FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA - FC U CRAIOVA 0-0

Ovidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

Ovidiu Stîngă // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948 +20   FOTO
Ovidiu Stîngă // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2021 19:46 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:30

Concordia Chiajna și FC U Craiova au remizat în ultimul meci al etapei 17 din Liga 2, scor 0-0. La final, antrenorii Ovidiu Stîngă (48 de ani) și Claudiu Niculescu (44) au comentat partida.

Totul despre etapa 17 din Liga 2 AICI

Meciul dintre cele două formații a fost plin de ocazii de poartă și de intrări dure. S-au arătat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, iar partida a fost întreruptă de multe ori ca urmare a intervențiilor tari. Stilul fracturat al jocului l-a deranjat pe Ovidiu Stîngă, antrenorul oltenilor.

Ovidiu Stîngă: „Regulamentul din România este altul față de fotbalul modern”

„Egalul e mai bine decât nimic. Pot spune că sunt mulțumit, pot spune că sunt supărat. Cred că este un rezultat echitabil la cum a arătat jocul, ținând cont de ocaziile care s-au creat de ambele părți. Nu prea am ce să reproșez grupului. În schimb, pot reproșa faptul că au fost foarte multe întreruperi și nu s-a jucat fotbal. M-am întors în România să joc fotbal, nu să am 20 de întreruperi ale jocului, cu jucători căzuți și care intră imediat după ce se repune mingea în joc. 

Nu știu care este regulamentul în România, dar este altul față de fotbalul modern. Odată ce un jucător iese afară, trebuie să stea la aprecierea arbitrului, dar el apreciază să intre la loc în 2 secunde. Nu suntem la handbal aici. Persoanele din jurul echipelor sunt educate să țipe la arbitru. Ar trebui să fie educate să își facă fiecare treaba, e simplu. La noi e cu totul altceva”, a declarat Stîngă la microfonul Look Sport. 

Antrenorul liderului a vorbit și despre Robert Popa, portarul echipei sale, care a fost dus la spital după ce a suferit o accidentare serioasă. „Ce pot să spun este că are arcada spartă. I s-au pus niște copci, rămâne să facă un control medical, să vedem ce are”. 

Eu sunt obișnuit cu stadionul (n.r. - „Ion Oblemenco”), nu am emoții. Poate sunt puțin emotiv pentru că voi fi acolo prima dată ca antrenor. Nu este ceva spectaculos, dar e bine că avem stadion nou și putem să ne desfășurăm fotbalul așa cum ni-l dorim.

Suporterii fac parte din istoria clubului și familia FC U. Pe oamenii aceia nu putem să îi cumpărăm. Vin din proprie inițiativă și mă bucur că sunt alături de noi, mi-aș dori ca mai multe echipe să aibă astfel de suporteri.

Pentru mine promovarea ar fi o bucurie în plus. Pentru echipă are fi un moment de bucurie după atâta pauză de fotbal de primă divizie. Pentru patron nu este ușor, trece prin momente grele. Suporterii așteaptă să vadă jucătorii la nivel mare, aici sunt suporteri mai înfocați, care fac credit să vină să vadă meciurile, cum se zice.
- Ovidiu Stîngă, antrenor FC U Craiova

Ce a declarat Claudiu Niculescu după Concordia Chiajna - FC U Craiova

A fost un joc destul de agresiv, ăsta este fotbalul. Este un sport de contact. Nu aș vrea să mă hazardez până ce revăd imaginile, dar cred că ei trebuiau să primească cel puțin un cartonaș roșu. Nu mai contează, dacă arbitrul nu a dat atunci, meciul s-a încheiat. Nu e mulțumitor, dar nici un rezultat de aruncat. Am jucat cu liderul campionatului și am avut 6-7 ocazii mari de a marca. Am încredere foarte mare în băieți, că vom face lucruri frumoase împreună. Astăzi doar ghinionul a făcut să nu luăm 3 puncte. Puteam să marcăm cel puțin 2-3 goluri la ce ocazii am avut.

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
foto: Vlad Nedelea/GSP
+16 FOTO

Mai multe știri din Liga 2:

Cristi Pustai, înaintea meciului cu Dinamo: „E bonus pentru noi”

CS Mioveni, tot mai departe de play-off: „Parcă suntem blestemați”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
george_br
george_br  •  04 Martie 2021, 11:54

Raman la parerea ca nu e deloc usor sa joci pe un teren sintetic si cu dimensiunile la limite minime. Mingea se comporta mult diferit fata de o suprafata cu gazon. La fel si jucatorii. De aceea cred ca nu e tocmai relevanta evolutia echipei la acest meci in conditiile date. Plus ca e vorba de primul meci oficial, cu antrenor nou. Mi se pare o prosrie sa tragi concluzii clare dupa primul meci oficial jucat in conditii speciale. E de vazutmeciul cu Mioveni...

danny_l
danny_l  •  04 Martie 2021, 08:42

De acord cu Ovidiu Stângă,vom vedea la meciul de acasă cu Mioveni dacă așa este sau nu,Chiajna a avut 2 atuuri,1.Lullaku,2, Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Chiajna, dacă punem și terenul de joc,cam asta e,un rezultat ok,nu satisfăcător,dar ok, oricum cred că , Craiova are prima șansă de a promova de pe primul loc.

1948
1948  •  03 Martie 2021, 15:01

sper ca stanga sa rezolve haosul din aparare, altfel...Insa daca domnul Mititelu junior a concluzionat ca echipa a aratat bine/f bine la acest meci, noi "maruntii" suporteri ce sa mai spunem.Nu se intampla la fiecare meci ca o echpa -chiajna-care are atatea ocazii rarisime de gol, sa nu marcheze.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează