FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

Noul președinte a dat cărțile pe față. Clubul are datorii uriașe

Chindia e pe locul 11 în liga a doua // foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial
Chindia e pe locul 11 în liga a doua // foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 18:35 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 19:49

Gabriel Boriga, noul președinte al Chindiei, a dezvăluit că gruparea târgovișteană are datorii de 6,2 milioane de lei.

Pe locul 11 în liga secundă, Chindia a schimbat de curând președintele. Adunarea generală a acţionarilor clubului l-a numit în funcție pe Gabriel Boriga, în locul demisionarului Lorin Petrescu, iar fostul primar al Târgoviștei, acum city manager, a prezentat situația „la zi” a clubului. Una dezastruoasă, în condițiile în care cumulează datorii de 6,2 milioane de lei!

Revine o echipă de tradiție: „În scurt timp va fi o forță a fotbalului românesc. S-a rezolvat dreptul de promovare, se construiește și un nou stadion”
PROIECT
Revine o echipă de tradiție: „În scurt timp va fi o forță a fotbalului românesc. S-a rezolvat dreptul de promovare, se construiește și un nou stadion”

Situația la zi a datoriilor Chindiei Târgoviște

„Datorii la jucători şi angajaţi care nu mai au contract cu AFC Chindia - 612.704 lei, datorii la jucători şi angajaţi care sunt sub contract cu clubul - 1,5 milioane de lei, datorii la ANAF - 1,4 milioane de lei, din care un milion este eşalonat în trei tranşe lunare. (...)

Furnizori restanţi - 2,1 milioane de lei şi diverşi creditori, doi creditori care au ajutat şi împrumutat clubul acum foarte mult timp şi au de recuperat împrumutul, 600.000 de lei. În total, 6,2 milioane de lei. Aceasta este situaţia financiară de la care plecăm”, a punctat Boriga.

Ce a putut să rezolve până acum Primăria Târgoviște

Ce a reușit să rezolve până acum Primăria? „Deja în acest an, Primăria Târgovişte a făcut plăţi, până astăzi, de 1,6 milioane de lei, urmând ca astăzi să plătească şi ultimii 300.000 de lei pe care îi are din contribuţia de asociat aferentă anului 2024.

Consiliul Judeţean a acordat tot cuantumul de asociat pe care îl avea, de 600.000 de lei şi tot astăzi va aproba mutarea unei sume de un milion de lei pentru a intra la cotizaţia de asociat, bani care vor intra tot astăzi.

Ambii asociaţi, Primăria Târgovişte şi CJ Dâmboviţa, până la sfârşitul acestei săptămâni, împreună o să vireze o sumă de aproximativ 3,5 milioane de lei" , a precizat noul președinte.

Au fost stinse litigiile cu doi foști jucători

Totodată, Boriga a mai spus că au fost stinse litigiile cu doi foști jucători: „În cele câteva zile de până acum s-au stins două litigii, cu (Andrei) Blejdea şi cu (Mihai) Eşanu, s-au stins total, urmând ca săptămâna viitoare să mai stingem încă două litigii, cu Modestas Vorobjovas şi cu Jeremy Corinus.

Facem şi noi lucrurile treptat, nu putem să rezolvăm totul peste noapte. Nu există nicio presiune cu vreo depunctare care să planeze asupra clubului".

S-au redus prețurile la bilete!

Oificialul târgoviștean a mai anunțat că prețurile la bilete au fost reduse și i-a îndemnat pe fani să vină la stadion, alături de echipă.

Chindia joacă sâmbătă, de la 11:30, împotriva lui Metaloglobus, iar dacă un bilet la tribuna 1 costă 20 de lei, prețul unuia la tribuna 2 este de 10 lei.

VIDEO. Gigi Becali a pus pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

„Legiunea” dinamovistă din Liga 2 își anunță planurile mărețe: „Poate sezonul acesta o să reușim”
OBIECTIV
„Legiunea” dinamovistă din Liga 2 își anunță planurile mărețe: „Poate sezonul acesta o să reușim”
Antrenorul principalei favorite la promovarea în Superligă șochează: „Atât e salariul maxim! Știu că pare absurd”
PROMOVARE
Antrenorul principalei favorite la promovarea în Superligă șochează: „Atât e salariul maxim! Știu că pare absurd”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Draconian
Draconian  •  21 Februarie 2024, 23:06

În sfarsit se trezeste Chindia, domnu Boriga ar trebui sa dea drumu GRATIS la meci acasa, e primu meci deci sa fie stadionu plin, ulterior sa ramîna gratis pentru scolari si studenti, sa vina tinerii la stadion.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează