FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă a schimbat din mers obiectivul echipei și dezvăluie o discuție decisivă cu jucătorii: „Gata, până aici!”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 00:37 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 09:34

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42), spune că a fost mereu convins că roș-albii pot ajunge în play-off și a schimbat din mers obiectivul, după calificarea în primele 6.

Acum, „câinii” vor ataca promovarea, care părea imposibilă la începutul sezonului de Liga 2.

Ovidiu Burcă: „Obiectivul nostru este să promovăm în acest an”

„Am vrut  cu toții enorm de mult să prindem acest play-off. Poate nu așa cum ne-am fi dorit, foarte mulți au spus că am avut noroc, dar ținând cont de unde am plecat și unde am ajuns... Ne-am bucurat pentru suporterii noștri, datorită lor suntem astăzi aici, pentru grupul de jucători, au suferit foarte mult și meritau calificarea.

Poate multă lume nu mă crede, dar băieții pot confirma lucrul ăsta, eu am avut un moment cu ei în care le-am zis «Gata, până aici! S-a terminat, acum începe lupta!». 

Simțeam că avem o echipă capabilă să ajungă în play-off, simțeam spiritul, energia, vedeam potențialul jucătorilor. Am fost convins din momentul ăla că vom ajunge în play-off. 

Mi-aduc aminte meciul cu CSA, chiar dacă am pierdut, modul în care l-am abordat și cum am evoluat pe parcursul jocului, în afară de 10 minute... Atunci echipa era la 60-70% din potențial, poate chiar mai puțin. 

Mi-am dat seama că, dacă putem juca așa, ne batem de la egal la egal cu orice echipă din această Ligă”, a spus Burcă la Playsport „Dinamo 7/9”.

Trebuie să ridicăm nivelul în play-off. Nu vreau ca cineva să creadă că ăsta a fost un obiectiv, să văd relaxare și mulțumire. Obiectivul nostru este să promovăm în acest an

Nici nu m-am gândit la prelungirea contractului, uitasem. A venit Răzvan (n.r. Zăvăleanu) la mine, după meci (n.r. cu Timișoara) și mi-a spus «Astăzi ți-am prelungit contractul». 

Nu știam despre ce vorbește, chiar uitasem, nu am avut niciodată în minte «Trebuie să câștig meciul ăsta, să ne calificăm în play-off și mie mi se prelungește contractul». 

Mult mai importante erau alte lucruri, eu eram ultimul la care să mă gândesc în momentul ăla

Ovidiu Burcă despre prelungirea automată a contractului său cu Dinamo, odată cu accederea în play-off

Ales de fani jucătorul sezonului regular, Iulian Roșu vrea să continue la Dinamo: „Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine!”
dinamo
Ales de fani jucătorul sezonului regular, Iulian Roșu vrea să continue la Dinamo: „Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine!”
Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală
CSA STEAUA - DINAMO
Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  31 Martie 2023, 20:39

Simpatic Burca .

clasicpun
clasicpun  •  31 Martie 2023, 18:40
Postat de elgabri pe 31 Martie 2023, 11:46

Burca inventeaza povesti dar echipa nu joaca nimic norocul si jocul rezultatelor a adus pe Dinamo in play off .

mai grav este ca pentru prima data s-a calificat o echipa cu doar 31 de puncte in playoff. cel mai putin pana acum erau 33. in fine,bizar oricum. probabil au facut manevra asta ca sa pacaleasca ceva prosti sa dea bani. peste otelu si iasi nu mai au cum sa termine. iar la baraj nu au nicio sansa cu uta spre exemplu. nici cu arges nu ar avea. nici macar cu mioveni.

abavati
abavati  •  31 Martie 2023, 14:37
Postat de lapusneanul pe 31 Martie 2023, 10:30

"Mesiu" Burca se îmbată cu apa rece, nu are echipa sa atace promovarea...in schimb are noroc ca csa nu are drept de promovare și trebuie sa depășească în clasament doar o echipa ca sa joace baraj, unde nu cred ca are 5% șanse..

stie fb ce lot are, dar optimismul nu a omorat pe nimeni

Vezi toate comentariile (7)
Comentează