FOTBAL  »  LIGA 2  »  MERCATO

Alin Dudea și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo » Va ataca promovarea!

Alin Dudea, în dreapta imaginii
Alin Dudea, în dreapta imaginii

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 18:42 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 18:44

Fundașul Alin Dudea (25 de ani), plecat în această iarnă de la Dinamo, a semnat cu CSM Reșița, în Liga 3. 

Alin Dudea, căpitan al lui Dinamo în mai multe meciuri din actuala stagiune, s-a numărat pe lista „exilaților” lui Ovidiu Burcă. Fundașul central și-a găsit rapid echipă. Va ataca promovarea în Liga 2 cu CSM Reșița, liderul Seriei 8 din al treilea eșalon. 

Anamaria Prodan se implică din nou în fotbal: „Un vis îndeplinit! În curând!” » Clipul prin care a anunțat proiectul
PROIECT
Anamaria Prodan se implică din nou în fotbal: „Un vis îndeplinit! În curând!” » Clipul prin care a anunțat proiectul

CSM Reșița vrea în Liga 2 cu Alin Dudea

„Consider că întreg lotul s-a pregătit foarte bine în cantonamentul de la Băile Herculane. Este o perioadă grea pentru jucători, cu câte două antrenamente, dar din discuţiile avute cu antrenorul Călin Cheregi, băieţii au răspuns foarte bine la efort. Urmează a doua parte a cantonamentului de iarnă la stadionul «Mircea Chivu», unde vom juca marţi, la ora 12, un amical cu Corvinul Hunedoara. 

Încercăm să îmbinăm două lucruri, primul să ne atingem obiectivul şi să ajungem la barajul de promovare, iar al doilea lucru foarte important este creşterea tinerilor jucători. Le dăm încredere juniorilor din propria pepinieră, tocmai de aceea zece tineri fotbalişti s-au pregătit cu echipa mare în cantonamentul de la Băile Herculane. Călin Cheregi are o răbdare extraordinară cu ei. 

Vom avea răbdare cu ei, dar şi ei trebuie să răsplătească această răbdare. Avem în lot exemple de fotbalişti cu mare experienţă şi de la care au ce învăţa cei tineri. Mă refer aici la Cristian Zimmerman, Ştefan Bărboianu, Laurenţiu Breşneni, Marian Drăghiceanu, care se pregătesc exemplar şi care vor neapărat să ajungem în Liga 2”, a spus Cristi Bobar, conducătorul lui CSM Reșița, potrivit Caraș Online

VIDEO. Ovidiu Burcă, enervat în timpul amicalului dintre Dinamo și Plopeni: „Sunteți toți antrenori!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Haiducia FRF: ia de la cluburi ca să protejeze arbitrii, nu și fotbaliștii! » „Au ajuns să facă afaceri pe spatele cluburilor?”

EXCLUSIV Ce vor Sergiu Hanca și Ionuț Vînă de la CS Universitatea Craiova » Avocatul a dezvăluit tot

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează