FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA CONSTANȚA

Pustiu în tribune? Câte bilete s-au vândut până acum pentru Dinamo - Unirea Constanța

Cu 24 de ore înainte de meciul dintre Dinamo și Unirea Constanța (luni, ora 17:00), suporterii „câinilor” n-au achiziționat nici măcar 1.500 de tichete.
Cu 24 de ore înainte de meciul dintre Dinamo și Unirea Constanța (luni, ora 17:00), suporterii „câinilor” n-au achiziționat nici măcar 1.500 de tichete.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 16:34 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 16:37

Cu 24 de ore înainte de meciul dintre Dinamo și Unirea Constanța (luni, ora 17:00), suporterii „câinilor” au achiziționat aproximativ 1.500 de tichete.

Dinamo a intrat de vineri, oficial, într-o nouă eră. Eugen Voicu, liderul Certinvest, avocatul Andrei Nicolescu, noul număr 1 executiv de la club, și Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, sprijinit de tatăl său, Dorin Iacob, fost colaborator al președintelui Traian Băsescu, se vor ocupa de clubul care fie va renaște, fie va intra în colaps financiar.

Marea dezamăgire a lui Florin Răducioiu: „Cred că retragerea mea de la națională n-a fost o idee bună și-ar fi trebuit să lupt mai mult”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marea dezamăgire a lui Florin Răducioiu: „Cred că retragerea mea de la națională n-a fost o idee bună și-ar fi trebuit să lupt mai mult”

Entuziasm până la bilete! Interes mic pentru Dinamo - Unirea Constanța

Luni seară, de la ora 17:00, roș-albii vor debuta oficial în 2023, în etapa cu Unirea Constanța, la capătul unei runde cu multe rezultate ce-au avantajat trupa lui Ovidiu Burcă. 

În ciuda faptului că formația va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, din centrul Capitalei, arenă vizată cu îndârjire de către „câini” pentru a disputa meciurile de acasă, în ciuda entuziasmului arătat în mediul online după anunțul de vineri seară, s-au vândut foarte puține bilete la duelul cu clubul lui Vasile Geambazi. 

Tocmai acum când echipa are șanse uriașe de a se apropia de locurile de play-off, când mai are de jucat trei partide din sezonul regulat!

Dinamo spera să obțină 18.000 de euro din bilete

Până în acest moment, nu s-au vândut mai mult de 1.500 de bilete la meciul Dinamo - Unirea Constanța! Ori conducătorii clubului, care s-au zbătut atât pentru închirierea arenei, sperau - și mai speră - să obțină banii, 18.000 de euro, pentru închirierea stadionului din comercializarea tichetelor. 

Arena are 8.200 de locuri, dinamoviștii speră să fie măcar 5.000 de oameni în tribune. Atât pentru club, financiar, cât și pentru echipă, să susțină formația lui Ovidiu Burcă.

Cât trebuie să achite dinamoviștii pentru închirierea arenei „Arcul de Triumf”

  • 5.000 de euro - Chiria evenimentului
  • 4.000 de euro - operarea echipamentelor de pe stadion
  • 3.000 de euro - nocturna
  • 2.000 de euro - schimbarea buturilor de la rugby cu porțile de fotbal și marcajul gazonului
  • 4.000 de euro - lucrări de întreținere și curățenie

Comunicatul clubului Dinamo

„E PLURIBUS UNUM.
Dintre multe, doar una.
Dintre multe, DOAR DINAMO!
https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-unirea-constanta

Câinilor, ne cunoaștem contracandidatele la un loc de Play-Off și știm și ce rezultate ne dorim să vedem. Multe dintre ele ne sunt favorabile, iar acum suntem doar la mâna noastră.

Indiferent de rezultatul partidei de marți, dintre Gloria Buzău și Unirea Slobozia, vom avea avantaj.

În cazul unui egal sau al unei înfrângeri pentru echipa buzoiană, vom trece peste aceștia în clasament.

În caz contrar, vom ajunge la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, împotriva căreia am reușit o victorie cu doar câteva luni în urmă, rezultatul direct fiind, de asemenea, în favoarea noastră.

Dar până la meciul contracandidatelor, de marțea viitoare, MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!

Dintre multele partide din actuala etapă, începută încă de joi, doar una contează: DINAMO BUCUREȘTI-AFC Unirea Constanța! Primul meci din seria de 3 ce pavează drumul spre Play-Off este la puțin peste 24 de ore distanță.

Frumosul stadion de lângă Mănăstirea Cașin ne așteaptă în număr cât mai mare să îi testăm din nou acustica. Ovidiu și băieții ne așteaptă să ne bucurăm ca ultima oară când am jucat atât de aproape de casă. Orice bilet contează, orice OM contează!

TU CE MAI AȘTEPȚI? Sperăm că doar ora de start a partidei: Luni, 27.02.2023, 17:00, CSN "Arcul de Triumf"

Biletele fizice (printate) pot fi achiziționate luni, de la punctele de acces de la stadion, în intervalul orar: 12:30-17:45"

Nicolae Mușat, amintiri din amicalul de lux Dinamo - Barcelona + Cum și-au împărțit „câinii” tricourile

Mai multe știri despre Dinamo:

Societatea care a cumpărat Dinamo funcționează după mecanismul lui Cortacero! Rolul PCH în tranzacție și planul anunțat: „În 4 ani să devină cel mai performant club din România”
DINAMO
Societatea care a cumpărat Dinamo funcționează după mecanismul lui Cortacero! Rolul PCH în tranzacție și planul anunțat: „În 4 ani să devină cel mai performant club din România”
Borcea, mesaj direct pentru un patron din Superliga: „Face o mare greșeală! Eu n-aș mai accepta asta niciodată”
MESAJ
Borcea, mesaj direct pentru un patron din Superliga: „Face o mare greșeală! Eu n-aș mai accepta asta niciodată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
Cristian73
Cristian73  •  27 Februarie 2023, 10:09

???????????? 5000 cel puțin! Ce pretenții pe scamatorii ăștia penibili! Ii așteaptă falimentul și chiar desființarea și ei visează cai verzi pe pereți! Mimao e de Liga 3! Acolo le e locul! Definitiv!

Hcm27
Hcm27  •  27 Februarie 2023, 08:14
Postat de rav410wrc pe 26 Februarie 2023, 23:03

Alo, GSP, i-ati dat margarete lui tibi, toata ziua, dar pe cand un cartonas galben ?! Asta e un prost "capcana" a carui vocabular contine numai cuvinte calomnioase, iar voi prin faptul ca nu-l linistiti, din cand in cand, il incurajati in abjectii si elucubratii !! :(((( Va rog sa "masurati" cu echidistanta, comentariile pe acest forum !!

Taci, ca l-a făcut colonel, sa se bucure și el

paolo12
paolo12  •  27 Februarie 2023, 04:40
Postat de catalin.palcu pe 26 Februarie 2023, 23:17

Il programeaza televiziunile din pacate. Nu dau bani nici de seminte la Liga a 2a, dar vin sa-ti spuna ei cand sa joci. E un abuz pana la urma, Dinamo le face audiente TV la fiecare meci ( mult peste jumate din echipele din Liga 1) si ia 20 de mii pe tot sezonul.

Cand esti in Divizia B, este mai greu sa ai pretenții. Mai ales când ești în prag de faliment. Inshallah!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close