Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
1
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
3
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
4
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu, întrebat înainte de Dortmund - Inter: „Liga Campionilor și Serie A, este posibil?”
0
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
18
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Ce le făceau femeile ISIS tinerelor capturate, din gelozie: „Erau chiar mai ...
Libertatea
BOLȘEVICULE
PSG aparține de Ministrul Transportului din Franța? City aparține de Ministrul Finanâelor din UK? Newcastel este sponsorizată de un Minister di UK?
Nu avem nevoie de echipe bolșevice și departamentale în Liga 1!
Pentru ca nu-i vrea nimeni. Ce sa faca, sa mai faca talpan inca un proces cum a facut cu Becali?
Într-adevăr am suferit! Când am citit articolul de azi care spune că csa nu are drept de promovare! Ce mai vrei prostovane? Referitor la inteligență, sunt mândru când văd mai prosti ca mine. Exemplu :când te vad pe tine. Referitor la bărbăție, am mai adăugat puțin la aceasta în armată, nu la popotă că tine. Hai fuguța la popotă, pierzi micul dejun. Nu mai aduce în discuție ideile scrise de mine . Vino cu ceva original (dacă te duce bostanul, dar nu te duce). .
Adevărat 100%.
Da , dar tu și alții ca tine nu ești și nu reprezinți toată Lumea. Nici pe departe.
Supărat rău de tot scenaristul? Azi este un articol care spune că csa nu are drept de promovare la sfârșitul campionatului. Negru de supărare!
Iti pierzi timpul cu bolovanul site-ului. El postează ca să aibă acces la popotă. Altfel e mort de foame. Armată n-a făcut, la școală n-a mers, meserie nu are. Corect, FCSB este STEAUA!
Referitor la directorul sportiv, este vorba de educație.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.