FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Afară din București?! Când află Dinamo ce sancțiuni primește pentru derby-ul cu Steaua

Dinamo ar putea de suferit din cauza actelor huliganice ale ultrașilor / FOTO: Cristi Preda +13   FOTO
Dinamo ar putea de suferit din cauza actelor huliganice ale ultrașilor / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 11:58 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 13:31

Dinamo află pe 28 aprilie ce sancțiuni va primi după debandada creată de propriii suporteri în Ghencea. „Câinii” riscă să joace următorul meci din play-off  în afara Bucureștiului, iar noii acționari vor trebui să plătească și o amendă consistentă. 

Ședința Comisiei de Disciplină a FRF va analiza și situația creată de ultrașii „câinilor” în duelul cu Steaua din Ghencea. Iar Dinamo e pasibilă de sancțiuni drastice, spun surse autorizate ale Gazetei Sporturilor!

Noii acționari de la Dinamo vor avea parte, astfel, de noi cheltuieli neprevăzute, după cei aproape 8.000 de euro sancțiune pentru comportamentul suporterilor din meciurile cu Unirea Dej și Otelul Galați. 

Motivul e unul simplu: fanii și-au procurat bilete online direct de la organizator, deplasarea de marți n-a fost organizată de șefii de galerie, iar clubul e cel care va trage ponoasele acțiunilor suporterilor.

În cel mai bun caz, Dinamo se va alege doar cu terenul suspendat. Va fi nevoită să joace departe de Capitală, cel mai probabil la Giurgiu!

Ședința în cazul Dinamo va fi săptămâna viitoare

Comisia FRF va analiza pe data de 28.04.2023 evenimentele petrecute la meciul CSA Steaua - Dinamo, astfel încât pentru meciul contra celor de la Poli Iași nu vor exista restricții, informează Radio Dinamo

Foarte probabil, în următoarele ore, cei din club vor pune bilete în vânzare pentru meciul de marți, de pe „Arcul de Triumf”, ora 20:00.

Ce spune regulamentul

Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă și/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri.

Introducerea și aprinderea în stadion a obiectelor și materialelor [interzise] se sancţionează cu penalitate sportivă de la 5.000 la 30.000 de lei

Distrugerea obiectelor/bunurilor aflate în incinta stadionului și escaladarea gardurilor ce înconjoară terenul de joc se sancţionează cu penalitate sportivă de la 5.000 la 100.000 de lei.

Pătrunderea spectatorilor în teren se sancţionează cu măsura programării jocurilor fără spectatori pentru 4 jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei.

Dinamoviștii sunt buni de plată 

Galeria dinamovistă a lăsat sute de scaune rupte în urma ei, unele dintre ele fiind arse după fluierul final: gazdele susțin că ar fi vorba de 500, iar înlocuirea lor ar costa aproximativ 15.000 de euro, dezvăluia miercuri Gazeta Sporturilor.

Dinamoviștii sunt acuzați de incendirea intenționată din peluza ocupată la meci, aruncare de torțe în teren și invadarea terenului de joc de către un suporter al roș-albilor! Riscă o amendă mare și sancțiuni dure.

Roș-albii sunt încolțiți din toate părțile. Există o comunicare și din partea arbitrului George Găman, care după meci a întocmit un raport negativ galeriei clubului din Ștefan cel Mare.

FOTO „Piromanii” de la Dinamo au „recidivat”: au vrut să dea iar foc stadionului din Ghencea!

Fotoreporterii Gazetei au surprins mai multe cadre cu debandada produsă de galeria oaspeților. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul care a provocat pagube materiale vizibile.

Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
+9 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby

EXCLUSIV A bătut-o pe Dinamo și îi exclude pe „câini” din calculele promovării: „Asta va fi ordinea în play-off!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Aprilie 2023, 09:12
Postat de viola_sempre pe 20 Aprilie 2023, 16:00

Cand ai sigla cu capul lui Bart Simpson nu ai ce vorbi de adevarata Steaua. Ce pe care o sustineti voi e fc fcsb, o clona din Ilfov

daca ala e bart simson eu sunt batman. la voi in cazarma nu sa auzit de Mario!

iulianmiu
iulianmiu  •  20 Aprilie 2023, 22:32

trebuia rosu la patriche de la primul gol, faultul de la golul doi a fost in afara careului (n-are relevanta de unde s-a gasit habaucul din poarta lui ddb lotus sa bata lovitura) iar la golul lui Kayondo n-a fost nciun fault. Scorul corect era de la 3-0 in sus. Gaman a fost generos cu ddb lotus.

istet10
istet10  •  20 Aprilie 2023, 20:25
Postat de calugarul.avacum.de.la.varatec pe 20 Aprilie 2023, 19:10

Dupa mintea ta creață de stelist cocoșat de o ura de neinteles care iti macina mica bucatica de creier ramasa, evident ca *** *** numit Gaman a facut ce trebuia! Stai toata ziua pe net ca orice frecator de menta stelist si injuri, dai mesaje obscene, mincinoase si sfert-docte@! Nu inteleg de ce gsp.ro nu te modereaza , pentru ca esti *** a acestui site.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează