FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - FC ARGEȘS

Acuze după Metaloglobus - FC Argeș » Fanii piteșteni susțin că nu au fost lăsați cu un banner în memoria victimelor de la Colectiv + reacția gazdelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 14:49

Metaloglobus și FC Argeș au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a 15-a din Liga 2. 

 

După meci, fanii piteștenilor au acuzat faptul că nu ar fi avut voie cu un banner în memoria victimelor tragediei de la Colectiv, din 2015.  „4 ani; Momente devastatoare, boala corupției ucide în continuare” era scris pe banner-ul celor de la FC Argeș care nu ar fi putut fi asistat în tribune.

„La meciul de astăzi cu Metaloglobus s-a petrecut un nou abuz împotriva liberei exprimări. Oficialii Metaloglobus, alături de cei de la FRF și Jandarmeria Română, au interzis un mesaj de comemorare a victimelor de la Colectiv. Libertate pentru suporteri! Noi nu uităm!”, au scris fanii piteșteni pe Facebook. 

Ce spun cei de la Metaloglobus

Contacați de GSP.RO, oficialii celor de la Metaloglobus au afirmat că nu au nicio implicare și au explicat care ar putea fi motivul pentru care banner-ul nu a fost afișat. 

„Nu noi, probabil observatorul de joc. Nu avem noi treabă. El verifică. Ideea e că delegatul lor trebuia să anunțe la început, la ședința tehnică, să poată să îl vadă înainte, să îl treacă în raport. Așa se procedează. Se vine cu o listă cu bannerele, mesajele, și se anexează în raport.

Chiar l-a întrebat observatorul de joc pe Gabi (n.r. delegat FC Argeș) la ședință dacă vin suporterii organizați și a zis că nu, că vin pe cont propriu. Nu avem noi nicio legătură. Ei probabil au venit pe cont propriu și când au vrut să întindă banner-ul a văzut observatorul și s-au dus cei de la pază”, a declarat Virgil Vucea, manager sportiv Metaloglobus

Vezi AICI toate rezultatele din etapa a 15-a din Liga 1

OFICIAL Clasamentul din Liga 2 dat peste cap » Daco-Getica s-a retras din campionat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează