Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 21:37 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 21:55

Asistenții meciului FC U Craiova 1958 - CS Mioveni 4-2, din play-off-ul Ligii 2, s-au întrecut în gafe incredibile în meciul de pe „Ion Oblemenco”.

După ce a marcat golul de 1-1, în minutul 60,  atacantul italian Andrea Compagno a centrat decisiv pentru reușita lui Radu Negru, iar oltenii au trecut la conducere. Italianul se afla însă în afara jocului, au arătat reluările oferite de televiziuni.

Arbitraj DEZASTRUOS în FC U Craiova - CS Mioveni! Două goluri din ofsaid în Bănie
FOTO: Captură Digi Sport

Asistentul Florin Păunescu nu a ridicat fanionul, astfel că centralul Andrei Antonie a lăsat jocul să continue și a validat golul.

Ofsaid și mai mare la golul lui CS Mioveni!

În minutul 72, Garutti a redus din diferență, marcând pentru 3-2 cu o lovitură de cap de la 6 metri. Fundașul se afla într-un ofsaid uriaș, alături de altți trei colegi. Marcatorul golului se afla la o distanță de aproximativ doi metri în spatele adversarilor, dar asistentul Stelian Slabu nu a ridicat fanionul!

Arbitraj DEZASTRUOS în FC U Craiova - CS Mioveni! Două goluri din ofsaid în Bănie
FOTO: Captură Digi Sport

 Citește și:

EXCLUSIV Mititelu jr. reacționează după declarațiile lui Rotaru » Replică acidă: „Aveți 80 de procente să nu luați titlul”

FC U Craiova 1948 - CS Mioveni, meci spectaculos în Liga 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion