FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM TÎRGOVIŞTE

Africanii lui FCM Tîrgovişte s-au bătut pe stradă

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2008 00:00

Africanii lui FC Tîrgovişte au ajuns luni seară la Poliţie, acuzaţi că au lovit cu pumnii şi picioarele un tînăr de 19 ani, Petrică Marian, care a ajuns la camera de gardă a Spitalului Judeţean Tîrgovişte.

"Am fost provocaţi de acest băiat, care ne-a adus injurii, apoi m-a lovit cu pumnul peste faţă şi cu o piatră în cap, dar nu am reacţionat fizic", ne-a declarat nigerianul Henry Emekuwe, care se plimba pe stradă alături de un alt compatriot, Emmanuel Ndigwe şi de ghanezul Francis Agbleta.

Numai că, în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că după loviturile primite de Henry, fotbaliştii africani l-au prins pe atacator în curtea unei locuinţe din apropiere, unde l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Celor trei jucători le-a fost întocmit dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu, riscînd o pedeapsă de pînă la 7 ani.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
 •  07 Octombrie 2008, 22:18

baietii nu sunt de vina eu ii stiu pe toti francis e un baiat super de treaba care aia a venit in oras si p care conducerea nu-l mai inghite ca are gura mare si nu se lasa calcat in picioare. sper sa nu pateasca nimic nici unu,ar fi pacat ca din cauza unui nesimtit ca zotic ,ca viitorul lor sa fie distrus. sunt fotbalisti lasati sa joace si nu-i mai tineti in tribune ca nu asa se invata fotbalu si nu aveti performante dc ei sunt tinuti in tribune macar datile drumu sa joace in alta parte

 •  07 Octombrie 2008, 18:34

Zotic este un om fara scrupule care merita lovit in cap ca pe sarpe. Ma bucur ca s-a ridicat in sfirsit cineva impotriva lui. Zotic ar face bine sa nu isi mai plateasca mizerabil ziaristii si fara carti de munca. Cu drag un fost antrenor.

 •  07 Octombrie 2008, 17:48

"Numele meu" este dedicatia pentru presupusul jurnalist. De cand te-a dat Zotic afara scrii numai bazaconii despre echipa Targovistei. Sarpe crescut la san, ai uitat ca ai mancat o paine alba de la Zotic? In mazgaleala de "articol", pe care acum vad ca-l semnezi, scrii chiar tu ca mascariciul de 19 ani i-a provocat pe jucatori. Ce-ai fi vrut, sa-i dea flori? Tu cum ai fi reactionat? Ai fi luat-o la fuga sau te ascundeai precum strutul? Tie chair nu-ti este rusine de por

Vezi toate comentariile (6)
Comentează