Comentarii (142)
istet10
istet10  •  08 August 2022, 12:23
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 12:14

Acum înțelegi și tu bai “orășene” de ce nu s-au materializat discuțiile despre care am spus. Ca vreau eu sa se modifice legea nu contează, însă vor nea Vasile și Novak, MTS trimițând deja încă din Aprilie modificările la Parlament. Comisia le-a avizat însă cu precizarea ca nu sunt întrunite criteriile de urgentă pt a se face prin OUG sau HG. Cred ca modificările se vor face in sesiunea de toamna.

Minti.

andrei_gherasim
andrei_gherasim  •  08 August 2022, 12:19

Domnul Remus, dă matale din banii matale dacă vrei CSA Steaua în Liga I, pe banii armatei, vorbește și cu bunica matale să-și mai dea o parte din pensie să sponsorizeze pe Dinamo, ca să scape de insolvență, sau să dea ministerul de Interne (tot bani publici...) ca să fie derbiul în Liga I-a, Dinamo - Steaua, de ce să fie în Liga II-a... Toate primăriile să sponsorizeze câte o echipă, apoi să se plângă că nu au bani să facă șosele, că nu au bani de apă, fie ea caldă sau rece, iar iarna să punem 2-3 pături pe noi, dar să ne uităm la tv sau să citim blogurile voastre cum se înjură ăia pe teren și iau bătaie de la echipe din San Marino, Luxemburg, Albania, Cipru sau mai știu eu de pe unde... Sunt multe de spus pe această temă dar, vă rog gândiți-vă unde am ajuns noi în sport din cauză că banii au fost gestionați (sau furați) de cei care trebuiau să - i gestioneze cu folos...

catalynn
catalynn  •  08 August 2022, 12:14
Postat de alexh pe 08 August 2022, 10:22

Da, legea se va modifica. Pentru că zici tu! Tu, cantitate neglijabilă. Ai zis multe și Nimic nu s-a întâmplat. NIMIC. Spune, cum e cu permanența în ligile inferioare? Știi că csa nu are drept de promovare? Referitor la inepția cu Romtehnica, la voi toate scenariile sunt inepții(și tu ești unul din scenariști). Cum e să te trimită TAS acasă? Până una-alta, taci și suferă.

Acum înțelegi și tu bai “orășene” de ce nu s-au materializat discuțiile despre care am spus. Ca vreau eu sa se modifice legea nu contează, însă vor nea Vasile și Novak, MTS trimițând deja încă din Aprilie modificările la Parlament. Comisia le-a avizat însă cu precizarea ca nu sunt întrunite criteriile de urgentă pt a se face prin OUG sau HG. Cred ca modificările se vor face in sesiunea de toamna.

woody
woody  •  08 August 2022, 11:16

Bun articol !

istet10
istet10  •  08 August 2022, 11:13
Postat de alexh pe 08 August 2022, 11:06

Ideea este că nu sunt sustinute de ministere. Și primăriile sunt ale statului. Dar nu sunt ministere.

Primariile sunt ale comunitatilor locale. Juridic nu sunt fonduri ale statului. Dar este stramb sa se permita din ele finantarea sportului profesionist.

alexh
alexh  •  08 August 2022, 11:06
Postat de hristo33 pe 08 August 2022, 10:45

conteaza ca sunt prin niste fonduri? care la randul lor tot de state sunt detinute? ideea e tot aia.

Ideea este că nu sunt sustinute de ministere. Și primăriile sunt ale statului. Dar nu sunt ministere.

hristo33
hristo33  •  08 August 2022, 10:45
Postat de alexh pe 08 August 2022, 09:38

Greșit. Newcastle, PSG si City sunt echipe susținute de fonduri de investiții din alte țări. Nicidecum de vreun minister din țările respective precum csa. Altă întrebare.

conteaza ca sunt prin niste fonduri? care la randul lor tot de state sunt detinute? ideea e tot aia.

psycho
psycho  •  08 August 2022, 10:24
Postat de Scafandru55 pe 08 August 2022, 09:33

Nu știu cine este *** care a scris articolul, dar i-aș pune o singura întrebare: este corect că unii sa țină echipele din bani lor, iar Steaua să fie ținută de la bugetul de stat? Și ce salarii au.

Ai vorbit sa nu taci. In caz ca nu stii, majoritatea echipelor sunt sustinute de consiliul local. Stii de unde au bani? De la fraeri ca tine si fraeri ca , contribuabilii din uat-ul respectiv.

alexh
alexh  •  08 August 2022, 10:22
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 09:13

După cum vezi exact asta am făcut, motiv pt care barajul, TASul chiar și inepția cu Romtehnica au căzut pe rând. Legea se va modifica iar tu, suflet nefericit, cât vei mai plânge și suferi … :-))) Bine, tu ca tu, ca văd ca deja te-ai cam împăcat cu ideea, însă sa vezi restul gigimii! :-)))

Da, legea se va modifica. Pentru că zici tu! Tu, cantitate neglijabilă. Ai zis multe și Nimic nu s-a întâmplat. NIMIC. Spune, cum e cu permanența în ligile inferioare? Știi că csa nu are drept de promovare? Referitor la inepția cu Romtehnica, la voi toate scenariile sunt inepții(și tu ești unul din scenariști). Cum e să te trimită TAS acasă? Până una-alta, taci și suferă.

alexh
alexh  •  08 August 2022, 10:07
Postat de mihaitanase pe 08 August 2022, 06:52

Eu sunt stelist din 1958 ,dar CSA nu trebuie să existe .FCSB este Steaua .Nicio țară membră NATO nu are cluburi profesioniste sportive in cadrul armatei ! Se face sport in NATO ,dar în cadrul armatei nu dincolo de el .

Mihai, înseamnă că ai o anumită vârstă. La multi ani!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 15
Comentează