FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

RAPID. Când se va juca primul meci pe noua arenă Giulești: „Va fi un eveniment cum merită această echipă”

Lucrările la noua arenă din Giulești continuă FOTO: CNI
Lucrările la noua arenă din Giulești continuă FOTO: CNI

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 22:30

Ovidiu Burcă (40 de ani), președintele Rapidului, pregătește un amical de gală pentru inaugurarea noii arene din Giulești.

Lucrările la arenele Giulești, Ghencea și Arcul de Triumf au continuat, cu respectarea măsurilor impuse de lege, și pe timpul pandemiei de coronavirus. Ghencea e aproape de finalizare, iar Ovidiu Burcă are vești bune și despre stadionul pe sub podul Grant. 

„Cred că la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii noiembrie va fi gata. Să vedem cum vom programa un meci de debut pe noul stadion, unul așa cum această echipă merită”, a declarat Ovidiu Burcă la TV Digi Sport. 

VIDEO / Dan Alexa, în vizită la stadionul Giulești

Cum va arată noul Giulești

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri cu nivel de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. 

Arena va cuprinde şi zona de sărituri în lungime, şi zona pistei de alergare 60m outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spaţii de cazare pentru sportivi, precum şi de spaţii de alimentaţie publică sau spaţii administrative.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Daniel Pancu despre dezastrul ASCUNS de la Rapid: „Mircea Lucescu mă felicita, șeful galeriei era nemulțumit de joc” + Situație incredibilă la club: „La Chiajna, era ca-n Vest”

Izgonit de la Rapid, Daniel Pancu primește oferte pe bandă rulantă » Unde ar putea ajunge antrenorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
928798233837707
Cristian Staicu  •  09 Aprilie 2020, 14:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  09 Aprilie 2020, 12:04

In loc de un stadion de fotbal autentic s-a facut un hibrid asa cum a vrut tovarasa vaki ionescu caciureac...groparul sportului rapidist. Individa asta ar trebui sa dispara urgent din club daca se doreste revenirea in pri-lan a sectiilor de handbal, volei, rugby, box, baschet. .

fibra
fibra  •  09 Aprilie 2020, 10:43

Importanti astia cu mapa.Fotografiau muntele de pamant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close