FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Izgonit de la Rapid, Daniel Pancu primește oferte pe bandă rulantă » Unde ar putea ajunge antrenorul

Daniel Pancu +33   FOTO
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 18:59

Daniel Pancu (42 de ani) nu duce lipsă de oferte după despărțirea de Rapid București.

Pancu a lăsat echipa giuleșteană pe locul 6 în Liga 2, după ce în ultimele 3 meciuri Rapid a înregistrat două egaluri și o înfrângere.

Chiar și așa, antrenorul român este curtat de echipe din mai multe țări:

„Acum s-a oprit lumea în loc, dar trecem şi peste asta. Am fost contactat în primele de zile după plecarea de la Rapid. Au sunat atunci manageri din Turcia, Dubai, Tunisia, Albania, dar nimeni nu ştia că eu mai am contract cu Rapid. 

Încă nu s-a făcut despărţirea oficială de Rapid. N-o să mai merg la antrenamente, dar în acte încă sunt antrenor la Rapid”, a declarat Pancu la TV Digi Sport.

Daniel Pancu: „Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului”

Rapid se află pe poziția a 6-a în Liga secundă, la doar 2 puncte distanță de locul 2, ocupat de CS Mioveni. O victorie în ultima etapă de campionat, în meciul pierdut de giuleșteni împotriva CSM Reșița (0-1), ar fi urcat echipa antrenată atunci de Pancu pe un loc de promovare.

Clasament Liga 2

Discuțiile despre întreruperea campionatului îl sperie pe Daniel Pancu, care este conștient de cât de aproape a fost să ocupe un loc de promovare înainte de suspendarea fotbalului:

„Cred că ar trebui să se joace pe teren, văd că şi UEFA recomandă asta. Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului! Dacă băteam pe Reşiţa eram pe locul 2”, a spus acesta.

GALERIE FOTO: Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Ciprian Marica, poziție clară: „Vaccinul pentru coronavirus nu trebuie testat în România! Nu vreau ca poporul meu să fie cobai”

Rapid își răsfață fanii, în plină pandemie de COVID-19 » Lectură și tricouri vintage pentru giuleșteni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  07 Aprilie 2020, 10:08

Daca acum are atatea oferte,cand va deveni.....antrenor ce va fi? Bataie pe Pancu.

xxrapi
xxrapi  •  07 Aprilie 2020, 00:07

Ma scuzati,revin. In primul rand,Pancu NU a fost izgonit! Rezultatele Rapidului si mai ales jocul prost,fara orizont,cu poticneli in dezvoltarea fazeor de atac ,cu o aparare nesigura ,debila, fara a avea/forma un ,,creier" in teren , cu o selectie a lotului cel putin curioasa,si multe alte neajunsuri in jocul echipei , L-AU DAT AFARA pe Pancu. Ramane ca un jucator emblematic pentru noi dar trebuie sa inteleaga ca mai are multe de invatat pentru a fi antrenor.Iar pentru a fi si bun...

xxrapi
xxrapi  •  06 Aprilie 2020, 23:53

In primul rand ,Pancu nU a fost izgoni !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează