FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM CAMPINA

A plecat şi ultimul stranier

Articol de - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

Cu doar o zi înaintea meciului cu CS Otopeni, conducerea lui FCM Câmpina i-a reziliat contractul şi ultimului stranier care mai făcea parte din lotul lui Petre Gigiu. Mijlocaşul camerunez Terry Ekwalla a fost anunţat că nu mai intră în vederile conducerii tehnice pentru ultimele două meciuri ale acestui sezon. Astfel, jucătorul de culoare a împărtăşit aceeaşi soartă cu precedesorii săi, Srecko Mitrovici, care a plecat de la Câmpina după doar patru etape din retur, şi israelianul Asaf Pahima, disponibililizat săptămâna trecută.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
 •  23 Mai 2008, 07:52

Din cauza blaturilor ati facut accidente bai ...Anul trecut ia-ti facut pe Suceava, anul acesta pe Focsani.....Asta crezi tu blat la Chiajna...meciul ala s-a jucat in etapa a -8a si daca ne bateau trecea inaintea Otopeniului...! Daca erau blaturi trebuia sa castigam meciurile nule...ex:Botosani, Sportul, Giurgiu....Sunteti cea mai blatista echipa din Romania.....Eu in locul vostru macar taceam din gura....! BLATISTILOR, CUM DE VA MAI TINE DUMNEZEU PE PAMANT...MURITI!

 •  23 Mai 2008, 02:44

bay ala cu focsaniul tau si intergazul matii.voi vb de blaturi care cand ati jucat pe bune nu ati mai avut nici o speranta.cum ati jucat la chiajna?voi vb de blaturi niste jigfodii sa va dau la muie de moldoveni

 •  22 Mai 2008, 23:54

focsanene esti praf mai du-te si u pe la meciuri sa vezi ce joaca fcm campina si dupa comenteaza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează