendică continuatorii Stelei (mai ales pușcăriașilor meme și becali): măi săracilor Steaua a obținut rezultate fantastice pe vremea când era comunistă și aparținea Ministerului Apărării Naționale! Seriozitatea conducerilor de atunci au dus la rezultatele alea și câștigarea celor mai mulți suporteri din România. Cei care au migrat la oaia lui becali reprezintă plebea, cei care pot fi manipulați ca niște maimuțe de către cei pe care i-am enunțat mai sus și care trăiesc de pe urma prostiei. Vai de voi!

Văd că ești plin de deșteptăciune !!! Unde și cu cine ai ținut după 1998 și 2003 ??? Tot acolo se te duci in continuare !

catalynn
catalynn  •  07 August 2022, 23:54
Postat de alexh pe 07 August 2022, 23:31

Spune-mi te rog, două echipe departamentale in Europa.

Bă “orășene” Wagner, nu ti-e rusine așa prost la vârsta ta!? Tot cu gândul la popota din tinerețe unde spui ca “ai devenit bărbat”!? :-))) Ai suferit mult când ai citit articolul, așa-i!? :-)))

adriann_
adriann_  •  07 August 2022, 23:45
Postat de alexh pe 07 August 2022, 23:31

Spune-mi te rog o alta tara din Europa in care directorul sportiv al unui club vine in tribuna si ii da un pumn in gura unui suporter si apoi NU este suspendat pe viata. Hai, curaj. In rest, concentreaza-te putin: una e ca viata/economia reala sa duca la disparitia cluburilor departamentale (sau schimbarea formei de organizare) si ALTA e sa le interzici prin lege in baza unei campanii fake-news. Practic legea sportului in forma actuala se datoreaza unei escrocherii si e normal ca modificarea obtinuta prin escrocherie sa fie anulata. Simplu.

istet10
istet10  •  07 August 2022, 23:31
Postat de danielo pe 07 August 2022, 21:03

Vor nu vor mai devreme sau mai târziu Mironicii o să comenteze meciurile Stelei in Liga 1.E o problemă legală care se rezolvă.

Si de ce nu s-a rezolvat? De ce e nevoie de atatea discutii?

alexh
alexh  •  07 August 2022, 23:31
Postat de adriann_ pe 07 August 2022, 23:11

Situatia este foarte simpla: legea sportului nu permite promovarea Stelei in forma sa actuala PENTRU CA A FOST MODIFICATA IN URMA UNEI CAMPANII DE TIP FAKE NEWS in perioada in care niste smecheri urmareau sa puna mana fix pe Steaua. S-a sustinut (si ziarele vremii stau marturie) ca UEFA nu ar mai permite participarea cluburilor departamentale in Cupele Europene. O MINCIUNA SFRUNTATA. Avand in vedere acest adevar incontestabil, faptul ca se taraganeaza aducerea Legii Sportului in conformitate cu situatia reala nu se poate atribui decat manevrelor subterane ale ciobanului puscarias...

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 15
Comentează