FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Chemat la tribunal la 85 de ani! Îngrijitorul terenurilor pe care joacă "șepcile roșii" a fost dat în judecată de propriul club

Nea Titi a mers după U chiar și când echipa se refugiase la Sibiu, în timpul războiului // FOTO citynews.ro
Nea Titi a mers după U chiar și când echipa se refugiase la Sibiu, în timpul războiului // FOTO citynews.ro

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 00:00

Lucrurile sunt departe de normalitate la U Cluj, deși săptămâna trecută s-a promis o infuzie de 600.000 de euro la club.

Ieri, 16 angajați ai Universității au fost chemați la Tribunalul Cluj pentru că au organizat o grevă, iar conducerea a fost de părere că aceasta a fost ilegală.

Angajații clubului au refuzat să mai lucreze după ce au acumulat 6 luni de neplată a salariilor și se declară indignați de situația în care au ajuns. "Este incredibil ce se întâmplă la noi! Am fost chemaţi la Tribunal pentru că am îndrăznit să ne cerem drepturile fiind neplătiţi de 6 luni! În ce ţară trăim?!", a spus un angajat pentru stiridesport.ro.

Printre cei chemați la tribunal s-a aflat și Vasile Bondor. Nea Titi, cum este cunoscut în Cluj, are 85 de ani și de-o viață a avut grijă de terenurile pe care au evoluat fotbaliștii lui U.

"Mi-a venit un colet cât o biblie. Cer acolo despăgubiri, nu știu mai multe", a spus bătrânul, care a văzut primul meci al alb-negrilor în 1943!

"Ce facem dacă ne îmbolnăvim?! Cine ne plăteşte spitalizarea?! De două ori mi-au dat antrenorii bani ca să pot veni la lucru, că fac naveta, domnul Teja vă poate confirma"
Angajată U Cluj

10.000 €reprezintă despăgubirile pe care șefii lui U le solicită celor 16 angajați care au intrat în grevă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dtdr
dtdr  •  19 Martie 2016, 18:20

Pacat ca in Romanika unde HOTIA-I POLITICA DE STAT, " boala " s-a extins in toate domeniile. In sport mai ales. Fotbalul unul din cele mai iubite sporturi a ajuns pe mana SARLATANILOR, care in viata lor n-au avut nimic comun cu fenomenul. Sa nu platesti angajatii de 6 luni, s-ai dai in judecata ca-s nemultumiti, ESTE JENANT. Mai trebuie ca " justitia " sa le deie si dreptate. La noi TOTU-I POSIBIL !

902449396490673
Zoltan Kirchmaier  •  17 Martie 2016, 23:41

Trist, chiar daca e legal. Cei care au initiat ca angajatii sa fie dati in judecata ar trebui sa iasa pe teren inaintea fiecarui meci sa-i cunoasca si publicul...

986379311381755
Lengyel Adrian  •  15 Martie 2016, 13:26

Intr-o lume normala acei conducatori *** pentru ca e pacat si de aerul pe care-l consuma ca sa nu mai vorbim de mancare si de posibilitatea de a procrea alti mutanti cu aceleasi trasaturi genetice!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează