FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL LA GAZ METAN MEDIAȘ

AUDIO L-a speriat Balaur? » Ieri: "Mi-a cerut 5.000 de euro șpagă!". Azi: "Nu am fost lucid, din cauza unei nebunii am spus asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 13:13

După ce zilele trecute l-a acuzat pe antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Balaur, că i-ar fi cerut 5.000 de euro pentru a face parte din lotul echipei, mijlocașul Costel Adrian Martonca (25 de ani) a revenit astăzi cu o cu totul altă versiune, deși declarațiile lui au fost înregistrate!

CE A DECLARAT JUCĂTORUL LUNI: "Mi-a cerut 5.000 de euro ȘPAGĂ"

"Eu cînd am ajuns la Mediaş am vorbit cu domnul Balaur şi mi-a spus: «Băi, uite care e situaţia. Dacă vrei să intri în lot trebuie să vii cu 5.000!». Eu l-am întrebat de care. «5.000 european!», mi-a răspuns. A doua zi am jucat în meci, mi-am făcut treaba pe teren şi i-am spus în faţă că nu am de unde să-i dau banii ăştia că nu dispun de ei"

 

Costel Adrian MartoncaLUNI: "Mi-a cerut 5.000 de euro! i-am spus în faţă că nu am de unde să-i dau"

Posted by Gazeta Sporturilor on 6 Octombrie 2015

CE A SPUS JUCĂTORUL ASTĂZI: "NU AM FOST LUCID. Din cauza unei nebunii am spus asta"

Acesta face precizări şi spune că vorbele lui au fost intrepretate: "S-a înţeles cu totul altceva. Eu am fost bulversat, m-am speriat, am căzut într-o pasă proastă şi fără să gîndesc am răspuns nervos la situaţia respectivă. Nu mi s-a cerut nici un ban! Acei 5.000 de euro erau salariul meu care trebuia să fie anual. Mie mi s-au pus vorbe-n gură. Nu mi-a cerut nimeni 5.000 de euro! Reporterul respectiv mi-a pus mai multe întrebări, dar eu nu eram lucid... La unele întrebări am înţeles eu altceva. Îmi cer scuze că am fost băgat în chestia aceasta. Eu n-am nevoie de asemenea balamuc, eu vreau să jos fotbal şi sînt profesionist".

 

Costel Adrian MartoncaMARTI: "Din cauza unei nebunii am spus asta. Sînt speriat şi mi-e frică să ies afară din casă"

Posted by Gazeta Sporturilor on 6 Octombrie 2015

 

"Sînt căzut psihic şi moral din ceea ce mi s-a întîmplat. Am primit multe telefoane şi m-am speriat aşa tare că nici nu ştiu ce-am răspuns şi cum am răspuns. Vreau să spun care este opinia mea acum după ce mi-am mai revenit, după tot ce s-a întîmplat în cazul acesta. Sînt speriat şi mi-e frică să ies afară din casă. Am fost ameninţat şi din cauza unei nebunii am spus asta! Eu am un viitor nu vreau să mi se oprească cariera aici", spune Martonca.

Sursa fișiere audio: novatv.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
merace
merace  •  07 Octombrie 2015, 13:16

Asemenea declaratii ar trebuie facute la DNA, cu avocatul de fata si cu dovezi, si nu in presa ca sa zici apoi ca n-ai fost lucid...

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Octombrie 2015, 17:11
Postat de babahuda pe 06 Octombrie 2015, 16:27

e clar ca a spus adevaru .dar a fost amenintat cred si speriat sa revina asupra declaratiei ...nu putea proba ca i sa cerut 5k e ,asta la facut sa revina ...pacat ca nu a facut flagrant ..ii dadea banii pe care scria mita ..multi tineri care nu au pile sau bani de dat se rateaza ....un copil dupa 14 ani de fotbal ,trecand pe la toate grupele de juniori ,cand termina juniorat-ul nu pot juca la seniori fara pile si cascaval..un copil care de la 7-8 ani se duce mereu la antrenamente de luni sambata ,cand sunt la juniori c ,b,a nu au zile libere, isi sacrifica aproape toata copilaria cat si studiile si se trezesc la 19 ani ca nu au facut nimic pt viitor si toate astea se datoreaza celor care primesc atentii cat si alege dupa alte criterii decat fotbalistice ...

de cine a fost amenintat domnule ? citeste ultima parte.....am fost amenintat si din cauza unei nebunii am spus asta....adica a fost amenintat inainte sa declare ca i s-a cerut spaga ? :) daca i-a fost frica de ce a mai declarat asa ceva ? :)....e clar, baiatul e bun de internat la "glumeti " :)

mal.
mal.  •  06 Octombrie 2015, 17:01

A doua declarație nu-l scapă de Socola nici cu comisia de expertiză! Vă dați seama cam ce este cu fotbalul din România?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează