FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS TURNU

EXCLUSIV Florin Bratu a plecat după 18 zile de la Turris! Mesaj dur pentru jucători: „Stilul meu nu putea fi interpretat de ei”

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 22:25

Florin Bratu, 39 de ani, a surprins pe toată lumea și și-a dat demisia de la Turris Turnu Măgurele, echipa de pe poziția secundă din Liga 2. 

Bratu a stat doar 18 zile pe banca celor din Turnu Măgurele și a preluat echipa de pe locul 1. După 4 meciuri, două înfrângeri, o victorie și un egal, echipa din Teleorman a căzut pe locul 2, iar antrenorul a decis să-și dea demisia. Tehnicianul a avut azi o discuție cu șefii echipei și a decis să nu mai continue.  

„Filosofia, gândirea mea despre fotbal și ideile mele nu corespund cu ce e acolo. Stilul meu de joc nu putea fi interpretat de jucători! Și nici nu păreau dispuși la această schimbare”, a declarat Bratu pentru GSP.RO. 

Turris, nou promovată în Liga 2, este pe locul 2, cu 26 de puncte în 13 meciuri, cu unul sub liderul CS Mioveni. 

Echipa a început sezonul cu Erik Lincar pe bancă, dar și acesta a decis să plece, fiind acum la Chiajna. 

VEZI ȘI:

RAPID // Andrei Ciolacu a revenit la Rapid! La 27 de ani e noul antrenor de la U16: „Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Octombrie 2019, 00:47

Daca taceai, „filozof” ramaneai!

1000833093403035
Bolon Yokte  •  23 Octombrie 2019, 18:06
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 23 Octombrie 2019, 00:02

Doamne ferește și cu acest pseudoantrenor.Le a făcut un mare bine oamenilor că a plecat.Omul e impulsiv și probabil chiar se consideră antrenor. Auzi la el,filosofia lui despre fotbal...Ce i drept,a reușit anul trecut să i retrogradeze pe Bacău, asta da performanță notabilă. Iar băieții ăștia de la Turris și au depășit condiția cu mult,nu prea am înțeles de ce au stricat ceva ce funcționa chiar excelent cu Lincar,dar nu cred că au uitat fotbalul peste noapte.Cel mai probabil nu vor să promoveze și atunci ce personaj mai bun decât Bratu?Păcat că nu a mai rămas măcar câteva etape,mai urmau sigur ceva înfrângeri, dar așa mai au o șansă:))Oricum, una peste alta,acest Florin Bratu nu va fi vreodată antrenor.

Și eu am crezut că e manevră și nu vor sa promoveze.Totuși e echipa unui oraș care pînă-n 1989 era în divizia B,cu cea mai buna clasare pe loc 3 la un tur de campionat,și nu a copilului lu Dragnia.La noi cine baga bani în sport trebuie ponegrit,desființat!?Apoi și echipa?! Linkar sa suparat că nu a vb. nimeni din conducere la tv dupa înfrîngerea cu FC.Argeș-2 penaltyuri inventate+un gol din offside primite de Turris Tr.Magurele cu ajutorul arbitrilor!.Dar e la Clinceni e mai bine decăt la Turris pt. el.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  23 Octombrie 2019, 15:16

Bratu a fost demis..sau urma sa fie demis !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close