FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo: „Va veni iar un antrenor prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand?”

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 13:38 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 13:39

Adrian Năstase, 71 de ani, deplânge soarta fotbalului românesc, în general, și a lui Dinamo, în particular! Fostul premier nu și-a ascuns niciodată simpatiile alb-roșii, iar acum a recunoscut din nou public că este un vechi simpatizant al „câinilor roșii", ajunși în liga secundă.

Fostul lider PSD a pornit de la jocul execrabil și rezultatul pe măsură al tricolorilor la Podgorica, 0-2 cu Muntenegru, și a ajuns la formația din Ștefan cel Mare, ajunsă în eșalonul inferior în al 74-lea an al existenței sale. Năstase îi acuză și pe antrenorul, prieten cu impresarii, care strică echipa cu „jucători second hand de prin țări exotice", de dragul comisionului.

MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 1 » Stadionul Dinamo » Ruina din centrul orașului: locație de top, igienă la limită și ZERO interacțiune cu fanii
STADIONUL DINAMO
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 1 » Stadionul Dinamo » Ruina din centrul orașului: locație de top, igienă la limită și ZERO interacțiune cu fanii

Adrian Năstase: „M-a durut sufletul pentru Dinamo”

„Sunt dinamovist de la 7 ani. Am făcut sport la Dinamo. Țin cu echipa de fotbal a lui Dinamo, dar m-a durut sufletul când, după meciul cu U Cluj, un prieten mi-a spus: «Atâta pot, nu pot mai mult». Acum, totul trebuie luat de la zero. 

Dar cum, cu cine, cu ce bani? Va veni, din nou, un antrenor, prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand de prin țări exotice? Va fi nevoie de ani buni de investiții în jucători tineri capabili de angajament fizic și de joc creativ, nu de jonglerii cu mingea", a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

Adrian Năstase acuză ce s-a întâmplat în Liga 1: „Asistăm la o agonie continuă"

Fostul premier, care era foarte apropiat de Dinamo la începutul anilor 2000, este de părere că fotbalul românesc a luat-o pe tobogan după „Dosarul Transferurilor".

„Nu trebuie să ne mirăm. În fotbalul intern, după ce DNA-ul a făcut curățenie în finanțatori, asistăm la o agonie continuă. Echipele noastre se completează cu jucători reciclați aduși de pe alte continente și sunt se pare, în continuare, incapabile să participe, cu succes, la competițiile internaționale. Încearcă să supraviețuiască, cu bani din drepturi de televizare și unele vânzări de jucători.

Aceștia trec de la o echipă la alta, fără probleme de loialități, în formule de mercenari cu istorii de 5-10 echipe pe la care se plimbă, în speranța că performanța lor se va îmbunătăți”, a adăugat Năstase.

Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo: „Va veni iar un antrenor prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand?”

Adrian Năstase nu îi menajează pe jucătorii României: „Doar tatuaje și tunsori"

Analistul politic i-a criticat și pe „tricolori”:

„O echipă pestriță, cu jucători de rezervă adunați de pe la diverse echipe din Europa. Fără coeziune în joc, fără scheme tactice dobândite la antrenamente comune. În urmă cu ani, jocul de fotbal era dominat de jucători capabili de driblinguri prelungite. Talia jucătorului conta mai puțin sau, de fapt, erau favorizați jucătorii mai scunzi.

Acum, lucrurile stau altfel. Jocul modern presupune angajament în forță, pase rapide, capacitate de joc aerian, viteză. Jucătorii noștri au fost depășiți la toate categoriile. Nu și la tatuaje (pe mâine, pe ceafă, pe picioare) sau la tunsori, unde rivalizează cu marii jucători ai lumii”, a încheiat Năstase.

Nu cred că mai putem accepta declarațiile puerile ale antrenorilor de dinaintea meciurilor: "Trebuie să rămânem concentrați", "Trebuie să fim răi în sens bun", "Ne întâlnim cu o echipă foarte puternică". Deocamdată, pare că putem să oferim fotbalului european doar arbitri
- Adrian Năstase pe blogul său

VIDEO Andrei Cordoș a povestit cum a fost dat afară de la Dinamo: „Aveam o istorie cu Daniel Stanciu”

Citește și: 

După un sezon de coșmar, au plecat în vacanță » Unde se relaxează Torje, Eșanu și alți jucători care au retrogradat cu Dinamo

Ricardo Grigore: „Nu mai sunt fericit la Dinamo! Am fost aruncat de la masă. Vina e a celor care i-au adus pe jucători” + „De ce nu rămân cei care au dus echipa aici?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  07 Iunie 2022, 22:43

Decat sa revina borcea mai bine desfiintarea

dobrin
dobrin  •  07 Iunie 2022, 16:53
Postat de gicab pe 07 Iunie 2022, 16:06

Trebuie sa fii naiv rău dacă crezi in revenirea lui borcea și lucescu in caz ca am avea stadion nou...

Naiv? Eu as zice rau intentionat (in privinta lui Dinamo) :))

io.s_ge
io.s_ge  •  07 Iunie 2022, 16:37
Postat de gicab pe 07 Iunie 2022, 16:08

Te-ai gândit ca poate așa a batut vantu?

Mdea, vantu' profitorilor din aceeasi gashca cu dumnealui! Niste hiene, ***i din profitul ala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează