FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLASAMENT

Clasamentul din Liga 2, la un pas să fie dat peste cap! Daco-Getica se retrage din campionat: „Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta” + Reacția antrenorului Marius Baciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 14:36

Situația din Liga 2 se complică după 13 etape. Daco-Getica a decis să se retragă din campionat. 

Marius Baciu (44 de ani), antrenorul echipei, a confirmat pentru GSP.ro: „Există șanse foarte mari să ne retragem, dar încă nu este oficial”.

Ilie Ciuclea, patronul echipei, a decis deja retragerea din Liga 2, ca urmare a rezultatelor slabe din acest sezon, potrivit Fanatik

„Experimentul nostru nu a reuşit! Din păcate, copiii pe care i-am promovat nu s-au ridicat la aşteptările noastre. Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta. 

Voi continua să finanţez clubul. Copiii pe care i-am promovat în Liga 2 vor continua la club, la grupele lor de vârstă. Poate că la anul ne vom înscrie din nou unde ni se va permite, probabil că în Liga 4. Dar asta depinde de acești copii, dacă vor înţelege ce vrem de la ei şi dacă vor ajunge la nivelul de pregătire pe care îl dorim”, a declarat Ilie Ciuclea pentru sursa citată. 

Potrivit surselor GSP, FRF nu a primit nicio înștiințare oficială cu privire la retragerea echipei din Colentina. De asemenea, conducerea clubului a reziliat în decursul acestei săptămâni contractele a 12 jucători.

În ultima etapă, Daco-Getica a pierdut clar, 2-7 cu Ripensia Timișoara. Daco-Getica, fosta Juventus București, era pe locul 19, cu 6 puncte. Astfel, după ce decizie va fi oficială, toate rezultatele echipei se vor anula, iar clasamentul va fi dat peste cap. Formațiile care s-au impus cu Daco-Getica vor pierde cele trei puncte obținute pe teren. 

Daco-Getica are meci programat pe 26 octombrie, cu Sportul Snagov, ultima clasată din Liga 2. 

Rezultate Daco-Getica:  

Chiajna - Daco-Gerica 1-0 
Daco-Getica - Turris 0-3 
Poli Timișoara - Daco-Getica 0-1 
Daco-Getica - CSM Reșița 1-0 
ACS Viitorul Tg.Jiu - Daco-Getica 2-0 
Daco-Getica - FC Argeș 0-2 
Gloria Buzău - Daco-Getica 2-0 
Daco-Getica - Metaloglobus 2-3 
UTA - Daco-Getica 6-0 
Daco-Getica - Dunărea Călărași 2-3 
Petrolul - Daco-Getica 3-0 
Daco-Getica - Csikszereda 0-1 
Ripensia Timișoara - Daco-Getica 7-2 

Citește și: 

EXCLUSIV Florin Bratu a plecat după 18 zile de la Turris! Mesaj dur pentru jucători: „Stilul meu nu putea fi interpretat de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  23 Octombrie 2019, 17:31
Postat de Dani Dany pe 23 Octombrie 2019, 16:55

Ca la noi la nimeni. Azi imi fac o echipa, maine o desfiintez ca nu are rezultate, pe urma iar o infiintez si o inscriu in alta liga. Azi ii pun un nume, maine il schimb ca nu-mi mai place...de-a rasu' plansu'....

Numele echipei a fost schimbat pt. ca se numea Juventus București,iar cei de la Juventus Torino au facut plîngere la UEFA.Agnelli e o forță nu numai în Europa.Dar asta ca desființeaza echipa ca nu are rezultate ține de patologie,se impune un consult de specialitate! Nu te poți juca așa-azi am echipa mîine o desființez și reintru din Liga 4!Ar trebuii penalizat financiar pt.ce face!Și sa nu mai aibe dreptul sa-și bata joc de sportivi și echipe,adica sa nu i se mai permita sa aiba legături cu fotbalul.

10209355191619210
Dani Dany  •  23 Octombrie 2019, 16:55

Ca la noi la nimeni. Azi imi fac o echipa, maine o desfiintez ca nu are rezultate, pe urma iar o infiintez si o inscriu in alta liga. Azi ii pun un nume, maine il schimb ca nu-mi mai place...de-a rasu' plansu'....

sibelius
sibelius  •  23 Octombrie 2019, 15:56
Postat de danny_l pe 23 Octombrie 2019, 15:04

Asta nu e echipa care a votat pro ptr dezafilierea Craiovei,și mi se pare că următorul an au și venit în Liga lui Mitică, Dumnezeu nu bate cu parul.

Da, boss, Craiova fu dezafiliata acum 3 ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează