FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

AUDIO Comedie cu Dragomir, Mititelu și suporterii Craiovei la tribunal » Mitică: "Doamna judecătoare, dacă toți fumăm Carpați, iar unul Kent, îl excluzi, așa e statutul" / Mititelu: "E diliu!"

Lui Dragomir i s-a făcut rău la un moment dat, în timpul audierilor de pe 4 mai. sursa foto: cotidianul.ro
Lui Dragomir i s-a făcut rău la un moment dat, în timpul audierilor de pe 4 mai. sursa foto: cotidianul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 13:34

Miercuri, 4 mai, Tribunalul București a judecat pe fond dosarul dezafilierii FC U Craiova. Procurorii DNA au cerut pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante în cazul lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir! Ar fi vorba în total de câte 14 ani de închisoare, iar pe 25 mai este așteptat verdictul instanței.

Astăzi, site-ul ediție.ro, care îi aparține lui Adrian Mititelu, a publicat o înregistrare audio cu pledoaria pe care Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, ar fi avut-o în fața judecătoarei Otilia Bomboș.

În declarațiile făcute, Dragomir dă vină pe Adrian Stângaciu, care atunci era șeful departamentului juridic al FRF.

Discuția integrală, conform sursei citate:

"Dumitru.Dragomir. Si numai daca...doamna Presedinta, daca eu aveam ceva cu ei, pai nu ii chemam si pe astia doi sa voteze ?! Nu, amandoi...unul a plecat, celalalt s-a abtinut. Deci, rea-vointa unde este? Rea-vointa mea...am tras concluzia de la doamna procuror ca a existat o rea-vointa, unde este rea-vointa?! In afara de asta, doamna Presedinta, eu am votat, inca o data, nu o data, am votat in 20 de ani de 1000 de ori. Lucru pe care l-am intrebat de directorul juridic, care raspundea, el raspunde si vad ca nu e aici.

El ne-a convins ca daca nu isi retrage domnul Mititelu...asta...si nu luam sanctiunea legala conform regulamentului, toate echipele din....ale mele...care erau atunci din Liga Profesionista de Fotbal din Cupele Europene, iar echipele nationale le scoate din meciurile internationale. Asta mi-a spus directorul juridic, unde este vina mea ca am votat democratic la fel ca ceilalti?

Dar va mai spun si altceva, pai Adunarea Generala care a confirmat asta a confirmat dupa aproape un an. Pai aveau timp si au avut timp sa studieze dosarul, sa vada daca noi sau Mititelu are dreptate si numai 5....4 din Craiova si unul de nu stiu unde au votat impotriva, restul..toata lumea l-au scos afara pe UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Pentru ca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a mai abreviat o FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, care aici nu s-a vorbit de escrocheriile care au facut acesti oameni doamna Presedinta si vad ca noi suntem cei care suntem propusi la condamnare. Nu escrocii ! Sa va spun doamna Presedinta, a abreviat...eu le-am dat in fiecare an de la Liga Profesionista de Fotbal cel putin 2 milioane de dolari acestui om, Mititelu.

Dar, cu un inainte doamna Presedinta, cum sunt eu vinovat, ca am avut ceva cu UNIVERSITATEA CRAIOVA, cand domnul Mititelu personal a venit si mi-a cerut o suma mare de bani, retineti ce va spun, ca sa plateasca Federatiei taxele, ca altfel nu il inscriam in...asta. Si eu i-am dat lui Mititelu, eu eram prieten cu Mititelu doamna.....pana i-am cerut banii inapoi si m-a luat la injuraturi...ca sa vedeti si dumneavoastra ! Numai o secunda!

Adrian Mititelu: E diliu!

D.D.: Dupa ce s-a intamplat treaba asta....pai doamna, el un singur an a tinut UNIVERSITATEA CRAIOVA, iar in al doilea an a bagat-o in insolventa clubul si 7 ani sau 6 ani de zile a tinut in insolventa clubul pe la Brasov...pe la astea. Unde sunt eu vinovat doamna, daca eu am fost convins de directorul juridic si de conducerea Federatiei, eu si ceilalti nu eu, sa....si in constinta mea mi-a spus ca altfel tineam cu Mititelu, ca eu sunt de acolo din zona.

Am votat doamna in consecinta pentru ca altfel, echipele nationale si echipele din prima liga erau scoase din competitiile internationale, ce nu intelege nimeni si ..n-a inteles nici doamna procuror, ca Federatia Romana de Fotbal este constituita de asa fel ca si cum ne-am intelege noi din sala asta sa fim fumatori de Carpati, dar unul fumeaza Kent. Pai ala conform statutului il excluzi, ca asa spune statutul.

De ce a semnat Mititelu personal si....2 minute mai am, de ce a semnat Mititelu personal ca respecta comisiile jurisdictionale si TAS-ul ?! De ce a semnat doamna?! Pentru ca daca nu semna ma legam eu de Federatie si cine a vrut Mititelu.

Judecatoarea: Au prezentat avocatii dumneavoastra acest aspect.

D.D.: Da. Doamna presedinta...sunt, sunt un pic...

Un suporter din sală: Senil!

Rasete in sala.

D.D.: Doamna Presedinta nu ma pot enerva...Esti un nimeni!. Eu va spun dumneavoastra, sunt nevinovat, am votat conform constintei mele in functie de raportul facut de directorul juridic. Federatia Romana de Fotbal a convocat, nu Liga, Liga nu are nicio treaba aici cu mine, a convocat Adunarea Generala doamna Presedinta si Adunarea Generala a consfintiit ce am votat noi, deci nu am gresit"

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova, fiind acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. 

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
198939213804366
Adrian Addryano  •  16 Mai 2016, 18:23

Să vină DNA-ul să cerceteze cum au luat licenţa Dinamo şi Rapid,în perioada 2008-2012,ambele cu 20 de milioane datorie!!!!!!!!!!

198939213804366
Adrian Addryano  •  13 Mai 2016, 18:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

198939213804366
Adrian Addryano  •  13 Mai 2016, 15:31

A fost greşeala acelei grefiere care a citat din greşeală federaţia şi au făcut cel mai mare ABUZ ÎN SERVICIU şi cel mai clar care s-a văzut vreodată!!!!!!!!!!Cei de la CFR Cluj chiar au dat federaţia în judecată,în 2008,direct în civil şi nu a mai făcut nimeni scandal!!!!!!!!!Vor plăti pentru acest abuz cu ani grei de închisoare!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează