FOTBAL  »  LIGA 2  »  FLASH

Cele mai importante stiri din ligile inferioare / 23 decembrie 2007

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2007 00:00

Liga a II-a - Corvinul
Atac la sefi
Capitanul Cornel Irina spune ca atmosfera din echipa e deteriorata si ca multi dintre colegii sai nu mai au incredere in conducatorii clubului. "Daca nu se aduc jucatori de calitate in aceasta iarna, echipa va retrograda. Lotul pe care-l avem acum e foarte subtire. Am multe sa le reprosez conducatorilor. Un lucru insa vreau sa spun: in fotbal mai trebuie schimbati si conducatorii unui club din cind in cind, nu numai jucatorii si antrenorii", a declarat Irina. ( Sami Tamas - Hunedoara)

"M-au tepuit"
Pus pe lista de transferuri de "U" Cluj, fundasul Cosmin Crusoveanu este curtat insistent de fosta lui echipa, Corvinul. "Stau la discutii doar dupa ce imi vor achita datoriile financiare pe care le-au fata de mine. Vicele Patrascu si «umbra» lui, Cojocaru, m-au tepuit in vara cu peste 2.000 de euro. A doua oara nu se va mai intimpla", a spus Cuci. Fotbalistul spune ca gruparea hunedoreana trebuie sa-i achite 1.500 de euro, clauza pentru prelungirea angajamentului, plus inca 800 de euro prima de obiectiv pentru sezonul trecut. (Sami Tamas - Hunedoara)

Brazi corvinisti
Fanii Corvinului sint invitati sa isi decoreze pomul de Craciun intr-un mod care sa exprime atasamentul lor fata de culorile clubului, iar cei mai originali brazi vor fi premiati cu materiale promotionale. "Pune mina pe topor, sau du-te in piata si alege-ti un brad cit mai frumos, ia bidineaua si vopseste-l in alb-albastru, deseneaza, decupeaza poze, lasa-ti libera imaginatia si participa si tu!", este mesajul postat pe site-ul oficial al suporterilor hunedoreni www.corvinulhunedoara.uv.ro. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Gaz Metan Medias
Incertitudine
Portarul stetca a intrat in ultimele 6 luni de contract si e posibil sa paraseasca echipa din Medias. "Sa vedem ce intentii are. Daca doreste sa ramina, vom discuta despre un nou contract si nu vom mai cauta un alt portar", a spus presedintele Corin Cindrea. (Cosmin Prisca - Medias)

Clauza de 100.000 de euro

Conducerea clubului Gaz Metan Medias a stabilit o clauza de reziliere de 100.000 de euro pentru contractul fundasului dreapta Gabriel Craciun. "Eu zic ca e o suma destul de mare pentru un fotbalist din liga a II-a. Daca se iveste o oferta avantajoasa, as vrea sa plec. Au fost destule meciuri pe care le-am urmarit din tribuna in acest tur. N-a fost usor", a declarat jucatorul. (Cosmin Prisca - Medias)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Negocieri
Unirea continua tratativele pentru aducerea jucatorilor Bucurica (Bistrita), C. Maghici (Sacele), Lupascu (Mioveni) si Lazarovici (Resita). De asemenea, sirbii Milenkovici si Vlajici si-au reconsiderat pretentiile financiare, dorind sa revina la Alba Iulia. Cei doi au dat probe, insa nu s-au inteles la salarii cu conducerea clubului. Altfel, la finalul lunii ianuarie, Unirea va efectua un cantonament de 10 zile in Antalya. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Inedit
Remember FC Inter
Fostele glorii ale fotbalului sibian de la FC Inter s-au reunit ieri dupa-amiaza in Sala Transilvania din Sibiu pentru un meci demonstrativ in compania formatiei de liga a IV-a FC Interstar. Condusi de pe banca de cuplul Hizo - Gavrila, pentru interisti au evoluat: Vasii, Laurentiu, Zotinca, Tilvan, Pogacean, Cornel si Marius Szeghedi, Margarit, Jurca, Miuta, Burchel. De partea cealalta, cei mai reprezentativi jucatori ai Interstarului au fost Trifu, Demian si Tanase. (Cristi Florea - Sibiu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close