FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENT

A bătut o studentă! » Un fost fotbalist al Craiovei s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte agresiuni :O

Sorin Buşu a lovit o studentă într-un campus universitar din Tîrgovişte
Sorin Buşu a lovit o studentă într-un campus universitar din Tîrgovişte

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 11:50

Sorin Buşu, fostul jucător al echipelor Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, acum la Chindia, s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit o studentă într-un campusul universitar din Tîrgovişte.

Incidentul a fost confirmat atît de administratorul căminelor, Liliana Voinea, cît şi de Poliţia Municipiului Tîrgovişte, prin vocea purtătorului de cuvînt, agent Raluca Florescu.

"În seara zilei de 11 iulie, o persoană de sex feminin în vîrstă de 23 de ani (D.M.), a formulat o plîngere împotriva domnului B.S., fotbalist în cadrul echipei Chindia Tîrgovişte, fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”.

Pe lîngă sancţiunile financiare pe care le va suporta din partea clubului, Buşu a şi fost evacuat din căminul studenţesc în care locuiesc jucătorii Chindiei, după cum ne-a transmis Călin Oros, rectorul Universităţii Valahia Tîrgovişte.

În noaptea următoare, un alt fotbalist de la Chindia, Ionuţ Radu, a fost sancţionat contravenţional un amendă în valoare de 500 lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, avînd un comportament nepotrivit. Cum jucătorul nu este la prima abatare la nivelul vieţii extrasportive, a fost exclus din lot de antrenorul Flavius Stoican.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
frf_still_sucks
frf_still_sucks  •  20 Iulie 2012, 13:13

Asa e ma .. cand putzulica e mica si vrei sa arati ca esti "berbat" ..bati femei, ca alea-s puternice si un adversar cu fortza dom'ne. Ce babuin. Cea mai mare dovada de lasitate ...e ca si cum te duci la gradinita sa te bati cu copii.

red77
red77  •  20 Iulie 2012, 12:38

pai daca n-or fi batut pe nimeni in amicale s-a gandit si el sa bata pe cineva ! ce ceata de betivi si scandalagii si-a tras popeasca la targoviste ! violatori sau talhari n-ai mah? sau mai trebe putintica rabdare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close