FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Președintele lui Dinamo acuză strategia Stelei: „Se temeau că vom fi mai mulți ca ei pe propriul lor stadion!” + Informații importante despre licență și transferuri

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 20:43 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 22:15

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo și acționar Red&White, firma care deține acțiunile majoritare ale clubului, a lămurit câteva probleme importante.

Nicolescu a vorbit despre interdicția la transferuri a lui Dinamo, pe care șefii nu au ridicat-o pentru play-off deoarece nu erau disponibili jucători care să justifice cheltuielile. „Câinii” vor putea face transferuri din vară, pentru sezonul viitor. 

De asemenea, dosarul de licențiere pentru sezonul 2023-2024 este finalizat și va fi depus săptămâna viitoare, rezultatul urmând să fie aflat în luna mai. 

Andrei Nicolescu: „Atmosferă cum au văzut steliștii la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea!”

Președintele roș-albilor a ironizat la Playsport „Dinamo 7/9” și CSA Steaua, considerând că discuțiile despre promovarea echipei Ministerului Apărării încă din acest sezon au fost artificiale, create pentru a umple stadionul cu fani ai „militarilor”, care altfel nu ar fi venit la meci.

21.522 de spectatoriau fost pe Ghencea la CSA Steaua - Dinamo 2-0. Arena are o capacitate de 31.254 de locuri

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, despre...

  • ...transferuri: „Am avut discuții interne și am ajuns la concluzia că, pentru posturile pe care le vizam și pentru opțiunile pe care le aveam, efortul era prea mare raportat la celelalte nevoi pe care le avea clubul. Am decis ca interdicția să fie ridicată după 30 iunie, pentru a face o campanie de transferuri așa cum trebuie pentru anul viitor”
  • ...discuțiile despre promovarea Stelei: „Dacă a fost o tactică pentru a umple stadionul cu suporteri steliști, a fost foarte bună, ce să spun?! Dacă a fost o tactică pentru a anima suporterii, pentru că se temeau că vom fi mai mulți ca ei pe propriul lor stadion, a fost o tactică bună. Dar atmosferă cum au văzut la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea, vă spun!”
  • ...licența pentru sezonul viitor: „Vom închide procesul de licențiere vinerea viitoare și probabil după 30 aprilie vom avea rezultatul. E o procedură de analiză, vom vedea dacă mai sunt completări de adus”
  • ...problemele create de fani în peluza din Ghencea: „Ne așteptăm al amenzi zdravene, la pagube facturate de CSA Steaua. Organizarea lor a fost foarte proastă, de la accesul în stadion până la monitorizare, la accesul stewarzilor, asta a și cauzat multe incidente din tribună. Mi-aș dori ca suporterii noștri să înțeleagă că prin manifestările extreme fac rău clubului. Le înțeleg supărarea, dar și noi, și ei ne dorim ca toate meciurile noastre să fie cu spectatori. Pe lângă amenzi, riscăm ca jucătorii să fie singuri pe teren, fără suporteri în stadion. Îi rog să se gândească că tot ce fac ei are un efect”
  • ...atmosfera de la meciul cu Steaua: „Am fost un pic depășiți de miză, la anumiți jucători, cumva n-am putut să facem jocul pe care ni l-am dorit, deși statistic am stat peste Steaua. Sunt jucători care n-au jucat niciodată într-o asemenea atmosferă, presiune, cu așa o audiență. A fost un meci care construiește o echipă, din înfrângeri crești cel mai mult, dacă ai capacitatea de a învăța din ele”
  • ...arbitrajul lui George Găman: „Eu cred că e vorba de o eroare umană, nu vreau să mă gândesc la altceva. Sunt convins că dacă aveam VAR, deciziile ar fi fost altele. E foarte posibil ca niște decizii prin VAR să fi influențat rezultatul final dar nu cred că arbitrul e principalul motiv pentru care am pierdut acest meci. Meciul l-am pierdut pe mâna noastră, pe două greșeli care nu se fac la acest nivel”
    ...suporterii lui Dinamo: „Fanii m-au impresionat în Ghencea, coregrafia a fost incredibilă, în contradicție cu hărmălaia care era în partea cealaltă, a creat un moment de emoție. Sper să fie la fel de inventivi și alături de echipă, dar în sens bun, să nu riscăm nimic apropo de meciurile noastre de acasă”

15.000 de eurova plăti clubul Dinamo pentru scaunele incendiate și rupte pe Ghencea. Urmează și sancțiunile FRF

Afară din București?! Când află Dinamo ce sancțiuni primește pentru derby-ul cu Steaua
DINAMO
Afară din București?! Când află Dinamo ce sancțiuni primește pentru derby-ul cu Steaua
Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby
CSA STEAUA - DINAMO 2-0
Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Aprilie 2023, 09:08
Postat de forumer.47 pe 21 Aprilie 2023, 06:01

Gluma zilei :))))))))))! V-ati deghizat in stelisti, cumva? Ca doar stelisti am vazut in cele 2 tribune. Ce va mai plac fularele ros-albastre :))!

ciripino asta ***.. ignora-l. zilnic caut comentarile lui sa pot rade..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

LEONARD68
LEONARD68  •  21 Aprilie 2023, 09:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumer.47
forumer.47  •  21 Aprilie 2023, 06:01
Postat de creeperno807 pe 20 Aprilie 2023, 22:38

Tot am fost mai multi!

Gluma zilei :))))))))))! V-ati deghizat in stelisti, cumva? Ca doar stelisti am vazut in cele 2 tribune. Ce va mai plac fularele ros-albastre :))!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează