Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
0
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
0
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
2
Știri din fotbal internațional
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
1
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Imagini copleșitoare de la Salonic, după tragedia din România » Cum a apărut și Răzvan Lucescu
1
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Familia minorului de 13 ani implicat în crima de la Cenei ar putea încerca ...
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
Minti.
Domnul Remus, dă matale din banii matale dacă vrei CSA Steaua în Liga I, pe banii armatei, vorbește și cu bunica matale să-și mai dea o parte din pensie să sponsorizeze pe Dinamo, ca să scape de insolvență, sau să dea ministerul de Interne (tot bani publici...) ca să fie derbiul în Liga I-a, Dinamo - Steaua, de ce să fie în Liga II-a... Toate primăriile să sponsorizeze câte o echipă, apoi să se plângă că nu au bani să facă șosele, că nu au bani de apă, fie ea caldă sau rece, iar iarna să punem 2-3 pături pe noi, dar să ne uităm la tv sau să citim blogurile voastre cum se înjură ăia pe teren și iau bătaie de la echipe din San Marino, Luxemburg, Albania, Cipru sau mai știu eu de pe unde... Sunt multe de spus pe această temă dar, vă rog gândiți-vă unde am ajuns noi în sport din cauză că banii au fost gestionați (sau furați) de cei care trebuiau să - i gestioneze cu folos...
Acum înțelegi și tu bai “orășene” de ce nu s-au materializat discuțiile despre care am spus. Ca vreau eu sa se modifice legea nu contează, însă vor nea Vasile și Novak, MTS trimițând deja încă din Aprilie modificările la Parlament. Comisia le-a avizat însă cu precizarea ca nu sunt întrunite criteriile de urgentă pt a se face prin OUG sau HG. Cred ca modificările se vor face in sesiunea de toamna.
Bun articol !
Primariile sunt ale comunitatilor locale. Juridic nu sunt fonduri ale statului. Dar este stramb sa se permita din ele finantarea sportului profesionist.
Ideea este că nu sunt sustinute de ministere. Și primăriile sunt ale statului. Dar nu sunt ministere.
conteaza ca sunt prin niste fonduri? care la randul lor tot de state sunt detinute? ideea e tot aia.
Ai vorbit sa nu taci. In caz ca nu stii, majoritatea echipelor sunt sustinute de consiliul local. Stii de unde au bani? De la fraeri ca tine si fraeri ca , contribuabilii din uat-ul respectiv.
Da, legea se va modifica. Pentru că zici tu! Tu, cantitate neglijabilă. Ai zis multe și Nimic nu s-a întâmplat. NIMIC. Spune, cum e cu permanența în ligile inferioare? Știi că csa nu are drept de promovare? Referitor la inepția cu Romtehnica, la voi toate scenariile sunt inepții(și tu ești unul din scenariști). Cum e să te trimită TAS acasă? Până una-alta, taci și suferă.
Mihai, înseamnă că ai o anumită vârstă. La multi ani!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.