FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - CRAIOVA 0-0

VIDEO Adrian Mititelu Jr. a explicat momentul de la pauza remizei cu Chiajna, când a coborât spre vestiare: „Acolo e treaba antrenorului”

Adrian Mititelu Jr. (23 de ani), noul șef al celor de la FC U Craiova 1948, a comentat remiza cu Concordia Chiajna, scor 0-0. +20   FOTO
Adrian Mititelu Jr. (23 de ani), noul șef al celor de la FC U Craiova 1948, a comentat remiza cu Concordia Chiajna, scor 0-0.

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2021 20:19 / Actualizat marti, 02 martie 2021 20:46

Adrian Mititelu Jr. (23 de ani), noul șef al celor de la FC U Craiova 1948, a comentat remiza cu Concordia Chiajna, scor 0-0. 

La primul meci cu Ovidiu Stîngă (48 de ani) pe banca tehnică, liderul Craiova s-a încurcat în deplasarea de la Chiajna. Adrian Mititelu Jr. nu își face griji în privința retrogradării și dă asigurări că nu există probleme cu banii. 

Adrian Mititelu Jr, după Chiajna - Craiova 0-0

„Un egal echitabil, ținând cont că a fost un meci foarte greu. Suntem pe locul 1, la trei puncte de locul 2. Sperăm să continuăm pe drumul acesta, să promovăm la finalul anului. Suntem neînvinși, asta arată că avem un lot foarte puternic. 

Faptul că tatăl meu a fost arestat nu a influențat cu nimic echipa. Jucătorii se antrenează, financiar stăm foarte bine. Jocul va crește de la meci la meci. Este un lucru normal să jucăm pe Omblemenco, nu este nicio victorie. Orice echipă din Craiova poate să joace pe Oblemenco, este un stadion public”, a spus Adrian Mititelu Jr.  

Adrian Mititelu Jr., explicații pentru momentul de la pauză

La pauza partidei, Adrian Mititelu Jr. și-a părăsit locul din tribună și a coborât în zona vestiarelor. Spune că nu a discutat cu jucătorii: „Nu am fost la vestiar, ci la zona aceea 0. Cu băieții vorbesc mereu la antrenamente, dar la vestiar este treaba antrenorului”.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr. așteaptă revenirea pe „Ion Oblemenco”

FOTO. Cele mai tari imagini din Chiajna - Craiova 0-0

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
+16 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Ovidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

FOTO Accidentare HORROR în Concordia Chiajna - FC U Craiova! Ce a pățit Robert Popa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
george_br
george_br  •  02 Martie 2021, 21:58

Mai Vladut si mai Cosmin... voi mai si cititi ce scrieti, ca de gandit, se vede treaba ca nu... Sunt sigur ca Juniorul nu-si face griji privind RETROGRADAREA dar nu cred ca asta ati vrut sa scrieti..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close