FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

FOTO După un sezon de coșmar, au plecat în vacanță » Unde se relaxează Torje, Eșanu și alți jucători care au retrogradat cu Dinamo

Gabi Torje se relaxează în Santorini +5   FOTO
Gabi Torje se relaxează în Santorini

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 15:02 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 16:37

Jucătorii de la Dinamo se relaxează în locuri exotice pentru a uita sezonul dezastruos, la capătul căruia echipa alb-roșie a ajuns în Liga 2.

Există viață și după retrogradare! Acesta pare a fi motto-ul dinamoviștilor care au băgat „haita” în „B”. 

Ricardo Grigore: „Nu mai sunt fericit la Dinamo! Am fost aruncat de la masă. Vina e a celor care i-au adus pe jucători” + „De ce nu rămân cei care au dus echipa aici?!”
DINAMO
Ricardo Grigore: „Nu mai sunt fericit la Dinamo! Am fost aruncat de la masă. Vina e a celor care i-au adus pe jucători” + „De ce nu rămân cei care au dus echipa aici?!”

În așteptarea a două salarii restante, la care nu au de gând să renunțe, fotbaliștii au plecat care încotro. Iar unii nu se sfiesc să-și afișeze destinațiile în social media, chiar dacă, în nenumărate rânduri, suporterii i-au apostrofat, și amenințat, acuzându-i de indolență. 

Jucătorii care au retrogradat-o pe Dinamo, în vacanță după sezonul dezastruos 

La o zi după ce a marcat despărțirea de Dinamo și, ulterior, a semnat cu „marinarii” lui Hagi, Torje se relaxează într-un peisaj de vis în Santorini, o destinație deosebită din Grecia. 

Eșanu, acuzat de fani că a îngropat Dinamo după gafele de la baraj, este surâzător la Valencia. Bani a uitat de toate relele sezonului în Italia, la Cinque Terre, pierzându-se printre turiștii care, probabil, nu au aflat de retrogradarea „câinilor”. 

Irobiso și Figueiredo au fost dați de gol de soții, pe InstaStory, fiecare la malul mării, cu familia, cu prietenii, răcorindu-se la un cocktail sau degustând bucate alese, seara fiind fierbinte pe ritmurile disco.

Eșanu la Valencia
Torje la Santorini
Torje la Santorini
Irobiso în Portugalia
Bani la Cinque Terre
+1 FOTO

 Dintre „retrogradați”, doar Azankpo a fost la muncă, în week-end, a jucat în repriza secundă pentru Benin, scor 1-3 cu Senegal, în preliminariile Cupei Africii.

VIDEO Andrei Cordoș a povestit cum a fost dat afară de la Dinamo: „Aveam o istorie cu Daniel Stanciu”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Antrenorul pus de Zăvăleanu să facă programul la Dinamo: „Uhrin a șters-o! Pentru mine nu sunt ochi” + „M-a supărat Grădinaru”

Grădinaru, făcut praf de antrenorul lui Dinamo: „Nu vreau să lucrez cu astfel de caractere! Te crezi mare fotbalist să nu ajuți în B?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
silepufarinu
silepufarinu  •  07 Iunie 2022, 09:51

spunea nea petrache putea ca romanul e șmecher. însă uita ca șmecherul are o arma irefutabila anume pr*****ia și asta face diferența dintre un un detest și un ... nu am cuvinte. în viață mai sint și momente tragice unde cei aflați la înmormîntare sunt fericiti în a primi o frumoasa moștenire. dar sa rizi sa nu-ți pese arata de fapt ca acest club ar fi jucat mai cinstit cu bonetei și cu copii pe care ii avea atunci în echipa. asta este. fiecăruia după suflet sa primească!

creeperno807
creeperno807  •  06 Iunie 2022, 22:34

Ii doare undeva de Dinamo, normal ca sunt fericiti

Falticeni1962
Falticeni1962  •  06 Iunie 2022, 22:17

SĂ LE FIE RUȘINE *** CARE AU CONTRIBUIT LA RETROGRADAREA LUI DINAMO ......ĂŞTIU NICI NU ȘTIU SĂ ARATE PE HARTĂ PE UNDE AU JUCAT : LUCESCU ,DUMITRACHE ,RADU NUNWAILLER,DUDU GEORGESCU CHERAN ŞI MULȚI ALȚII.........RUSINE NULITĂȚILE CARE AU BĂGAT DINAMO ÎN ,,B".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează