FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Adi Popa suspectează că a fost „lucrat” la Steaua: „S-a întâmplat ceva dubios!”

Adi Popa // foto: Imago Images
Adi Popa // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 17:54 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 18:16

Plecat de la CSA Steaua, Adi Popa (34 de ani) ar putea ajunge la altă formație de Liga 2, Concordia Chiajna. Totuși, prioritatea mijlocașului lateral este să prindă un transfer în afara României.

După aproape 2 ani la CSA Steaua, Adi Popa a rămas liber de contract, după ce negocierile cu „militarii” privind prelungirea înțelgerii au ajuns într-un impas.

Peluza Sud s-a adunat de urgență în Ghencea! Manevră disperată pentru a bloca venirea FCSB
CSA STEAUA
Peluza Sud s-a adunat de urgență în Ghencea! Manevră disperată pentru a bloca venirea FCSB

Ce urmează pentru Adi Popa după despărțirea de CSA Steaua

Pentru „Motoretă”, prioritatea în acest moment este să găsească un angajement în străinătate. În caz că acest lucru nu se întâmplă, Popa ar putea da curs unei oferte din România. El este dorit la divizionara secundă Concordia Chiajna, antrenată de Erik Lincar.

„Probabil săptămâna viitoare voi lua o decizie, voi decide încotro o apuc. Am avut o discuție cu dânsul (n.r. - Erik Lincar), vedem săptămâna viitoare ce se întâmplă. 

Mi-aș dori să merg afară, nu ascund chestia asta, pentru că aș minți, dar nu ține doar de mine. Aștept să văd ce se întâmplă. Altfel, probabil voi rămâne în țară”, a precizat Popa la emisiunea „Liga DigiSport”.

Adi Popa: „La domnul comandant ar fi ajuns alte cerințe față de ce am cerut eu. Dubios”

Referitor la plecarea de la CSA Steaua, Popa sugerează că cineva din interior l-a „lucrat”.

„Am spus de nenumărate ori că îmi doresc să-mi închei cariera acolo. Am vrut un contract pe 2 ani asupra căruia căzuserăm de acord, numai că atunci când trebuia să semnăm a intervenit ceva și s-au modificat mai mulți termeni.

Am anumite principii și nu am căzut de acord asupra termenilor colaborării. Nu a fost vorba despre bani, ci despre niște principii la care eu țin foarte mult. Asta a contat foarte mult în decizie. Au fost chestii legate de durată, de a fi sau nu dorit.

Anul trecut am avut cele mai multe minute jucate din Liga 2, cifre foarte bune, rezultate, pentru că noi am promovat din punct de vedere sportiv. Dar asta a fost, ne-am strâns mâinile.

Consider că dacă Daniel Oprița nu m-ar fi dorit 100%, mi-ar fi spus. Înainte de vacanță mi-a spus că își dorește să continui. Am vorbit cu domnul comandant, ne-am înțeles, iar la 10 zile distanță au apărut niște schimbări.

Am aflat de curând zvonuri cum că au ajuns la dânsul alte cerințe față de ce am cerut eu. Asta e ceva dubios. Trebuie să completez: dânsul nu s-a implicat la echipă financiar, sau să decidă cine să fie păstrat, cine să joace. E o situație ciudată, doar câteva persoane știu răspunsul”, a afirmat „Motoreta”.

Mai multe știri despre Steaua: 

Negocieri la sânge » Privații care vor să investească la Steaua se tem că „militarii” vor să aibă întregul control asupra clubului

Tsvetelin Chunchukov și-a decis viitorul » CSA Steaua, anunț oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doar_dinamo_bucuresti.
doar_dinamo_bucuresti.  •  05 Iulie 2023, 18:40

karma mey brelocule, ce gura mare aveai tu la meciurile cu Dinamo, ti-au stricat socotelile dupa ce te bazai pe banu' public inca vreo 2 ani, acum o sa-ti treaca istoricii pe wikipedia 'in prag de retragere, fosta motoreta a devenit trotineta lui talpan'

Vezi toate comentariile (1)
Comentează