FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

ACS Petrolul 52 a câștigat mărcile „Petrolul” la licitația organizată astăzi de Primăria Ploiești

Petrolul este lider în Liga 2
Petrolul este lider în Liga 2

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 13:36 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 13:51

Asociația Club Sportiv Petrolul 52, liderul Ligii 2, a câștigat astăzi licitația organizată de Primăria Municipiului Ploiești pentru cele 6 mărci „Petrolul”.

ACS Petrolul 52 redobândește dreptul exclusiv de a utiliza mărcile „Petrolul”, pe care îl pierduse în vară. Clubul din Liga 2 a câștigat licitația organizată astăzi de Primăria din Ploiești pentru cele 6 mărci și anunță că „urmează semnarea contractelor de licență exclusivă” pentru acestea.

Nicolae Constantin, antrenorul-lider din Liga 2, s-a destăinuit Gazetei: „Înainte de Petrolul, mă gândeam să fiu profesor de sport. Nu puteam accepta Divizia C!”
LIGA 2
Nicolae Constantin, antrenorul-lider din Liga 2, s-a destăinuit Gazetei: „Înainte de Petrolul, mă gândeam să fiu profesor de sport. Nu puteam accepta Divizia C!”

ACS Petrolul 52 a câștigat mărcile „Petrolul” la licitație 

Costel Lazăr, președintele ACS Petrolul 52, declarase în octombrie că „mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”.

Prețul de pornire al licitației organizate de Primăria Ploiești a fost de 100.913 lei, iar taxa de participare s-a ridicat la 6.000 de lei, potrivit Observatorul Prahovean.

După pierderea mărcilor, canalele oficiale de comunicare ale clubului au trecut prin schimbări serioase. Sigla a dispărut, iar numele afișat pe site-ul oficial a devenit „ACS Petrolul 52”.

Petrolul, lider în Liga 2 

Vestea vine într-un moment excelent, chiar în ziua meciului cu Concordia Chiajna, astfel că ar putea reprezenta un boost de moral pentru elevii lui Nicolae Constantin.

Pe plan sportiv, Petrolul merge excelent, în ciuda faptului că bugetul este unor inferior celor din sezoanele precedente, având în vedere că principalul finanțator, Veolia, a devenit un simplu sponsor începând din această stagiune.

După 13 etape, Petrolul este prima în Liga 2, cu 12 victorii și o singură înfrângere. În acest ritm, „lupii galbeni” vor prinde fără emoții un loc de play-off și vor ataca promovarea în primul eșalon, acolo unde au jucat ultima dată în sezonul 2015/2016.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Mesajul războinic al lui Adi Popa: „Noi suntem Steaua! Toate armele pe masă pentru promovare, trebuie să fim în Liga 1”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
visiniujohn
visiniujohn  •  18 Noiembrie 2021, 20:04

Mare club .. 6 marci 21mii euro ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează