Comentarii (142)
Ostas
Ostas  •  08 August 2022, 08:54
Postat de forumer.47 pe 08 August 2022, 00:01

Conteaza pt tine? De ce, voiai sa treci si tu de la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003 la unica STEAUA? Nu, mersi, nu va vrem, nu va primim. Ramaneti cu clonatii. In Ghencea n-aveti ce cauta.

BOLȘEVICULE

Ostas
Ostas  •  08 August 2022, 08:51
Postat de hristo33 pe 08 August 2022, 06:49

3 echipe sustinute de state diferite. Psg ManCity si Newcastle. alta intrebare))

PSG aparține de Ministrul Transportului din Franța? City aparține de Ministrul Finanâelor din UK? Newcastel este sponsorizată de un Minister di UK?

Ostas
Ostas  •  08 August 2022, 08:47

Nu avem nevoie de echipe bolșevice și departamentale în Liga 1!

unbiped
unbiped  •  08 August 2022, 08:46
Postat de istet10 pe 08 August 2022, 00:16

De ce nu abordeaza a doua cale, nu cea cu modificarea legii? De ce nu gasesc investitorii aia care sa tina Steaua la nivel de performanta, sa nu mai balteasac ca acum in B? Ca au relatii si cunostinte toti. Si ministrul si generalii si jucatorii celebrii (Piturca, Balint, Stoica, Lacatus, Ogararu, Bumbescu, etc.).

Pentru ca nu-i vrea nimeni. Ce sa faca, sa mai faca talpan inca un proces cum a facut cu Becali?

alexh
alexh  •  08 August 2022, 08:43
Postat de catalynn pe 07 August 2022, 23:54

Bă “orășene” Wagner, nu ti-e rusine așa prost la vârsta ta!? Tot cu gândul la popota din tinerețe unde spui ca “ai devenit bărbat”!? :-))) Ai suferit mult când ai citit articolul, așa-i!? :-)))

Într-adevăr am suferit! Când am citit articolul de azi care spune că csa nu are drept de promovare! Ce mai vrei prostovane? Referitor la inteligență, sunt mândru când văd mai prosti ca mine. Exemplu :când te vad pe tine. Referitor la bărbăție, am mai adăugat puțin la aceasta în armată, nu la popotă că tine. Hai fuguța la popotă, pierzi micul dejun. Nu mai aduce în discuție ideile scrise de mine . Vino cu ceva original (dacă te duce bostanul, dar nu te duce). .

ucluj2011
ucluj2011  •  08 August 2022, 08:38
Postat de adriann_ pe 07 August 2022, 23:45

Spune-mi te rog o alta tara din Europa in care directorul sportiv al unui club vine in tribuna si ii da un pumn in gura unui suporter si apoi NU este suspendat pe viata. Hai, curaj. In rest, concentreaza-te putin: una e ca viata/economia reala sa duca la disparitia cluburilor departamentale (sau schimbarea formei de organizare) si ALTA e sa le interzici prin lege in baza unei campanii fake-news. Practic legea sportului in forma actuala se datoreaza unei escrocherii si e normal ca modificarea obtinuta prin escrocherie sa fie anulata. Simplu.

Adevărat 100%.

ucluj2011
ucluj2011  •  08 August 2022, 08:33

Da , dar tu și alții ca tine nu ești și nu reprezinți toată Lumea. Nici pe departe.

alexh
alexh  •  08 August 2022, 08:28
Postat de lupu68 pe 08 August 2022, 00:21

In afara de faptul ca ma cocosez de ras fara oprire cand ii vad pe "cetatenii" catalynn si adriann cum sar ca arsi cand e vorba de "suferintele" nemeritate indurate de clona lor stupida, il intreb direct pe autorul acestui articol: ba, tu cand vezi cati spectatori sunt pe Arena Nationala, mai ai tupeu sa publici o asemenea ineptie?

Supărat rău de tot scenaristul? Azi este un articol care spune că csa nu are drept de promovare la sfârșitul campionatului. Negru de supărare!

alexh
alexh  •  08 August 2022, 08:24
Postat de mihaitanase pe 08 August 2022, 06:52

Eu sunt stelist din 1958 ,dar CSA nu trebuie să existe .FCSB este Steaua .Nicio țară membră NATO nu are cluburi profesioniste sportive in cadrul armatei ! Se face sport in NATO ,dar în cadrul armatei nu dincolo de el .

Iti pierzi timpul cu bolovanul site-ului. El postează ca să aibă acces la popotă. Altfel e mort de foame. Armată n-a făcut, la școală n-a mers, meserie nu are. Corect, FCSB este STEAUA!

alexh
alexh  •  08 August 2022, 08:19
Postat de adriann_ pe 07 August 2022, 23:45

Spune-mi te rog o alta tara din Europa in care directorul sportiv al unui club vine in tribuna si ii da un pumn in gura unui suporter si apoi NU este suspendat pe viata. Hai, curaj. In rest, concentreaza-te putin: una e ca viata/economia reala sa duca la disparitia cluburilor departamentale (sau schimbarea formei de organizare) si ALTA e sa le interzici prin lege in baza unei campanii fake-news. Practic legea sportului in forma actuala se datoreaza unei escrocherii si e normal ca modificarea obtinuta prin escrocherie sa fie anulata. Simplu.

Referitor la directorul sportiv, este vorba de educație.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 15
Comentează