LIGA 2  ·  PLAN

Abia au promovat în Liga 2 și se gândesc să se retragă: „Nu vrem să păcălim suporterii”

FOTO: Facebook @clubsportivaerostar
FOTO: Facebook @clubsportivaerostar

Articol de — Miercuri, 13 Mai, 18:42

Aerostar Bacău a promovat matematic în Liga 2, dar anunță că ia în calcul retragerea din următoare ediție pe fondul problemelor financiare. 

Aerostar Bacău a ocupat primul loc în Seria I din Liga 3 în momentul întreruperii competiției, cu un avans de 7 puncte față de Foresta Suceva, și a obținut promovarea. Formația din Moldova are însă probleme financiare. Principalul sponsor al clubului, Societatea Aerostar, care activează în industria aviației, a înregistrat scăderi mari de venituri din cauza coronavirusului. Conducătorii băcăuani sunt sceptici în privința asigurării bugetului pentru sezonul următor. 

Aerostar Bacău poate rata participarea în Liga 2

„Cert este că avem nevoie de o restructurare a clubului, pentru a asigura continuitatea activităților acestuia. Noi nu dorim să amăgim suporterii spunându-le că totul va fi bine și că vom avea aceleași venituri pe care le-am avut în anii precedenți. Conform politicii noastre de dezvoltare, vom acționa în continuare numai în limitele posibilităților noastre. 

Din această cauză, este posibil orice: chiar neînscrierea echipei în ediția viitoare a campionatului ligii a II a. Dar o decizie finală vom lua după ce cunoaștem cu precizie cum va fi organizată competiția din liga secundă (o serie, două serii). Suntem alături de toți jucătorii și antrenorii clubului, ne gândim mereu la stările lor, dar trebuie să înțelegem cu toții că toată strategia noastră a fost schimbată complet de această pandemie care pare că nu se mai sfârșește”, au transmis oficialii celor de la Aerostar Bacău. 

Foresta Suceava vrea în Liga 2

Foresta Suceava, formație care a terminat pe locul secund în seria I, la 7 puncte în spatele lui Aerostar, stă la pândă. Sucevenii ar putea îndeplini condițiile financiare necesare ligii secunde. 

VIDEO / Liga 3 nu se mai reia! Cine promovează în Liga 2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (3)

Mario Durm  •  13 Mai 2020, 23:53
Postat de Mihai Manea pe 13 Mai 2020, 21:16

Daca Uta nu promoveaza sunt interese la mijloc , hotie pe fata

Da ma da. Discriminare domne... Suna-l pe Bill Gates, vezi ce spune de Guvid, poate te mai calmeaza. Voiai cumva sa promoveze fara sa mai joace vreun meci, sau cum? 5 etape, cu adversarii cei mai tari. Aaa... da, UTA in meciurile cu primele 6 sta prost. Le-a dat Rapidu' cu terenu' in cap si o sa le mai dea odata.

Mihai Manea  •  13 Mai 2020, 21:16

Daca Uta nu promoveaza sunt interese la mijloc , hotie pe fata

Leo Dinu  •  13 Mai 2020, 20:28

Adica nu vor sa pacaleasca suporterii suceveni, eu asa inteleg...

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1