FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Ce lovitură pentru Adrian Mititelu! Înfrângere în procesul cu echipa din Liga 1: nu mai poate folosi denumirea „Universitatea Craiova” în scopuri comerciale

Adrian Mititelu / foto: Bogdan Dănescu
Adrian Mititelu / foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 19:19

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova 1948, a primit o lovitură importantă în instanță! Acesta a pierdut un proces cu CS Universitatea Craiova și nu mai poate folosi denumirea „Universitatea Craiova”pe materialele clubului.  

Într-o perioadă în care lucrurile funcționau bine pentru echipa sa, care a promovat în Liga 2 și care-și pregătește ultimii pași pentru a evolua „Ion Oblemenco”, Mititelu a pierdut un proces cu CS Universitatea Craiova, clubul din Liga 1.

Potrivit Fanatik, echipa lui Adrian Mititelu nu va mai putea folosi denumirea „Universitatea Craiova” în scopuri comerciale, pierzând astfel procesul cu formația din Liga 1. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la apel. 

Motivarea instanței:

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge în rest cererea. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, la Curtea de Apel București. Apelul se depune la această instanţă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 29.05.2018” - se arată în motivarea instanței. 

Adrian Mititelu reacționează: „Nu am pierdut, am câștigat!”

La scurt timp după apariția veștii, Adrian Mititelu a reacționat prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook. Finanțatorul FC U Craiova 1948 consideră procesul pierdut drept o victorie mascată:

Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă, am câștigat o primă bătalie în cadrul acestui proces! În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv, condus de Badea, cu privire la folosirea mărcilor ce au legătură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public, condus de Badea, a introdus o cerere de ordonanță președințială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele:

  • numele „Universitatea Craiova”;
  • numele „FC Universitatea Craiova” sau alte nume asociate;
  • sigla/emblema (leul)”.

Instanța i-a admis numai primul capăt, ci anume acela de a nu mai folosi numele simplu de „Universitatea Craiova”. Pentru celelalte două capete, acelea de a nu mai folosi numele „FC Universitatea Craiova” și sigla, instanța i-a respins cererea. Menționăm că decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel. Prin urmare, nu există nicio decizie care să afecteze activitatea noastră în acest moment” - Adrian Mititelu, finanțator FC U Craiova 1948 

Pe site-ul fcuniversitatea.ro, clubul recent promovat în Liga 2 comercializează unele produse pe care este inscripționată, precum în exemplul de mai jos, denumirea „FCUniversitatea Craiova 1948”. 

Ce lovitură pentru Adrian Mititelu! Înfrângere în procesul cu echipa din Liga 1: nu mai poate folosi denumirea „Universitatea Craiova” în scopuri comerciale

VIDEO. Săndoi despre disputa pe stadionul din Craiova și gesturile fanilor pentru Cârțu

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

Adrian Mititelu nu are dubii în privința stadionului „Ion Oblemenco”: „100% vom juca acolo!”

FC U Craiova 1948, cerere oficială pentru a juca pe „Oblemenco”: „Plătim avansul pentru întreg turul de campionat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (132)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Iulie 2020, 05:02
Postat de Ion Cornigeanu pe 02 Iunie 2020, 12:00

Nu cunosc pe acest Mititelu vad numai reclame facute de unele publicatii.Nu inteleg ce atata reclama pentru un ins care din punct de vedere al corectitudini pare a fi un incorect total.Nu stiu daca cele scrise in ziare sant emanatiile lui dar toata ziua cauta numai scandal.As cita numai dorinta de a juca o echipa pe stadionul OBLEMECo ce atata tam-tam,faci cerere la primarie si astepti nu scrii pe pereti.Am inteles ca are multe datorii pe unde a fost inclusi la primaria Craiova si ANAF,pai e rusinos daca nu platesti pentu ce folosesti.O vina au si organele statului ca nu-l execut asa cum fac cu omenii care vand patrunjel in piata.Omul acesta ar trebui sa se uite in oglinda si sa vada datoriile pe care le are si sa devina om cinstit,altfel toata ziua va zice toata lumea e contra lui.Dar cultul sportivitatii ii lipseste

Exprimare gresita. incorect total ?

george_br
george_br  •  04 Iunie 2020, 00:53
Postat de ctbilu pe 03 Iunie 2020, 07:40

De ce pui semnul exclamarii dupa o fraza in care se constata ceva ? De ce incepi fraza cu puncte de suspensie ? Fa-mi si mie analiza morfologica si sintactica a expresiei: "rade ciob de oala sparta"!

Ca sa se mire "pro-fesorul" care intreaba!

ctbilu
ctbilu  •  03 Iunie 2020, 07:40
Postat de george_br pe 03 Iunie 2020, 00:55

...exact asa cum tie iti lipseste gramatica elementara. E adevarat ca internetul e liber, asa si trebuie, insa prea multi agramati simt nevoia sa-si dea cu parerea pe aici!

De ce pui semnul exclamarii dupa o fraza in care se constata ceva ? De ce incepi fraza cu puncte de suspensie ? Fa-mi si mie analiza morfologica si sintactica a expresiei: "rade ciob de oala sparta"!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează