FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - CS MIOVENI 4-2

Rivalii oltenilor au aruncat prosopul: „Succes Craiovei în Liga 1! Nu mai poate fi oprită”

FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 22:36 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 22:48

După 4-2 cu CS Mioveni, FC U Craiova 1948 e lider în play-off-ul Ligii 2, cu 7 puncte peste rivala de azi, de pe locul 3.

La capătul meciului de pe „Ion Oblemenco”, Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, i-a felicitat pe olteni pentru promovarea în Liga 1, fiind sigur că echipa lui Trică nu mai poate pierde unul dintre primele două locuri, cele care asigură accesul direct în „A”, cu 4 meciuri înainte de final. 

„Craiova este o echipă mare. E foarte bună. Îi urez mult succes în Liga 1, pentru că nu mai poate fi oprită! Noi ne jucăm șansa până la capăt. Suntem în luptă directă cu Rapidul. După pauză, cei de la Craiova au dat goluri foarte repede și când ne-am trezit a fost foarte târziu. 

Îmi felicit jucătorii, a fost un joc frumos, cu goluri multe și cu răsturnare de scor. Vedem ce va fi în celelalte jocuri”, a declarat Alexandru Pelici, la TV Digi Sport.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

FC U Craiova 1948, pas imens către Liga 1! Oltenii au revenit cu CS Mioveni într-o repriză nebună » Clasamentul din play-off-ul Ligii 2

Arbitraj DEZASTRUOS în FC U Craiova - CS Mioveni! Două goluri din ofsaid în Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
stefy29
stefy29  •  01 Mai 2021, 19:25
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2021, 09:10

Echipa lui Mititelu, deși concitadină cu Universitatea Craiova, lasă impresia de "venită de la țară" precum uriașul ei patron mititel, o adunătură de patron, antrenori și suporteri care va crește cotele de scandal (provocări și declarații penibile) dar și cele de risc de incidente în stadioane sau apropierea acestora... Huligani, proastă creștere, prostie care "se bagă" fudulă în față murdărind și falsificând istoria unui club - Becali&Mustață în varianta olteană. Fără penali în fotbalul românesc!!

Sa inteleg ca pana in 2013, cand a aparut clona mogosoaia, tu nu ai susținut Universitatea Craiova?

gazistu
gazistu  •  01 Mai 2021, 18:44

U CRAIOVA 1949 si Rapid, direct in A, iar la baraj ASu Poli sa joace si sa castige cu Voluntari!!! bineinteles, Iasi si Dinamo, OUT.

george_br
george_br  •  01 Mai 2021, 16:22
Postat de chupacapra pe 01 Mai 2021, 14:36

Bravo ! Cel mai pertinent comentariu! Un comentariu asemanator am lasat si eu :In general unui suporter adevarat al Craiovei i se face pielea gaina cand e pe stadion in momentul imnului.Univ.Craiova echipa de fotbal unica si originala a fost lichidata , eradiata de autoritati in momentul cand Mititelu a falimentat-o.Punct.Vezi exemplul lui Glasgow Rangers.Mititelu a infiintat echipa de la zero de aia nu se mai numeste ca inainte.Echipa lui Rotaru e noua si aia .E dreptul legitim al orasului sa aiba cate echipe vror ei.O firma noua infiintata in 2012 sau 2013 s-a asociat ulterior cu ClubulSportivUniv. Craiova un artificiu pt a castiga legimitate.Nu am nimik cu aceasta echipa ba din contra tin cu ei ca sunt din Craiova DAR ...faptu ca s-au infiintat direct in liga a 2 e pacatul lor cel mai mare care i trage inapoi.Vezi tu olteanu e mandru nu e un yes-man vezi versurile "noi nu traim din mila si pomeni".Ei nu trebuiau sa accepte direct liga 2 ci trebuiau sa inceapa din liga 4 .Daca faceau asta aveau toata Craiova langa ei.Exista doua patrimonii ale unei echipe :material si spiritual .Il destest pe Mititelu in afaceri este un escroc dar si Rotaru e la fel.Stii care e testu orcarui suporter pt adevarata Stiinta? Emotia, pielea de gaina.Nu stiam dinainte care va fii efectul dar laCSU-FSCB m -am uitat linistit pe cand la FCU-Mioveni am tresarit.Si asta e patrimoniul spiritual, pielea de gaina.Asta nu decide niciun judecator cumparat.Craiova e Oblemenco si Balaci!Nu Cartu s

Respect, amice! Ce frumos ai spus-o p-aia cu "pielea de gaina"! Aproximativ ceva de genul asta a spus si Stinga asta iarna, el avand posibilitatea sa "ia pulsul" din interior si de-o parte si de cealalta. La FCU e multa emotie, spre deosebire de ceilalti.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close