Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
1
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
2
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
4
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu, întrebat înainte de Dortmund - Inter: „Liga Campionilor și Serie A, este posibil?”
0
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
13
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Familia minorului de 13 ani implicat în crima de la Cenei ar putea încerca ...
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
Bla bla bla...Va tot laudati cu legea in sus , legea in jos! Justitia a spus, justitia a decis! Corect. Respectati legea! La multi ani in B!
Mi se pare un articol comandat. Un advertorial. Altminteri eu prefer FCSB, cu toate păcatele lui.
Eu sunt stelist din 1958 ,dar CSA nu trebuie să existe .FCSB este Steaua .Nicio țară membră NATO nu are cluburi profesioniste sportive in cadrul armatei ! Se face sport in NATO ,dar în cadrul armatei nu dincolo de el .
3 echipe sustinute de state diferite. Psg ManCity si Newcastle. alta intrebare))
Iti dau eu un motiv pentru care csa talpan nu poate juca în Divizia A: ar încalca legea. Scurt!
Poate că ar trebui să ne reîntoarcem în comunism fiindcă atunci Steaua avea performanțe. Nu domnilor, suntem în anul 2022 și facem parte din UE/ NATO. Actuala echipă Steaua nu ar trebui să existe. Poporul plăteșete forțele armate (membre NATO) ca acestea să apare țara, nu ca acestea să joace fotbal. Oricum, articolul e o ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
pai eu asta zic. daca eu stau la cluj sau la iasi si contribui prin taxe la bugetul local dar eu tin cu uta sau cu farul de ce naiba bani din taxele mele merg sa sustina u cluj sau poli iasi? sunt atatia oameni care nu au nicio treaba cu fotbalul, dar taxele lor merg sa plateasca salarii de mii de euro pentru niste baieti care alearga. aia 5% ar trebui dati spre dezolvatarea sportului, nu sa ai echipa in liga 2 unde sa se mai faca si de ras. e doar o arma politica. mai aduna vreo 10-20k de voturi primarul daca zice ca baga bani de la buget. dar daca totusi legea permite primariilor sau consiliilor locale sa face prostii de genul asta mi se pare oarecum aiurea ca armata sa nu poata face la fel. la fel cum eu in iasi sau cluj nu sunt intrebat daca e ok sa plateasca 5000e unui fraier sa fuga 10 km asa si armata poata s faca ce vrea ori e pentru toata lumea o regula tembela ori e pentru nimeni. dar dupa ar disparea 90% din echipele din romania. si poate asa e mai bine
Dar acum nu mai poate fi în liga pentru că e finantat de armată iar voi care n-ați trecut de clasa pregătitoare de la graniță nu aveți cum să înțelegeți!
In afara de faptul ca ma cocosez de ras fara oprire cand ii vad pe "cetatenii" catalynn si adriann cum sar ca arsi cand e vorba de "suferintele" nemeritate indurate de clona lor stupida, il intreb direct pe autorul acestui articol: ba, tu cand vezi cati spectatori sunt pe Arena Nationala, mai ai tupeu sa publici o asemenea ineptie?
De ce nu abordeaza a doua cale, nu cea cu modificarea legii? De ce nu gasesc investitorii aia care sa tina Steaua la nivel de performanta, sa nu mai balteasac ca acum in B? Ca au relatii si cunostinte toti. Si ministrul si generalii si jucatorii celebrii (Piturca, Balint, Stoica, Lacatus, Ogararu, Bumbescu, etc.).
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.