FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Sunt copleșit, m-am întors acasă!” » Adi Popa, emoționat după revenirea la Steaua: „Să aducem suporteri mulți la stadion”

Adrian Popa // foto: Instagram
Adrian Popa // foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 18:20 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 18:41

Adi Popa (35 de ani) a revenit la CSA Steaua, fiind rezervă astăzi în victoria la limită cu CS Tunari, 2-1. După meci, s-a declarat încântat că îmbracă din nou echipamentul roș-albastru.

Legitimat la CSA Steaua în intervalul septembrie 2021 - iulie 2023, Adi Popa a revenit printre „militari” după mai bine de o jumătate de an de „pribegie”, în care a fost sub contract cu Concordia Chiajna, apoi fără angajament pentru câteva luni.

Mircea Rednic și-a ieșit din fire în conferință: „Trebuie să fii tâmpit! Acum stăm și strângem din buci”
UTA:
Mircea Rednic și-a ieșit din fire în conferință: „Trebuie să fii tâmpit! Acum stăm și strângem din buci”

„Motoreta” a semnat un contract valabil 4 luni, până la finele sezonului, iar astăzi a fost implicat în primul meci de la revenire, fiind rezervă neutilizată în victoria cu CS Tunari, 2-1.

La finalul partidei, Popa s-a declarat încântat că îmbracă din nou echipamentul roș-albastru.

Adi Popa, emoționat după revenirea la Steaua: „Sunt copleșit, m-am întors acasă!”

„M-am întors. Când am plecat, am plecat absolut bine, nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare minut de pe terenul de joc, să ajut juniorii, să îi îndrum, având în vedere experienţa mea.

Dacă va fi nevoie să îmi pun toate cunoştinţele în slujba clubului, pentru promovare, atunci o voi face. (...)

Sunt copleşit de emoţii, e ceva uimitor! M-am întors acasă, pentru mine Steaua e acasă! La meciul cu Rapid am stat în peluză, suporterii mă apreciază, le mulţumesc! O să le ascultăm cerinţele şi încercăm să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion”, a spus Popa, conform OrangeSport.

Adi Popa: „M-am dedicat familiei, o să am o fetiță”

Totodată, mijlocașul lateral a explicat de ce a stat fără angajament din momentul rezilierii cu Concordia până în martie, anunțând că așteaptă un copil:

„Am preferat să nu am echipă după plecare. M-am dedicat familiei, o să am o fetiţă! Am aranjat cununia, botezul, naşterea, am stat acasă să mă dedic 100%. Am mai avut şi alte discuţii, nu s-a concretizat nimic. Nu am vrut să plec în orice condiţii afară”.

CSA Steaua a încheiat sezonul regulat de Liga 2 pe locul 8 și va participa în play-out, după doi ani la rând în care a participat în play-off.

Mai multe știri din Liga 2:

Pierdere importantă pentru CSA Steaua » A anunțat în direct că se retrage: „Nu-mi revin, n-o să pot să mai ajut. Asta e viața”
CSA STEAUA
Pierdere importantă pentru CSA Steaua » A anunțat în direct că se retrage: „Nu-mi revin, n-o să pot să mai ajut. Asta e viața”
Narcis Răducan semnalează anomalia din fotbalul românesc: „E o nebunie! Trebuie oprită urgent”
SITUAȚIE
Narcis Răducan semnalează anomalia din fotbalul românesc: „E o nebunie! Trebuie oprită urgent”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
justme
justme  •  17 Martie 2024, 00:05
Postat de forumeer pe 16 Martie 2024, 19:28

Popa a fost adus mai degraba pt spiritul sau, probabil dupa retragere va ramane in staff, ca si Barbulescu. STELISTII apreciaza declaratiile sale, sinonime cu spiritul de lupta al Fiarei Laca. Si mai apreciaza si faptul ca desi perioada sa de glorie a fost la clona FC Fcsb 2003 din Popesti Leordeni, Popa spune tare si raspicat ca acea echipa nu e Steaua. El stie adevarul, a jucat la ambele. Fecesebistilor nu le pica bine ca o "legenda" de-a lor e de partea STELEI. Ei au legende pe Popa, Tanase, Banel, Coman, noi pe Laca, Pele Balint, Piti, Tudorel etc. Diferente. Bine ai revenit, Popica, si forza STEAUA!

Serios? Popa legenda? Asta este bancul zilei.

kordell
kordell  •  16 Martie 2024, 21:05

Cand juca la Gigi nu era acasa era in tabara :)))

marius1979
marius1979  •  16 Martie 2024, 20:26

Sa întors Popica la hoinărit pe banii prostilor. Un “has been” la o echipa “never was”. Mai nou, comicariile vor continua să fie crezute pentru ca comisia concurenței a spus nu știu ce. Astia se agata de orice prostie ar scoate până și papa de la Roma

Vezi toate comentariile (6)
Comentează