FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Chindia Târgoviște se pregătește pentru Liga 1! S-a aprobat un împrumut de 1,6 milioane de euro pentru refacerea stadionului

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 16:44

Chindia Târgovişte a remizat, 2-2, la Arad, cu UTA. Trupa antrenată de Viorel Moldovan rămâne pe locul secund în clasament, cu 67 de puncte, şase mai puţin decât prima clasată, Academica Clinceni. Cele două formații se vor întâlni joi, la Târgovişte, în derby-ul etapei.

  • Chindia Târgoviște și Academica Clinceni se vor întâlni joi, de la ora 17:00, pe TV DigiSport 1, TV DolceSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Poziţia bună din clasament şi posibilitatea de promovare în primul eşalon i-a „mişcat” pe oficialii oraşului dâmboviţean.

S-a aprobat, din acest punct de vedere, un împrumut de 7,5 de milioane de lei (n.r. - aproximativ 1,6 milioane de euro) pentru o cosmetizare la timp a arenei „Eugen Popescu” care ar putea găzdui meciurile de primă ligă ale grupării antrenate de Viorel Moldovan.

Ar fi vorba despre refacerea completă a suprafeței de joc şi a tribunei 1, precum şi instalarea sistemului de turnicheţi. Lucrările la stadion ar urma să debuteze în momentul în care promovarea în primul eşalon va fi conturată.

stadion chindia
Așa arăta planul pentru noul stadion din Târgoviște

Erau planuri pentru un nou stadion

În martie 2017, la Târgoviște se discuta despre un nou stadion. Compania Naţională de Investiţii era gata să investească 22 de milioane de euro în arenă. Aceasta urma să aibă 12.000 de locuri şi să fie amplasaă în zona gării din Târgovişte.

Vezi aici rezultatele complete + programul etapei a 31-a

Vezi aici clasamentul actualizat din liga secundă

VEZI ȘI

Festival de goluri la Brăila! Șepcile Roșii s-au dezlănțuit și au înscris de opt ori » Cum arată acum lupta pentru promovare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
412193122303749
Virgilio Valeanu  •  22 Aprilie 2019, 23:23

Daca avem ministrul sanatatii cu un fiu condamnat pentru consum de droguri ce ne mai mira ca avem toti drogatii la conducere! cum ia un pic de "iarba" cum debiteaza! Asa Tara asa guvernanti!

arad4ever
arad4ever  •  22 Aprilie 2019, 20:23

Schimbati nene titlul ca e gresit , e vorba de 1,6 mil si nu 16 mil

ciclistul
ciclistul  •  22 Aprilie 2019, 19:27

:))))))) Imprumut? Cum pot sa ii minta pe aia, "electoral"!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează