FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

VIDEO Bogdan Lobonț lovește din nou: „Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul, nu microscopul” :D

Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 12:54

Bogdan Lobonț, antrenorul celor de la U Cluj, a oferit declarațiile zilei după victoria cu Sportul Snagov, 1-0, care îi menție pe clujeni în lupta pentru un loc de baraj.

La finalul unui meci foarte tensionat, în care l-a certat pe Paul Cubleșan, mijlocașul de la Sportul Snagov, Bogdan Lobonț a stârnit, deopotrivă, confuzie și amuzament cu discursul de la final. 

„Trebuie să ne focusăm și toată atenția trebuie să fie pe ce facem noi. După aceea, când se va juca ultima etapă, tragem linie. Eu urmăresc ce se întâmplă cu noi. După aceea, avem timp pentru absolut orice. Focusul trebuie să fie pentru ceea ce e aici. Ceea ce e aici te duce acolo. Acolo, te focusezi pe ceea ce e acolo.

Pierzi din vedere. E ca şi cum ai un telescop. Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul şi momente când trebuie să priveşti microscopul. (în acest moment, ziariștii care-i luau interviul au izbucnit în râs, moment în care Lobby a părut derutat și a simțit nevoia să facă noi precizări). 

Păi ce? Așa e. Dacă te uiţi acolo, pierzi din vedere ceea ce ai în mână. Şi vine altul şi ţi-o fură”, a declarat Bogdan Lobonț la TV Telekom Sport.

 

 

Criză de nervi pe teren

Pe finalul meciului cu Sportul Snagov, Bogdan Lobonț a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Paul Cubleșan (21 de ani), mijlocașul Sportului Snagov. 

„Uită-te puţin la mine. N-ai făcut nimic în fotbal. Ai înţeles? Ştii foarte bine că aşa e!”, a spus Lobonț către Cubleșan.

Vezi AICI VIDEO și detalii de la incidentul dintre Lobonț și Cubleșan

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ioan1964
ioan1964  •  25 Mai 2019, 10:17

este dus cu pluta un pic asa! Echipa asta cu pensionarii Giurgiu si Goga nu vor face fata in liga 1! Nu au cum la ce joaca acum si cu astfel de antrenor,insa nu vor trece nici de baraj cu cea mai slaba echipa din liga1 se zbat degeaba!Lobont este mai bun in tribuna sau un fel de clovn pe langa echipa responsabil cu voia buna ,Nelutu Sabau nu stiu de ce sta pe banca cu el!?Nu degeaba a plecat Cojocaru! Ei cred ca joaca in fiecare etapa cu Braila sau Balotesi!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Mai 2019, 11:50

Bine LObont !!! Promovam !!! Haide U !!!

2badmj
2badmj  •  23 Mai 2019, 23:10

Zice frumos ce zice. Dar felul in care este prezentat articolul sugereaza ca a luat-o razna. Dar e simplu- daca atenția este focalizată pe trecut sau viitor, ratezi oportunitățile momentului prezent. Care sunt singurele oportunități reale. Trecutul s-a isprăvit iar viitorul nu vine niciodată. Cand vine, e prezent. Prea subtil pentru cei care nu se agită sa înțeleagă si cred ca e de ras. Dar oamenii cu adevarat puternici, care au mișcat lucrurile, cunosc acest aspect. Uneori intuitiv, nu neapărat la nivel conceptual. Puterea prezentului, spontaneitatea momentului, inspirația. Toate vin astfel.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează