FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Andrei Vochin nu-l menajează pe Florin Talpan: „Cum poate să-și dea cu părerea despre antrenor? Singurul tip de evaluare pe care-l poate face e unul «cișmigist»”

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 09:00 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 10:00

După ce a văzut discursul lui Daniel Oprița de la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua 3-0, Andrei Vochin l-a criticat pe Florin Talpan, juristul Armatei.

Consilierul președintelui FRF s-a declarat contrariat de faptul că Florin Talpan i-a cerut demisia antrenorului, ca urmare a rezultatelor slabe din ultimele meciuri, deși echipa va termina play-off-ul pe locul 2.

Controversa finală: Farul sau FCSB? » Udrea: „FCSB are suporteri, coeficient și bani! Nu vi s-a luat de reproșurile lui Hagi?” vs. Răureanu: „Farul îl are pe Hagi, avantaj! FCSB îl are pe Gigi, dezavantaj”
CONTROVERSĂ
Controversa finală: Farul sau FCSB? » Udrea: „FCSB are suporteri, coeficient și bani! Nu vi s-a luat de reproșurile lui Hagi?” vs. Răureanu: „Farul îl are pe Hagi, avantaj! FCSB îl are pe Gigi, dezavantaj”

Andrei Vochin se ia de Florin Talpan

„Cred că nu a fost nici mai jos și nici mai sus față de condițiile oferite. La Liga 2 să ai salariile la zi, să ai terenuri de antrenament, să ai echipament, să ai alimentație, cred că sunt condiții mai mult decât decente.

Ce nu înțeleg eu, dar nici nu cunosc organigrama, e cum poate un jurist, fără nicio pregătire în domeniul sportului, să își dea cu părerea despre calitatea unui antrenor? Cum poate să facă asta? Singurul tip de evaluare e unul «cișmigist» (n.r- chibiț, persoană care asistă la un eveniment, fără a participa, dar adesea sfătuind). Adică dacă nu ești pe primul loc, înseamnă că ești prost.

Dacă e real ce spune Oprița, cum poate cineva care nu e factor de decizie în club să ceară antrenorului să-și dea demisia? Poate în calitate de suporter. Iar în acest caz, Oprița nu trebuie să-l bage în seamă. Să spună «Îți înțeleg supărarea că nu am terminat pe locul 1. O accept». Dar nu mai mult. Punct”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Eu cred că va continua Oprița. De ce să nu continue? Anul ăsta suntem promovați, din punct de vedere sportiv.

- Iulian Miu, team manager la Academia CSA Steaua

Ce a declarat Daniel Oprița

„Nu știu dacă rămân și sezonul viitor. Dar plec dacă vreau eu, nu pentru că îmi zice Talpan! Eu, când am venit aici, i-am găsit cu un buget de Liga 2 la Liga 4, rataseră promovarea. Eu sunt în obiectiv acum. 

A zis Talpan că rezolvă cu dreptul de promovare. Dacă termin pe 2 și nu rezolvă, să plece.  M-a sunat și mi-a spus să plec după meciul cu Dinamo. I-am zis că facem schimb, să plece el. Nu eu! L-am blocat pe Talpan, nu accept să țipe la mine. Plec puțin dezamăgit, dacă e să plec. În altă parte a fost problema, nu la mine. Și dacă termin pe 3, să rezolve să joc barajul. Mă confrunt cu multe. 

Dacă eu termin pe doi și nu se rezolvă, să plece Talpan! Nu plec eu pentru că vrea Talpan. Sunt mai multe motive. Spune că avem toate condițiile? Să vină să vorbească cu mine. Că avem un teren de antrenament și banii la zi, astea sunt condițiile? Mai sunt și altele, nu doar astea. Normal că eu nu iau bonusul pe care îl am la promovare. Sunt pe 2, în obiectiv, dar nu pot promova”, a spus Oprița după meci.

Citește și:

Viorel Moldovan i-a ascultat declarațiile și l-a aplaudat în direct: „Excelent, bravo! Este incredibil!”

Talpan susține că generalii care i-au dat Steaua lui Becali se află încă în funcții: „Dacă se dau cocoşi la mine, îi fac praf!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo16
paolo16  •  20 Mai 2023, 16:08
Postat de lefter_popescu pe 20 Mai 2023, 12:37

Amice, asta e cusurul tău...ești un mitoc@n . Chiar dacă mirosi a stalinism și a *** și nu ai argumente, comportate decent și ieși la interval cu ceva inteligent.

O sa ies la interval cu un manual de gramatica.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  20 Mai 2023, 12:37
Postat de paolo16 pe 20 Mai 2023, 11:38

Esti sarit rău...

Amice, asta e cusurul tău...ești un mitoc@n . Chiar dacă mirosi a stalinism și a *** și nu ai argumente, comportate decent și ieși la interval cu ceva inteligent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo16
paolo16  •  20 Mai 2023, 11:38
Postat de lefter_popescu pe 20 Mai 2023, 10:23

Amice Vochin, 'mneata în ce calitate vorbești? De fecesbist care-i da vorba la mana d-lui Burleanu ? După spusele dumitale, comandantul clubului nu-si poate da cu părea despre antrenor și nici nu-l poate demite pt. ca nu vrei dumneata. Dl. Talpan, a spus ca " dacă era comandantul clubului l-ar fi demis pt. incompetenta" . Asta a spus. Și eu spun ca Steaua trebuia sa aibă 10-15 puncte avans dacă avea antrenor. Oprița , cred ca ar face fata cu greu și la echipa de juniori. Singurul lucru bun pe care l-a făcut (și este de admirat pt. asta) în disputa asta , a fost ca s-a poziționat de partea corecta a conflictului . Dl. Talpan , pe buna dreptate, leagă demersul sau juridic de performanta echipei . Și nu-i de condamnat sau blamat pt. asta d-le Vochin. PS-poate ne spui cu ce te ocupi dumneata la FRF !

Esti sarit rău...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează