FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Bogdan Lobonț laudă strategia Academicii Clinceni: „Sunt tot mai greu de prins”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 18:33

Universitatea Cluj a câştigat clar în Colentina, 6-2 cu Daco-Getica Bucureşti la capătul unui joc care a adus, cel puţin pe moment, liniştea la echipa antrenată de Bogdan Lobonţ.

„Şepcile Roşii” rămân bine situate în lupta pentru promovarea în primul eşalon unde liderul, Academica Clinceni, pare tot mai greu de detronat.

Foarte bună strategia adoptată de cei de la Clinceni. Nu au spus nicioadă răspicat că vor să promoveze aruncând presiunea în altă parte, în special la Cluj sau Ploieşti. Acum sunt tot mai greu de prins”, a precizat Lobonţ după victoria de la Bucureşti.

Academica are, acum, şapte puncte avans în faţa clujenilor, situaţi pe locul secund în clasament cel puţin până la terminarea ultimei partide din cadrul etapei cu numărul 29, Ripensia - Chindia. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  12 Aprilie 2019, 12:02

Asta cu Juventus Colentina a fost un foc de paie. Dl. Lobont, ati fost portarul nationalei si ati avut o cariera foarte frumoasa ca jucator. De admirat. Ca antrenor e altceva, si vad ca nu va prea pricepeti. A pierde 8 puncte in trei meciuri consecutive e un mare semnal de alarma. Mai este o sansa de promovare, pur matematica insa. In care, ca intotdeauna, asteptam sa joace altii pentru noi.

aurelguga
aurelguga  •  12 Aprilie 2019, 09:15

Vezi? Despre asta este vorba! Iti cauti scuze asa mai pe ocolite. Cum sa fie greu de prins cat mai sunt atatea etape si ai meci direct cu ei? Pana la urma nu din cauza presiunii ai pierdut punctele ci a jocului in sistemul 3-4-3 cu 7 oameni defensivi din care 3 fundasi laterali stanga de meserie, 2 dreapta de meserie, 1 central, 1 mijlocas defensiv? Intelegi? Lasand deoparte faptul ca jucatorii care jucau pe postul lor excelent au fost mutati (vezi Parvulescu mutat in centru din extrema stanga si revenit cu Daco Getica). Hai, lasam teoria, daca simti ca nu esti in stare si ti-e frica de responsabilitate lasa-l pe altul. Eu imi asum zilnic pentru ce fac, sunt convins ca majoritatea o fac, voi o faceti? Sau traim iarasi eterna dezamagire gen Ogararu. Partea naspa e ca voi plecati si noi ramanem sa tragem greul lasat de voi. Ok, cam atat! Intelepciune sa aveti! Daca totusi ramaneti, haideti cu mentalitatea de invingator!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează