FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARGEȘ - MIOVENI 2-3

FC ARGEȘ - CS Mioveni 2-3 » Claudiu Niculescu, optimist după victoria echipei sale: „Putem realiza surpriza acestui play-off!” + Cum explică Ionuț Badea înfrângerea

CS Mioveni a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2
CS Mioveni a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 22:00 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 22:06

Claudiu Niculescu (44 de ani), antrenorul lui CS Mioveni și Ionuț Badea (44), omologul de pe banca lui FC Argeș, au comentat victoria lui CS Mioveni din „Trivale”, scor 3-2.

Claudiu Niculescu a fost surprins fiind foarte bucuros la finalul partidei, însă a îndemnat la calm. Tehnicianul spune că victoria din această seară nu reprezintă decât un mic pas în obiectivul de promovare.

„Am venit după o înfrângere nemeritată din meciul cu UTA. Zic că băieții au înțeles mesajele pe care le-am trimis în zilele premergătoare acestui joc. Îi las să se bucure puțin în această seară. Am intrat din nou în cărți, am spus și după înfrângerea cu UTA că nu s-a pierdut nimic. Le cunosc foarte bine calitățile băieților, sper să ne revenim din punct de vedere fizic, pentru că s-a depus foarte mult efort în această seară.

Am reușit să batem pe final, și cu puțin noroc. Ei au avut două ocazii mari pe final, două bare. Dar până la urmă, cred eu că victoria a fost meritată. La pauză le-am spus să nu se mai sperie, să iasă prin construcție de la portar. Am reușit să punem presiune mai mare pe ei, așa a venit golul egalizator, după care meciul a început să fie pe contre. 

Nu am realizat nimic cu această victorie, băieții trebuie să rămână cu picioarele pe pământ pentru că ne așteaptă o perioadă grea. Cu puțin noroc și prospețime fizică, zic eu că putem realiza surpriza acestui play-off. Știu că urmează o perioadă grea, urmează două meciuri cruciale pentru noi. Am făcut un mic pas spre visul nostru, nu am rezolvat nimic cu această victorie. Ar fi păcat ca această victorie să nu fie dublată cu un nou succes, cu Turris”, a spus Niculescu, la Look Sport.

Îi dedicăm echipa căpitanului nostru de echipă, Coșereanu, care a avut un deces în familie zilele trecute. Este un moment greu, dureros pentru el, dar vreau să îl asigur că toți suntem alături de el și de familia lui.

E greu pentru o echipă de Liga 2 să se lupte de la egal la egal în două manșe cu o echipă de Liga 1, oricare ar fi aceea.

- Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

Ionuț Badea: „Ținerețea și-a spus cuvântul”

Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a pus înfrângerea pe seama oboselii unora dintre fotbaliștii echipei și spune că la ultimul gol, tinerețea portarului Ducan și-a spus cuvântul. Acesta a degajat eronat mingea, iar oaspeții au marcat golul victoriei.

„A fost un meci cu presiune, pentru că era important să îl câștigăm, să legăm două rezultate care ar fi fost fantastice. Recuperarea nu a fost una foarte bună, nu am avut timpul necesar pentru acest lucru. Chiar și așa, băieții au fost pe picior de egalitate cu adversarii din punct de vedere fizic. În ultimele 20 de minute a intervenit și hazardul, meciul a devenit pe contre. Am avut primele șanse să marcăm și să închidem partida. Finalitatea acțiunilor nu a avut succes.

A venit acea greșeală, un cadou, dar când avem jucători tineri, e normal să și greșească. Tinerețea își spune din păcate cuvântul. Asta a făcut ca cei de la Mioveni să reușească să înscrie un gol pe final. Pentru mine ar fi fost foarte bine dacă reușeam să consolidăm poziția a doua. Mai avem două meciuri, 6 puncte pentru care ne vom lupta.

Sunt jucători care nu și-au revenit total, asta e singura problemă. Nivelul nu e unul foarte ridicat încât orice greșeală să te coste, dar sunt convins că în următoarele zile vom reuși să punem din nou jucătorii pe linia normală și să facem un meci bun la Petrolul. Mai sunt 2 etape, orice victorie sau înfrângere te pot duce sus sau jos”, a declarat Ionuț Badea.

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Veste proastă la nivelul Ligii 2 » Fotbalist depistat cu coronavirus la ASU Poli Timișoara

Liga 2 în pericol » Două orașe cu echipe în play-off ar putea intra în carantină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
trink
trink  •  25 Iulie 2020, 18:00

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  25 Iulie 2020, 17:58

gooagalu zice ca da

trink
trink  •  25 Iulie 2020, 17:57

sunt vecine ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close