Comentarii (142)
freddy
freddy  •  08 August 2022, 13:50
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 12:57

Eu nu, însă “sursele” mele, oameni cu care am copilărit și azi sunt “bine informați” prin natura serviciului :-))) nu m-au dezamăgit niciodată. Nu, sursa mea se informații nu e Glasul Armatei cum crede randoom mai nou, ei au sursele lor. Din sursele mele v-am dat aici in Iulie 2016 informația ca Steaua va câștiga si procesul pt nume, am dat chiar si datele aproape la virgula, si își va redeschide secția de fotbal care va promova in L1. OK, au fost niște întârzieri, la fel ca tine acum fcsbistii jubilau si râdeau atunci, însă io am ras pana la urma cel mai bine. :-))) Deci fii pregătit, winter is coming! :-)))

Băi, adevărul adevărat este ca tu susții o echipa care s-a înființat în 2017 iar eu una care s-a înființat în 2003. :)) Ne leagă faptul ca amândoi credem ca aia pe care o susținem e Steaua adevărată. Numai ca Steaua adevărată a murit. Asta e. Ne descurcăm cu ce avem și mergem mai departe.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  08 August 2022, 13:27
Postat de adriann_ pe 08 August 2022, 12:52

Situatia reala ma postacule ESTE CA NU EXISTA NICI O RESTRICTIE A UEFA. Asta e un fapt, nu e nimic de discutat, constatat, dat cu parerea etc. Asadar campania fake-news prin care s-a modificat Legea Sportului "pentru ca nu permite UEFA sa joace cluburile departamentale in Cupele Europene" a fost o ***. Iar legea trebuie readusa la forma de dinainte de ***. Vrei si un desen, sau poate ceva carte pentru copii cu pop-up pictures, poate asa pricepi?

Bhaa da ... .. rauvde tot... creierul tinse descompune ... ce ar fii daca desfintam liga 1 .. si facem liga politica ..si lasam pe psd cu pnl sa dea cu piciorul in basica .. bhaa creiere stafidite .. Armata are treaba ei ..doar noi Romaniii nu avem destui neuroni sa realizam ca platim rovinieta si mergem prin gropi.. ca nu avem autostrazi.. ca nu avem spitale.. ca platim taxe si impozite sa dea unii cu piciorul in basica ... de ce dau astia la tv..sa vada si pensionarii pwntru ce platesc taxe si impozite , de ce le spune statul ca nu au bani de pensii .. adriane .. tu da i drumul la echipa ta mimao .. miaaauuu miauuu tot vorbesti de steaua ... pudelule.. latra acolo la matineu ... csa o echipa infiintata din bani publici ( unde e fair play cand csa primeste bani din bugetul romaniei ? Romania are bani . ? Da ti bani la toate echipele .. ca toate s romanesti ? Csa nu este nationala .. este doar o clona infiintata in 2017)

whiteredarad
whiteredarad  •  08 August 2022, 13:26

Ce jenant ! GSP se face avocatul Ministerului Apararii si a "fotbalului...intre ministere"...ca pe vremea lui " Ceasca". Ati mai vazut intr-o alta tara civilizata ( nu vorbesc de estul ex sovietic, sau Africa).... un stadion construit de stat...in Unitate militara ? Asta e normal ? Ce inseamna pentru GSP faptul ca Steaua & Ministerul apararii traieste din banii care ministerul ar trebui sa ii foloseasca la altceva. Nu mai vrem gradati " pentru fapte sportive", nici pensii speciale ...din sport.

istet10
istet10  •  08 August 2022, 13:24
Postat de adriann_ pe 08 August 2022, 12:52

Situatia reala ma postacule ESTE CA NU EXISTA NICI O RESTRICTIE A UEFA. Asta e un fapt, nu e nimic de discutat, constatat, dat cu parerea etc. Asadar campania fake-news prin care s-a modificat Legea Sportului "pentru ca nu permite UEFA sa joace cluburile departamentale in Cupele Europene" a fost o ***. Iar legea trebuie readusa la forma de dinainte de ***. Vrei si un desen, sau poate ceva carte pentru copii cu pop-up pictures, poate asa pricepi?

Situatia reala este ca iti place sa spui prostii. De ce trebuie modificata legea? Pt ca nu exista o interdictie de la UEFA. Si ce treaba are UEFA cu legea sportului din Romania care reglementeaza si altceva nu numai fotbal? Faptul ca UEFA nu interzice nu inseamna ca legea romaneasca nu poate interzice. Pricepi? Sau ai nevoie de schite? Ba, daca legea ar fi discriminatorie, ar trebui atacata la CCR. A facut cineva vreun demers? Dar asa orice criteriu de licentiere pt prima liga ar putea fi considerat discriminatoriu. Ce este setea asta prosteasca de a modifica legea pt a beneficia armata de echipa in prima liga profesionista? De ce nu cautati investitor, inteligentilor?

istet10
istet10  •  08 August 2022, 13:17
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 12:48

Ești prost de mori! :-))) Executivul nu are rol legislativ, deci numai in situații excepționale o pot face. Ei bine, modificările respective nu întrunesc acest criteriu de urgentă. Încă odată, mergi pa pagina FB Glasul Armatei si găsești acolo răspunsurile oficiale primite de la MTS, este o postare cu titlu de “Breaking News” din 9 Iunie care e foarte detaliata, le ai acolo pe toate. Succes! :-)))

Ba prostule. Vorbesti sa te afli in treaba. Ce treaba are caracterul de urgenta cu legea in discutie, bai cap sec? Vorbeai de HG ca si cum s-ar putea rezolva cu asa ceva modificarea legii. FB nu e ceva oficial. Toate ineptiile sunt scrise acolo. Sa apara pe site-ul ministerului si mai vorbim. Novak a spus la clar intr-un interviu ca nu sustine modificarea legii pt un beneficiar.

catalynn
catalynn  •  08 August 2022, 12:57
Postat de alexh pe 08 August 2022, 12:31

Da, știu,ai participat și tu la discuții. Alt scenariu? Vezi că ți-a răspuns isteț10.

Eu nu, însă “sursele” mele, oameni cu care am copilărit și azi sunt “bine informați” prin natura serviciului :-))) nu m-au dezamăgit niciodată. Nu, sursa mea se informații nu e Glasul Armatei cum crede randoom mai nou, ei au sursele lor. Din sursele mele v-am dat aici in Iulie 2016 informația ca Steaua va câștiga si procesul pt nume, am dat chiar si datele aproape la virgula, si își va redeschide secția de fotbal care va promova in L1. OK, au fost niște întârzieri, la fel ca tine acum fcsbistii jubilau si râdeau atunci, însă io am ras pana la urma cel mai bine. :-))) Deci fii pregătit, winter is coming! :-)))

adriann_
adriann_  •  08 August 2022, 12:52
Postat de istet10 pe 08 August 2022, 00:11

Care e situatia reala? Ba, o lege se croieste dupa "situatia reala" vazuta de unii sau altii? Toti cei care ar putea avea initiativa legislativa au spus clar ca nu vor modifica legea pt profitul unei singure parti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  08 August 2022, 12:48
Postat de istet10 pe 08 August 2022, 12:24

Ba, OUG si HG sunt acte normative de ranguri diferite. Prostanacule, pt HG nu este nevoie de Parlament.

Ești prost de mori! :-))) Executivul nu are rol legislativ, deci numai in situații excepționale o pot face. Ei bine, modificările respective nu întrunesc acest criteriu de urgentă. Încă odată, mergi pa pagina FB Glasul Armatei si găsești acolo răspunsurile oficiale primite de la MTS, este o postare cu titlu de “Breaking News” din 9 Iunie care e foarte detaliata, le ai acolo pe toate. Succes! :-)))

alexh
alexh  •  08 August 2022, 12:31
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 12:14

Acum înțelegi și tu bai “orășene” de ce nu s-au materializat discuțiile despre care am spus. Ca vreau eu sa se modifice legea nu contează, însă vor nea Vasile și Novak, MTS trimițând deja încă din Aprilie modificările la Parlament. Comisia le-a avizat însă cu precizarea ca nu sunt întrunite criteriile de urgentă pt a se face prin OUG sau HG. Cred ca modificările se vor face in sesiunea de toamna.

Da, știu,ai participat și tu la discuții. Alt scenariu? Vezi că ți-a răspuns isteț10.

istet10
istet10  •  08 August 2022, 12:24
Postat de catalynn pe 08 August 2022, 12:14

Acum înțelegi și tu bai “orășene” de ce nu s-au materializat discuțiile despre care am spus. Ca vreau eu sa se modifice legea nu contează, însă vor nea Vasile și Novak, MTS trimițând deja încă din Aprilie modificările la Parlament. Comisia le-a avizat însă cu precizarea ca nu sunt întrunite criteriile de urgentă pt a se face prin OUG sau HG. Cred ca modificările se vor face in sesiunea de toamna.

Ba, OUG si HG sunt acte normative de ranguri diferite. Prostanacule, pt HG nu este nevoie de Parlament.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 15
Comentează